LIVE. Buigt Dortmund in tweede helft achterstand om?

05/12/2020 - 16:40
"• Bundesliga • Speeldag 10 • Aftrap: 15u30 • Commerzbank-Arena"

1. VIDEO: Invaller Aguemon buigt achterstand om in winst voor OHL (21/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

OHL heeft vanavond met 3-1 gewonnen van Moeskroen in groep A van play-off . De Leuvenaars kwamen vroeg in de tweede helft op achterstand via een... [naar artikel]

2. LIVEBLOG ATLETICO-DORTMUND. Tweede helft begint, kan Dortmund nog iets doen aan de 2-0 achterstand? (10/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Atlético Madrid of Borussia Dortmund, wie zet een eerste stap richting de halve finales? Witsel start alvast in de basis tegen zijn ex-ploeg. Volg de ontwikkelingen van de match in de liveblog hieronder. [naar artikel]

3. LIVE. Ajax is groepswinnaar en Haller zet record neer - Dortmund kijkt tegen dubbele achterstand aan in Portugal (24/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

Ajax is groepswinnaar na een 1-2-overwinning in Besiktas. De Amsterdammers zetten een scheve situatie recht in de tweede helft dankzij twee goals van Haller, die een nieuw record op z’n naam heeft. Vanavond speelt Borussia Dortmund, zonder de met corona besmette Thorgan Hazard, op bezoek bij Sporting. Beide teams hebben 6 op 12 en strijden om de tweede plek. Volg hun duel hieronder LIVE! [naar artikel]

4. Dortmund maakt het verschil in tweede helft en wint comfortabel met 3-0 (27/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Borussia Dortmund heeft vanmiddag zonder veel moeite Arminia Bielefeld verslagen met 3-0. De score werd pas geopend in de tweede helft. Bielefeld probeerde wel, maar kon Dortmund niks meer in de weg leggen. Thorgan Hazard en Thomas Meunier vielen allebei in. [naar artikel]

5. VIDEO. THES buigt 2-0 om in spectaculaire tweede helft: “Niet meer van durven dromen” (28/01/2019 - Het Belang van Limburg)

THES behaalde gisteren een spectaculaire overwinning bij profploeg FC Luik. De Looienaars gingen na een magere eerste helft rusten met een 2-0-achterstand, maar in een fantastische tweede helft scoorde het nog vijf keer. Dankzij de zege behoudt het zijn kloof van zeven punten op eerste achtervolger Deinze. [naar artikel]

6. Dortmund maakt het verschil in tweede helft en wint comfortabel met 3-0 van Bielefeld (27/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

7. Antwerp buigt achterstand om tegen Seraing, Gerkens matchwinnaar (19/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Antwerp is er maar net in geslaagd om promovendus Seraing opzij te schuiven in de Jupiler Pro League. The Great Old kwam in eigen huis op achterstand in de tweede helft, maar in het slotkwartier werd die achterstand nog helemaal omgebogen. Michael Frey zorgde eerst voor de gelijkmaker, in de slotminuten maakte Bilzenaar Pieter Gerkens er nog 2-1 van. [naar artikel]

8. LIVE. Leuke eerste helft eindigt op 2-1, buigt AA Gent na rust achterstand nog om? (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 9 • Jan Breydel • Nathan Verboomen [naar artikel]

9. LIVE DORTMUND-CHELSEA. Daar is de 1-0! Adeyemi zet Dortmund op voorsprong met een heerlijke goal, Chelsea mist kansen op aansluitingstreffer (15/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

In de schaduw van Club Brugge - Benfica nemen Dortmund en Chelsea het tegen elkaar op. Chelsea begon het best aan de tweede helft, maar Adeyemi zet met een geweldige versnelling en goal Dortmund op voorsprong. Volg via deze liveblog alles op de voet. [naar artikel]

10. Dortmund komt met de schrik vrij en wint na spannende tweede helft (08/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Dortmund heeft op de valreep de zege kunnen pakken tegen Leipzig. De ploeg van Rode Duivels Thorgan Hazard en Thomas Meunier gaf een 2-0 voorsprong uit handen. Uiteindelijk wonnen de Borrussen alsnog met 3-2 na een spectaculaire tweede helft. [naar artikel]

11. Cavani buigt 0-2 achterstand en houdt zo koploper Nice in bedwang (11/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

PSG mag Cavani dankbaar zijn. Het stond na de eerste helft 0-2 achter, maar kon rekenen op topspits Cavani om de achterstand recht te trekken. De [naar artikel]

12. Cavani buigt 0-2 achterstand om voor PSG tegen leider Nice (11/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

13. LIVE. Dortmund en Witsel op achterstand na penaltygoal Stuttgart! (12/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Elfde speeldag Bundesliga • Aftrap: 15u30 • Signal Iduna Park • Thorgan Hazard en Thomas Meunier out bij Dortmund [naar artikel]

14. U19 Club Brugge speelt gelijk tegen Dortmund in UEFA Youth League (18/09/2018 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge heeft dinsdag 1-1 gelijkgespeeld tegen Borussia Dortmund op de eerste speeldag van de UEFA Youth League. De Brugse U19 stond in Deinze op achterstand bij de rust, maar kon nog terugkeren in de tweede helft. [naar artikel]

15. LIVE. Dortmund meteen op achterstand na doelpunt Neuhaus (22/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Bundesliga • Aftrap: 20u30 • Borussia-Park • Thomas Meunier bij Borussia Dortmund [naar artikel]

16. LIVE. Geschillencommissie buigt zich opnieuw over Limburgse derby (07/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Donderdagochtend om 9 uur wordt de vierde helft op gang gefloten van STVV-Genk. De Geschillencommissie Hoger Beroep buigt zich een tweede keer over de derby, die op 28 september bij 3-3 gestaakt werd. [naar artikel]

17. LIVE. Dortmund op achterstand na ongelukkig eigen doelpunt (03/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 27ste speeldag • Signal Iduna Park • Aftrap: 15u30 • Dortmund moet winnen om in de running te blijven voor Champions League-voetbal [naar artikel]

18. Donderpreek leidt Lommelse comeback in (25/01/2021 - Het Belang van Limburg)

Onherkenbaar in de eerste helft en efficiënt in de tweede helft. Groen-wit keek aan de rust tegen een dubbele achterstand aan, maar zette dat in de tweede helft alsnog verrassend recht. [naar artikel]

19. Live - Tweede helft op gang getrapt: kan Frankrijk een 2-0-achterstand nog inhalen? (18/12/2022 - De Morgen)

20. LIVESTREAM FINALE COPA DEL REY. Tweede helft op gang getrapt, buigt Athletic achterstand om? (06/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

In Spanje staat de finale van de Copa del Rey op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld in het Estadio de la Cartuja in Sevilla. Athletic Bilbao neemt het op tegen Mallorca. Siebe Van der Heyden start op de bank. Schitteren de gebroeders Williams? Kijk live op HLN, of volg de wedstrijd op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

21. LIVE. Kan Gent in de tweede helft nog iets doen aan de 0-2-achterstand? (29/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Ghelamco Arena (16u) [naar artikel]

22. LIVE. Beerschot buigt achterstand helemaal om in 2 dolle minuten! (07/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Twaalfde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 16u15 • Guldensporenstadion • Beerschot staat tweede, Kortrijk elfde [naar artikel]

23. LIVE. Kan KV Kortrijk in tweede helft achterstand ombuigen? (30/01/2021 - Het Laatste Nieuws)