Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Back to basic: chef Toon De Bock geeft 3 toprecepten die je kan bereiden op een open vuur

08/11/2020 - 10:52
"Voor chef en cateraar Toon De Bock (41) kan er weinig tippen aan koken op open vuur. “Je kan aan de slag met de hitte, met de kolen, de rook, er zijn veel mogelijkheden. Mensen willen steeds meer proeven van die culinaire outdoorbeleving, én het is ook nog eens coronaproof." In NINA deelt hij graag zijn toprecepten waarmee jij zelf aan de slag kan. Een kreeftensoep, gebakken coquilles of een panpizza: back to the roots gaan klonk nog nooit zo lekker."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Back to basic: chef Toon De Bock geeft 3 toprecepten die je kan bereiden op een open vuur (08/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Voor chef en cateraar Toon De Bock (41) kan er weinig tippen aan koken op open vuur. “Je kan aan de slag met de hitte, met de kolen, de rook, er zijn veel mogelijkheden. Mensen willen steeds meer proeven van die culinaire outdoorbeleving, én het is ook nog eens coronaproof." In NINA deelt hij graag zijn toprecepten waarmee jij zelf aan de slag kan. Een kreeftensoep, gebakken coquilles of een panpizza: back to the roots gaan klonk nog nooit zo lekker. [naar artikel]


2. De niet zo basic boekhouding van Basic-Fit (02/09/2016 - De Tijd)

14:18 Neen, we gaan nooit fan worden van de lettersoepwinst ebitda. [naar artikel]


3. Man opent frituur Basic Frit net naast Basic Fit (16/05/2019 - Metro)

Op de Lierssesteenweg in Emblem in de provincie Antwerpen heeft frituur De Nieuwe Ring een nieuwe uitbater gevonden. De man noemde zijn nieuwe zaak Basic Frit, omdat die zich net naast een fitness van Basic Fit bevindt. De frietzaak stond al enige tijd leeg, maar heeft nu toch een nieuwe eigenaar gevonden. Inspiratie voor de […] Het bericht Man opent frituur Basic Frit net naast Basic Fit verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


4. Frituur Basic Frit opent naast fitnessketen Basic-Fit: “We halen zelfs de Nederlandse media” (19/05/2019 - Gazet van Antwerpen)

Bart De Preter – deel van de bekende Lierse familie van frituristen – en zijn Thaise echtgenote Tammy openden op de Liersesteenweg 170 in Emblem (Ranst) frituur Basic Frit. De opmerkelijke naamkeuze bezorgde het koppel al wat gratis reclame. [naar artikel]


5. “Laat de oven het werk maar doen”: foodblogger Elise geeft vijf toprecepten voor smaakvolle groenteschotels (12/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een erg smaakvolle en voedzame versie van het klassieke orloffgebraad. De koolrabi vervangt het varkensgebraad en de zware bechamelsaus wordt een lichtere peperroomsaus. TIP. Je kan dit ook met knolselder, zoete aardappel of courgetteplakjes maken. [naar artikel]


6. Aperofans opgelet! Dit zijn dé toprecepten van Loïc om van elke e-pero een succes te maken (07/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

‘Ik ben zot op aperitieven, mijn vriendin zo mogelijk nog zotter. Als het van haar afhing, zouden we elke avond aperitieven, in de betekenis van... [naar artikel]


7. KOKEN. Twee toprecepten voor een heerlijk ontbijt (07/11/2020 - Het Belang van Limburg)

Skip de zondagpistolets en croissants voor een feestelijke ontbijttaart of bak pannenkoekjes met ricotta en een vleugje citroen. [naar artikel]


8. Feestmaal on a budget? Topchefs Sergio Herman, Yotam Ottolenghi en Seppe Nobels delen 6 betaalbare toprecepten (27/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Wie zegt dat indrukwekkend koken voor de feestdagen meteen stukken van mensen moet kosten? Topchefs Sergio Herman, Yotam Ottolenghi en Seppe Nobels weten als geen ander hoe je met niet meer dan een paar pure, simpele ingrediënten toch showstoppers op tafel zet. Wij mogen telkens twee gerechten uit hun nieuwste kookboeken delen: op gastronomisch niveau, maar met een bescheiden samenstelling. Van avocado met gamba’s tot Gentse waterzooi: take your pick. [naar artikel]


9. 5x lekker koken voor 21,5 euro: HLN-chefs tippen deze toprecepten voor de komende week (18/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Weet je nog niet wat je de komende week gaat klaarmaken? Zet eens zalm op het menu. Sandra Bekkari tipt een heerlijk receptje waarbij je de vis een oosters tintje geeft door hem te marineren en te combineren met wok van Chinese kool. Jelle Beeckman maakt er dan weer taco's met sushirijst van. Piet Huysentruyt stilt op zijn beurt je honger met klassieke Vlaamse kost. En dat allemaal niét kostelijk voor de portefeuille: dat smaakt extra goed dus! Voor welk gerecht ga jij? [naar artikel]


10. Back to basic (12/04/2019 - De Morgen)

Een smetteloze make-uplook begint bij de basis. De nieuwe foundations maken komaf met die gevreesde 'pancake'-look [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!