29/11/2020 - 17:58
"AA Gent heeft in de eigen Ghelamco Arenaeen frustrerende 0-3 nederlaag geleden tegen Zulte Waregem. De West-Vlamingen scoorden twee keer in de eerste helft, en het gebrek aan efficiëntie bij de Buffalo’s zorgde ervoor dat die voorsprong voldoende bleek voor de overwinning. Zeker toen Jelle Vossen de pijnlijke 0-3 in doel kopte in de tweede helft. Essevee wordt door de drie punten veertiende, AA Gent staat elfde."

1. Nieuwe ontgoocheling voor AA Gent: Buffalo’s tegen Zulte Waregem vierde keer onderuit in eigen huis (29/11/2020 - Het Belang van Limburg)

AA Gent heeft in de eigen Ghelamco Arenaeen frustrerende 0-3 nederlaag geleden tegen Zulte Waregem. De West-Vlamingen scoorden twee keer in de eerste helft, en het gebrek aan efficiëntie bij de Buffalo’s zorgde ervoor dat die voorsprong voldoende bleek voor de overwinning. Zeker toen Jelle Vossen de pijnlijke 0-3 in doel kopte in de tweede helft. Essevee wordt door de drie punten veertiende, AA Gent staat elfde. [naar artikel]

2. Weer een ontgoocheling rijker: tienkoppig Antwerp nipt onderuit in Porto, Muja laat in slot unieke kans liggen (07/11/2023 - Sporza)

Einde verhaal voor Antwerp in Europa? The Great Old blijft met 0 punten achter in de Champions League na een nieuwe nederlaag in Porto. Een snelle rode kaart en een penalty fnuikten de kans op een stunt voor kapitein Vermeeren en co.. In het slot kreeg Muja nog dé kans op de gelijkmaker, maar amper een minuut later zorgde de 40-jarige Pepe opnieuw voor deceptie bij Antwerp. [naar artikel]

3. Adnan Custovic ziet KV Kortrijk de derby tegen Zulte Waregem helemaal uit handen geven: “De ontgoocheling is groot” (16/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

KV Kortrijk leek zaterdagnamiddag alles onder controle te hebben in de derby tegen Zulte Waregem, maar de Kerels kwamen bijzonder slap uit de kleedkamer en zagen de troepen van Mbaye Leye met 1-3 aan het langste eind trekken. KVK-coach Adnan Custovic was furieus op de persconferentie na de wedstrijd. [naar artikel]

4. Nieuwe mokerslag voor Anderlecht, dat na defensief geknoei ook onderuit gaat na spektakelstuk tegen Zulte Waregem (18/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wat is dit weer een dreun die zal aankomen bij Anderlecht. In een leeg Lotto Park ging paars-wit nu ook onderuit tegen Zulte Waregem. Uitgerekend Benito Raman wiste met twee goals de opener van Zinho Gano uit, maar Alioune Ndour en Alieu Fadera voltrokken het vonnis voor de Brusselaars. [naar artikel]

5. Nieuwe mokerslag voor Anderlecht, dat na defensief geknoei ook onderuit gaat tegen Zulte Waregem (18/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem duwt Anderlecht nog dieper in de miserie en klimt met een duurbevochten driepunter zelf weg van de voorlaatste plaats. Ondanks twee doelpunten binnen evenveel minuten van Benito Raman in het derde kwartier, leed het team van Brian Riemer een pijnlijke thuisnederlaag. Paars-wit houdt amper vijf punten voorsprong op Zulte Waregem en de eerste degradatieplaats. Hoeveel dieper kan de trotse recordkampioen nog zakken? [naar artikel]

6. Nederlandse presentatrice onderuit gehaald omdat ze zwanger op tv komt: "Het zag er niet uit, zo onderuit gezakt en met haar opgezette benen" (06/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

De Nederlandse presentatrice Eva Jinek (40) werd flink onderuit gehaald in een column van de krant de Limburger. Columnist Ruud Maas vond dat de... [naar artikel]

7. Standard onderuit op een leeg Sclessin onderuit tegen Nice (25/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een leeg Sclessin, dat heeft iets aandoenlijks. [naar artikel]

8. Football Talk. Bayern verrassend onderuit na twee klassegoals van Bochum - Bologna en Theate gaan zwaar onderuit bij Lazio (12/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Wolfsburg klautert stilaan uit het dal in de Bundesliga. Het boekte op de 22e speeldag een felbevochten 0-2 overwinning op bezoek bij Eintracht Frankfurt. De Wolven, met Koen Casteels, Sebastiaan Bornauw en Aster Vranckx in de basis, hesen zich net voor het halfuur aan de leiding met een strafschopgoal van Max Kruse (28.). Vranckx mocht in de 62ste minuut gaan rusten. Lukebakio kwam gelijktijdig tussen de lijnen en zorgde in de 93ste minuut voor de verlossende tweede treffer. Wolfsburg klimt met 6 op 6 naar de twaalfde plaats met 27 punten. [naar artikel]

9. STVV in eigen huis onderuit tegen competitieleider Zulte Waregem (26/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem blijft ook na twaalf speeldagen leider in de Jupiler Pro League. De West-Vlamingen wonnen met 0-2 op bezoek bij STVV na doelpunten van Lukas Lerager en Davy De fauw. STVV kon daar weinig tegenover stellen, en zakt in de stand terug naar een gedeelde laatste plaats. Zulte Waregem behoudt twee punten voorsprong op eerste achtervolger Anderlecht. [naar artikel]

10. Zulte Waregem onderuit tegen Franse promovendus, Moeskroen klopt B-ploeg van Lille (18/07/2017 - De Morgen)

Zulte Waregem heeft vanavond niet kunnen overtuigen tegen de nieuwe Franse eersteklasser Amiens. Essevee ging in het stadion van Sparta Petegem met 1-3 onderuit. Moeskroen won op bezoek bij de buren van Lille met 1-5, terwijl Lokeren nipt Deinze afschudde (1-2). [naar artikel]