Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Tijd

Topchef Luc Bellings sluit sterrenrestaurant

18/01/2017 - 07:20
"07:19 Het is de negende Belgische chef in amper drie jaar tijd die zijn Michelin-sterren opgeeft om een nieuwe activiteit op te starten."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Topchef Luc Bellings sluit sterrenrestaurant (18/01/2017 - De Tijd)

07:19 Het is de negende Belgische chef in amper drie jaar tijd die zijn Michelin-sterren opgeeft om een nieuwe activiteit op te starten. [naar artikel]


2. Sterrenrestaurant Luc Bellings heeft nieuwe bewoners (22/12/2017 - Het Belang van Limburg)

Het voormalige tweesterrenrestaurant ’Aan tafel bij Luc Bellings’ heeft nieuwe bewoners. De accountants en belastingconsulenten van Accuraad zijn verhuisd vanuit Bilzen en hebben hun intrek genomen aan de Luikersteenweg in Hasselt. [naar artikel]


3. Topchef Luc Bellings in rouw: zijn Limburgse "culinaire vader" is overleden (30/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Jan Maesen was een bevlogen leraar Nederlands die in zijn vrije tijd kookte en daarover schreef. Tegelijk was hij een uitmuntende kok die overdag lesgaf in een middelbare school en columns voor de radio en de krant maakte. Culinair én literair beslagen - van a tot z, van aperitief tot pousse-café. [naar artikel]


4. Topchef Luc Bellings deelt zijn favoriete kerstrecept op mama’s wijze: “Ma is tot vandaag mijn inspiratiebron” (06/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Waarom kiest een chef voor een leven in de keuken? Als je écht doorvraagt, kom je bijna altijd uit bij een kooklustige moeder, grootmoeder of schoonmoeder. Deze week: sterrenchef Luc Bellings over de kerstfazant van zijn overleden moeder. “Mijn ma kookte elke dag zeer uitgebreid, en dan stond ik naast haar op een stoeltje aan het fornuis.” [naar artikel]


5. Fingerfood met een sterretje: topchef Luc Bellings toont hoe je gemakkelijk exclusieve hapjes op tafel tovert voor oudejaar (27/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Bij oud en nieuw horen bubbels, maar geen bubbels zonder bijpassende hapjes. Om het nieuwe jaar nóg stijlvoller en vooral smakelijker in te zetten, deelt sterrenchef Luc Bellings zeven toprecepten die je ook makkelijk zelf kan maken. Van oesters met Granny Smith tot rundstartaar met krab en kaviaar: er is voor ieder wat wils. Smakelijk 2021! [naar artikel]


6. Topchef Luc Bellings proeft en pimpt desserts uit de supermarkt: “Je hebt het gevoel dat je lucht aan het eten bent” (18/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een maaltijd is niet compleet zonder een lekker dessert. Maar welk toetje serveer je dan het je liefst: tiramisu, chocolademousse, rijstpap of vanillepudding? Sterrenchef Luc Bellings proeft van al het lekkers van de huismerken van de supermarkten en gaf aan de beste uit de test zijn eigen toets. “Veel producten missen smaak, maar gelukkig zijn er enkele uitzonderingen die zéér goed scoren.” [naar artikel]


7. “Dit is gewoon een blok gelatine”: topchef Luc Bellings proeft en pimpt 20 desserts uit de supermarkt (18/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een maaltijd is niet compleet zonder een lekker dessert. Maar welk toetje serveer je dan het je liefst: tiramisu, chocolademousse, rijstpap of vanillepudding? Sterrenchef Luc Bellings proeft van al het lekkers van de huismerken van de supermarkten en gaf aan de beste uit de test zijn eigen toets. “Veel producten missen smaak, maar gelukkig zijn er enkele uitzonderingen die zéér goed scoren.” [naar artikel]


8. Topchef Luc Bellings proeft en pimpt 20 desserts uit de supermarkt: “Deze chocolademousse lijkt wel slagroom uit een bus” (18/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een maaltijd is niet compleet zonder een lekker dessert. Maar welk toetje serveer je dan het je liefst: tiramisu, chocolademousse, rijstpap of vanillepudding? Sterrenchef Luc Bellings proeft van al het lekkers van de huismerken van de supermarkten en gaf aan de beste uit de test zijn eigen toets. “Veel producten missen smaak, maar gelukkig zijn er enkele uitzonderingen die zéér goed scoren.” [naar artikel]


9. “Wat een platte brij is dit!” Topchef Luc Bellings proeft 10 voorverpakte lasagnes uit de supermarkt (20/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een kant-en-klare lasagne uit de supermarkt is snel, makkelijk en vooral ook goedkoop. Maar smaken ze ook lekker? Sterrenchef Luc Bellings proeft 10 voorverpakte lasagnes: “Voor iets meer dan een euro kan je zelf geen lasagne maken, maar het is dan wel een vettige, smakeloze brij dat je eet.” Gelukkig waren er ook enkele die hem wél konden bekoren. [naar artikel]


10. Welk vlees past het best op de BBQ en hoe grill je het? Topchef Luc Bellings geeft advies: “Te veel tegelijk bakken is veelgemaakte fout” (29/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Mooi weer, barbecue en vlees … het perfecte trio voor een smakelijke en gezellige avond. Maar hoe kies je nu een goed stukje vlees voor op de barbecue? En hoe hou je het lekker sappig? Sterrenchef Luc Bellings deelt zijn beste tips zodat je stukjes vlees voortaan altijd perfect gegrild zijn op de barbecue. “Om vlees lekker te grillen, heb je warme en minder warme plekken nodig.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!