VIDEO. KV Mechelen geeft dubbele voorsprong tegen tienkoppig Lommel bijna uit handen, maar wint wel na controversiële treffer in het slot

17/11/2018 - 23:04
"Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar KV Mechelen is de tweede periode in 1B toch gestart met een zege. Tegen Lommel - dat een helft met..."

1. KV Mechelen geeft dubbele voorsprong tegen tienkoppig Lommel bijna uit handen, maar wint wel na controversiële treffer in het slot (17/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar KV Mechelen is de tweede periode in 1B toch gestart met een zege. Tegen Lommel - dat een helft met... [naar artikel]

2. KV Mechelen geeft weer voorsprong uit handen en moet tevreden zijn met gelijkspel tegen Charleroi (12/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het wordt een kwalijke gewoonte. KV Mechelen heeft voor de derde keer op rij een voorsprong uit handen gegeven. Tegen Charleroi had het bij rust een dubbele voorsprong beet, maar na een nieuwe tegengoal op hoekschop én een penaltytreffer van Bayo werd het nog 2-2. [naar artikel]

3. Van 2-0 naar 2-2: Anderlecht geeft na rust dubbele voorsprong uit handen tegen OH Leuven (18/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Nieuwe opdoffer voor Anderlecht. Paars-wit leidde halverwege met 2-0 tegen OH Leuven, maar gaf die dubbele voorsprong na rust uit handen: 2-2. In het slot was er nog veel te doen om een uiteindelijk niet gefloten strafschop voor de Brusselaars. [naar artikel]

4. “Had de VAR te kampen met een black-out?”: KV Mechelen geeft tegen Charleroi weer voorsprong weg (12/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

5. “This is football”: Standard geeft in doldwaas slot nog 1-3-voorsprong uit handen tegen STVV (12/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een geplaagd Standard leek op weg naar een deugddoende zege, maar gaf een dubbele voorsprong helemaal weg. Het werd 3-3 op Stayen na een spektakelstuk. [naar artikel]

6. Leko gelooft z’n ogen niet: Standard geeft in doldwaas slot nog 1-3-voorsprong uit handen tegen STVV (12/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

7. Standard geeft in doldwaas slot 1-3-voorsprong uit handen tegen STVV, Leko haalt de schouders op: “This is football” (13/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

8. Gemiste kans voor Kompany in strijd tegen degradatie: Burnley geeft dubbele voorsprong weg in ultieme slot tegen West Ham (10/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Mission impossible is nog wat onmogelijker geworden. Vincent Kompany en Burnley gaven op het veld van West Ham een dubbele voorsprong uit handen in de extra tijd. Ze blijven op een voorlaatste plaats steken, op tien punten van de veilige zone. [naar artikel]

9. KV Mechelen geeft dubbele voorsprong uit handen en moet vrede nemen met gelijkspel tegen Charleroi (12/03/2022 - Het Belang van Limburg)

Na een aangenaam kijkstuk staan zowel KV Mechelen als Charleroi weer een puntje dichter bij de Europe play-offs. Via treffers van Hairemans en Cuypers leek Malinwa zijn schaapjes op het droge te hebben, maar voor de vijfde keer dit seizoen gaf het zijn dubbele voorsprong alsnog prijs. Andreou lukte de aansluiter, waarna Bayo een VAR-strafschop mocht hernemen en Coucke alsnog te grazen nam. [naar artikel]

10. Sint-Truiden geeft dubbele voorsprong uit handen, maar pakt toch de volle buit tegen Westerlo na late treffer van Hayashi (29/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Sint-Truiden heeft op bezoek bij KVC Westerlo de volle buit gepakt. De Truienaars gaven een 0-2-voorsprong helemaal uit handen, maar dankzij een doelpunt van Hayashi pakten de Kanaries toch de drie punten. [naar artikel]

11. “Voor mij was het zuivere strafschop”: Leko sakkert na doldwaas slot waarin Standard 1-3-voorsprong uit handen geeft (13/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

12. PSG geeft dubbele voorsprong uit handen tegen nummer 3 Brest (28/01/2024 - Sporza)

Paris Saint-Germain heeft pijnlijk puntenverlies geleden in eigen huis. De competitieleider gaf een dubbele voorsprong nog weg tegen Stade Brest, de revelatie van dit seizoen in de Ligue 1. [naar artikel]

13. Ghana geeft een dubbele voorsprong uit handen tegen Zuid-Korea, maar trekt uiteindelijk toch aan het langste eind (28/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Ghana heeft na een genietbare partij Zuid-Korea met 2-3 verslagen. De ‘Black Stars’ gaven een dubbele voorsprong uit handen, maar Kudus bezorgde de Ghanezen met een rake knal toch nog de drie punten. [naar artikel]

14. Onwaarschijnlijk slot in Anderlecht-Moeskroen: paars-wit geeft 4-0 voorsprong bijna weg, maar wint met 5-3 (25/02/2018 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht heeft zijn allereerste zege onder Marc Coucke beet. Van een leien dakje ging dat echter niet tegen Moeskroen: paars-wit stond na een uur spelen al 4-0 voor dankzij Morioka en een hattrick van Teodorczyk, maar gaf het in het slot nog bijna weg. Het werd uiteindelijk 5-3. [naar artikel]

15. Lommel geeft tweemaal voorsprong uit handen tegen Lierse Kempenzonen (05/12/2021 - Het Belang van Limburg)

De zespuntenwedstrijd tussen Lierse Kempenzonen en Lommel SK kende zondagavond geen winnaar. Groen-wit kwam tot tweemaal toe op voorsprong, maar de Antwerpse club vocht telkens terug: 2-2. [naar artikel]

16. Leicester City geeft dubbele voorsprong nog uit handen en deelt de punten met Napoli (16/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

Leicester City heeft twee punten te grabbel gegooid tegen Napoli. In de topper van de eerste speeldag in de Europa League gaven Tielemans en co een dubbele voorsprong nog uit handen. Victor Osimhen (ex-Charleroi) maakte beide doelpunten voor de Italianen. [naar artikel]

17. Domper voor Club NXT, dat tegen tienkoppig PSG 0-2-voorsprong en groepswinst uit handen geeft (07/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een anticlimax voor Club NXT in de Youth League. De U19 van blauw-zwart klom op 0-2, maar verspeelde in de tweede helft tegen een tienkoppig Paris-Saint Germain alsnog de zege. Diep in blessuretijd viel de 3-2. Dat betekent: geen groepswinnaar en een rechtstreeks ticket voor de achtste finales. Wel is Club NXT veroordeeld tot play-offs. [naar artikel]

18. LIVEBLOG AA GENT-KV MECHELEN. Geen dubbele voorsprong voor de Buffalo’s: Fernandez-Pardo mist voor open doel (20/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen wist vorige week in eigen huis te winnen tegen een tienkoppig Westerlo. Gent daarentegen ging met 2-1 onderuit tegen OHL. Mechelen zal er ongetwijfeld alles aan doen om de leidersplaats te pakken en zich in poleposition te nestelen om mee te dingen om een Europees ticket. Kan AA Gent KV Mechelen iets in de weg leggen? Volg het op de voet in de liveblog hieronder. [naar artikel]

19. Antwerp geeft 0-3 voorsprong bijna uit handen in Lommel (16/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Voor het eerst in 278(!) dagen heeft Antwerp nog eens kunnen winnen op verplaatsing. En dat ging niet zonder slag of stoot. Op bezoek bij Lommel [naar artikel]

20. Real geeft voorsprong uit handen tegen Inter, maar trekt in het slot toch nog de zege over de streep (03/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid heeft zich herpakt in de Champions League. Toch qua punten. De Koninklijke klopte thuis Inter met 3-2. Real gaf een 2-0-voorsprong uit handen, maar in het slot zorgde Rodrygo voor het beslissende doelpunt. Eden Hazard stond aan de aftrap en kreeg iets meer dan een uur speeltijd. De Rode Duivel speelde niet hoogstaand, maar liet bij momenten wel knappe acties optekenen. [naar artikel]

21. KV Mechelen geeft 2-0-voorsprong uit handen tegen Cercle in incidentrijke wedstrijd (26/02/2022 - Het Belang van Limburg)

In een bits, maar aangenaam kijkstuk hielden KV Mechelen en Cercle Brugge elkaar in evenwicht. Alle doelpunten vielen in een dol derde kwartier, waarin Malinwa een op dat moment gevleide 2-0-voorsprong uit handen gaf. Ondanks een handvol kansen kon de thuisploeg na rust geen afstand meer nemen van de Vereniging, het bleef 2-2. Van Der Bruggen en Souza kregen nog rood. [naar artikel]

22. Football Talk. FC Barcelona weer op kop na klassegoal bij Atlético - AC Milan geeft zege uit handen tegen AS Roma (09/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Landskampioen AC Milan heeft 2-2 gelijk gespeeld tegen het AS Roma van José Mourinho. In het slotkwartier gaf Milan nog een 2-0 voorsprong uit handen. Op het halfuur opende Pierre Kalulu op aangeven van Tonali de score voor de Milanezen, een kwartier voor affluiten zette Tommaso Pobega na een assist van Leao de dubbele voorsprong op het scorebord. In het slot werd het toch nog spannend, na de aansluitingstreffer van Roger Ibanez. In de toegevoegde tijd gebeurde wat niemand nog verwacht had: Tammy Abraham schoof van dichtbij de gelijkmaker tegen de netten. [naar artikel]

23. Wat een terugkeer: Standard geeft dubbele voorsprong in blessuretijd uit handen tegen Westerlo (13/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wat een ommekeer in blessuretijd. Standard leek lang op weg naar een 2-0-zege, maar bleef uiteindelijk steken op een gelijkspel. Jordanov en Van den Keybus wisten in het absolute slot doelpunten van Zinckernagel en Emond uit. De Rouches mogen de vijfde plek nu echt wel vergeten. [naar artikel]

24. KV Kortrijk geeft dubbele voorsprong uit handen tegen Waasland-Beveren (31/10/2018 - Het Belang van Limburg)

KV Kortrijk en Waasland-Beveren hebben op de midweekspeeldag 2-2 gelijkgespeeld. De Kerels stonden halfweg op een dubbele voorsprong, maar na rust kregen ze een lesje in efficiëntie van Waasland-Beveren, dat op een diefje een punt meegriste. Kortrijk laat opnieuw een kans liggen om dichter bij Play-Off 1 te sluipen. [naar artikel]

25. Totale ommekeer in ’t Kuipje! KV Mechelen knokt terug en smeert Westerlo nieuwe nederlaag aan (26/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Diepe ontgoocheling bij Westerlo, grote vreugde bij KV Mechelen. Het contrast was groot zaterdagmiddag na een nieuwe spektakelwedstrijd in ’t Kuipje. De Kemphanen leken na een dubbele voorsprong op weg naar een eerste driepunter, maar gaven in het slot alles nog uit handen: 2-3. Met 1 op 15 loert de crisis nu toch om de hoek in de Kempen, KV kan wat vrijer ademen. [naar artikel]