Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Geen zin om te koken? Deze vijf traiteurs maken jouw feestmaal klaar

03/12/2020 - 08:49
"Geniet tijdens de feestdagen in je bubbel met lekkers op bestelling. De Italiaanse keuken kent voor cateringzaak Peppe & Marcus geen geheimen. Al mag het tijdens de feestdagen wel net dat tikje meer zijn."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Geen zin om te koken? Deze vijf traiteurs maken jouw feestmaal klaar (03/12/2020 - Het Belang van Limburg)

Geniet tijdens de feestdagen in je bubbel met lekkers op bestelling. De Italiaanse keuken kent voor cateringzaak Peppe & Marcus geen geheimen. Al mag het tijdens de feestdagen wel net dat tikje meer zijn. [naar artikel]


2. Geen zin om te koken? Deze traiteurs bereiden een feestmenu voor u (12/12/2017 - Gazet van Antwerpen)

In deze decembermaand gingen we op zoek naar traiteurs in de Antwerpse regio, waar u met een gerust hart een feestmenu kan bestellen. We lijsten zeven adressen op: [naar artikel]


3. Traiteurs vinden geen personeel: wie wou bestellen voor feestdagen, riskeert zelf te moeten koken (26/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Wie dit jaar een stukje wild of fondueschotel wil bestellen met kerst en nieuw, riskeert zelf achter de potten te belanden. Traiteurs komen tijdens de drukste periode van het jaar handen tekort en beperken noodgedwongen hun aanbod. Er zijn er die zelfs helemaal niet meer mee doen. Slagerij Finesse in Zwevezele en twee slagerijen in Hasselt en Gent kunnen ervan meespreken. En ze zijn niet alleen, het aantal vacatures in de voedingssector dat niet ingevuld geraakt, was nog nooit zo groot. “Zelfs klanten helpen zoeken naar werkvolk, maar niemand is komen solliciteren.” [naar artikel]


4. Traiteurs over de laatste sprint richting feesttafel: "Kreeft koken tot halfvier 's nachts. Elke minuut telt” (24/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Voor u vanavond die kalkoenrollade of dat kreeftenbuffet aanvalt, trakteer misschien eerst de traiteurs op een smakelijk applaus. Want dat u straks alweer van zo’n heerlijk kerstmaal kan genieten, dankt u in de eerste plaats aan hùn slapeloze nachten en 28.000 stappen per dag. Verslag van de laatste sprint richting feesttafel: “Op kerstavond ben ik zodanig pompaf dat ik al van bij het begin van ‘Home Alone’ in slaap val.” [naar artikel]


5. OPROEP. Welke traiteurs en restaurants maken lekkere afhaalmenu’s voor de feesten? (29/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Een mooie tafel gevuld met lekkers, dat hoort bij de feestdagen. Maar niet iedereen heeft zin om zelf in de keuken staan. Gelukkig zijn er lekkere afhaalmenu’s. Waar kan je dit jaar lekker bestellen? [naar artikel]


6. Feestmaal à la minute: 4x lekkers klaar in minder dan 30 minuten (29/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Je organiseert een dezer dagen een spetterend feestje, maar hebt het veel te druk-druk-druk om een hele dag in de keuken te staan? Geen stress,... [naar artikel]


7. Nicole en Luc maken feestmaal voor twaalf mensen die ze niet kennen: “Omdat op Kerstmis niemand alleen hoort te zijn” (25/12/2017 - Het Nieuwsblad)

Een vluchtelingengezin uit Soedan, een oudere weduwe en een koppel dertigers zonder familie. Het was een bont gezelschap, gisteren rond de kersttafel van Nicole Deliaert (56) en Luc Gabriël (58). Het koppel uit Maldegem keek dit jaar zelf aan tegen een ietwat trieste kerst. De zoon van Nicole zat in het buitenland, de zoon van Luc moest werken. Om niet alleen te vieren, besloten ze een eenzame uit te nodigen. Maar dat werden er uiteindelijk twaalf. “Hier word ik gelukkig van.” [naar artikel]


8. Dolle pick-uprijder vernielt auto traiteurs: “Een ramp, zo vlak voor de feestdagen” (18/12/2017 - Het Nieuwsblad)

Een Amerikaans pick-up ging zaterdagmiddag uit de bocht in de Vlierzeelse wijk Strijmeers en richtte er een ware ravage aan. [naar artikel]


9. Drukke tijden voor traiteurs (30/12/2017 - VRT NWS)

Voor de traiteurs is de eindejaarsperiode de drukste tijd van het jaar. Ze zitten niet alleen tot over de oren in het werk, ze moeten ook met almaar meer zaken rekening houden: de logistieke organisatie, de moeilijkheden om hulp te vinden, en vooral de steeds groter wordende  groep van mensen met voedselintoleranties. Dat maakt het voor de traiteurs allemaal nog wat ingewikkelder dan het al is. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!