Vanavond vond de grote finale van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ plaats. Zussen Jasmina en Deborah namen het op tegen Lorenzo en Ayse voor de prijzenpot van 50.000 euro. Na een moeilijke deliberatie kwamen uiteindelijk Lorenzo en Ayse van Bar Nazar uit Mechelen als winnaars van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ uit de bus. [naar artikel]
Zonder de pandemie waren Ayse (32) en Lorenzo (31), winnaars van het VTM-programma ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’, vorig jaar al getrouwd, maar volgende maand is het dan toch eindelijk zover. Dan geven ze elkaar hun jawoord in het romantische Italië. “Onze wettelijke trouw doen we later, dan kan ik mijn kleed nog eens dragen", lacht Ayse. Daarna nemen ze een andere grote beslissing: waar zetten ze hun pop-uprestaurant verder? [naar artikel]
50.000 euro. Dat bedrag staat vanavond op het spel in 'Mijn keuken mijn restaurant'. Na een uitputtingsslag van enkele maanden kruisen twee duo's in de finale de koksmessen: liefhebbers van de verfijnde Turkse keuken Lorenzo en Ayse, en de vegetarische tweelingzusjes Jasmina en Deborah. Wij nemen alvast onze keukenweegschaal om hun kansen tegen elkaar af te wegen. [naar artikel]
Tien maanden na de start heeft ‘Mijn keuken mijn restaurant’ een winnaar. Geliefden Ayse (30) en Lorenzo (30) uit Mechelen overklasten in de finale de tweelingzussen Jasmina en Deborah en steken 50.000 euro op zak. “Tot twee, drie uur ’s nachts lagen we in bed plannen te overlopen. En om kwart voor zes ging de wekker. Dan kom je vroeg of laat jezelf tegen.” [naar artikel]
Het gaat Ayse Korkmaz en Lorenzo Blom van ‘Mijn keuken, mijn restaurant’ voor de wind. Het duo won eind vorig jaar het populaire VTM-programma en ging zo naar huis met 50.000 euro op zak. Geld dat ze goed kunnen gebruiken, want de twee openen deze zomer een pop-up in Antwerpen. [naar artikel]
Lorenzo Blom (31) en Ayse Korkmaz (31), de winnaars van het VTM-programma Mijn Keuken Mijn Restaurant, zijn volop aan de slag in centrum Antwerpen in de Kronenburgstraat. Daar houden ze drie maanden een pop-up open met hun concept Bar Nazar, dat zich richt op de Turkse keuken. “Het is zo veel meer dan pita en durum.” [naar artikel]
De kogel is door de kerk, na lang wikken en wegen heeft VTM besloten toch een ‘restaurant-fase’ op te nemen in ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’. Door... [naar artikel]
Met de hakken over de sloot won de tweeling Deborah en Jasmina de tweede battle van het VTM-programma ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’. De zussen... [naar artikel]
Gepassioneerd door de Italiaanse keuken openen Claudia en haar vader Pino Guarraci pal in de cité van Waterschei op 22 januari hun eigen restaurant. Het succesvolle duo mag dan wel net de finale van het VTM-programma Mijn Keuken Mijn Restaurant gemist hebben, culinaire topkwaliteit blijft hun hoogste goed. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.