Luc Bellings en zijn vrouw stoppen met hun tweesterrenrestaurant in Hasselt. Ze broeden op iets kleiners en rustiger. Bellings is intussen al de negende sterrenchef in drie jaar tijd die zijn sterren weggeeft, aldus Het Laatste Nieuws. [naar artikel]
Sterrenchef Benoit Dewitte opent samen met broer Bernard een gloednieuw restaurant in Han-sur-Lesse, vlakbij de bekende toeristische trekpleister de Grotten van Han. “De streek ligt mij na aan het hart”, zegt de sterrenchef in een persbericht. “Ik heb er zelf ooit nog stage gelopen in een restaurant.” [naar artikel]
Sterrenchef René Redzepi, die in de keuken staat van het wereldvermaarde Deense restaurant Noma, stopt even met werken. De chef wil meer tijd doorbrengen met zijn vrouw en hun drie kinderen. [naar artikel]
Bij restaurant The Jane in de Zurenborgwijk is maandagochtend een persoon aangereden, mogelijk toen het slachtoffer de parkeerplaats van het restaurant verliet. De chauffeur bleek niemand minder dan Nick Bril zelf, de sterrenchef van het restaurant, die bovendien onder invloed van alcohol was. [naar artikel]
Luc Bellings en zijn vrouw Brigitte stoppen met hun tweesterrenzaak in Hasselt. Ze willen het rustiger aan doen en broeden op een nieuw, [naar artikel]
Samen met sterrenchef Viki Geunes opent voormalig tv-presentator Hans Otten (46) een hotel met restaurant en foodbar, U Antwerp aan het MAS. “Mijn vrouw verklaart me gek”, zegt Otten. Maar zij krijgt wel de dagelijkse leiding. [naar artikel]
Ondanks een vermelding in de nieuwste culinaire gids van Gault&Millau stopt restaurant Den Grooten Wolsack in Mechelen er al mee. Het concept slaat onvoldoende aan. De zaakvoerder van het Italiaans restaurant Rosario opent er begin december Angus Steakhouse. [naar artikel]
Sterrenchef Olivier de Vinck van restaurant Kommilfoo op het Antwerpse Zuid gaat tijdens het weekend van 15 augustus koken op het schip Blue Rhapsody. [naar artikel]
In het Groen Kwartier in Antwerpen heeft sterrenchef Nick Bril een man aangereden. Het slachtoffer is in levensgevaar. Het ongeval gebeurde bij het wegrijden van het restaurant The Jane, waar het slachtoffer stage loopt. Bril legde een positieve ademtest af. [naar artikel]
Sterrenchef Bart Desmidt sluit in december de deuren van zijn restaurant Bartholomeus in Knokke-Heist. Desmidt, die ook een kookprogramma presenteert op televisiezender Njam!, broedt al op een nieuw concept. [naar artikel]
Dineren in hogere sferen, dat kan je al bij Brussles Airlines sinds 2013. De luchtvaartmaatschappij vraagt elk jaar een Belgische sterrenchef om het menu in de business class te verzorgen. Vanaf oktober is het de beurt aan Gentenaar Michaël Vrijmoed (43), hij volgt Mario Elias van restaurant Le Cor de Chasse op. “Het is een mooie uitdaging. Hopelijk vinden er op deze manier nog meer foodies de weg naar mijn restaurant”, zegt de chef. [naar artikel]
Bij het Antwerpse sterrenrestaurant The Jane is maandagochtend een 37-jarige man aangereden, mogelijk toen het slachtoffer de parkeerplaats van het restaurant verliet. De chauffeur bleek niemand minder dan Nick Bril (39) zelf, de sterrenchef van het restaurant, die bovendien onder invloed van alcohol was. [naar artikel]
11:43 Tweevoudig sterrenchef Christophe Hardiquest trekt na de sluiting van zijn Brusselse restaurant Bon Bon naar de Provençe, waar hij een keuken met een lange geschiedenis overneemt. [naar artikel]
Precies één jaar nadat sterrenchef Christophe Hardiquest, een van de beste chefs van ons land, aankondigde dat hij stopte met restaurant BonBon (**) deelt hij nu het nieuws dat hij start met een nieuw concept. Menssa zal opengaan in Brussel. Wat mag je ervan verwachten? [naar artikel]
16:20 Sterrenchef Kobe Desramaults gaat zijn restaurant De Vitrine te koop. Hij wil zich toeleggen op een nieuw restaurant, dat in de lente opent. [naar artikel]
Sterrenchef Kobe Desramaults (35) neemt na In De Wulf na zes jaar nu ook afscheid van zijn restaurant De Vitrine in Gent. Bedoeling is om zich met een kleiner team vanaf volgende lente toe te kunnen leggen op een nieuw restaurant. [naar artikel]
Sterrenchef Kobe Desramaults (36) uit Dranouter is bezig aan zijn laatste dagen achter het fornuis van restaurant In De Wulf, dat al enkele weken te koop staat. Zijn laatste avondmaal wordt een feest met dj's, kampvuur en vrienden. [naar artikel]
Berlaars sterrenchef Guy Van Cauteren (70) is woensdag overleden na een lange strijd tegen het coronavirus. De voormalige kok hield jarenlang het bekende restaurant 't Laurierblad in Berlare open en behaalde twee sterren voor zijn zaak. [naar artikel]
Berlaars sterrenchef Guy Van Cauteren (70) is woensdag overleden na een lange strijd tegen het coronavirus. De voormalige kok hield jarenlang het bekende restaurant 't Laurierblad in Berlare open en behaalde twee sterren voor zijn zaak. [naar artikel]
01:00 Sterrenchef Philippe Serruys (68) heeft samen met Marijke Van Damme beslist het legendarische restaurant Den Gouden Harynck in Brugge eind dit jaar te sluiten. Hier maakt hij zijn persoonlijke balans ... [naar artikel]
Michel Roux Jr. is de zoveelste sterrenchef die zijn Michelinsterren aan de wilgen hangt. In januari sluit hij zijn tweesterrenrestaurant Le Gavroche in Londen. [naar artikel]
Vier horecazaken in Limburg, vier in Dubai, en vanaf juni een eerste op Ibiza. Het Hasseltse Creneau opent met Roca House een restaurant voor meer dan tweehonderd gasten. Met in de keuken: een Limburgse ex-sterrenchef. “Na acht jaar verhuis ik van Dubai naar Ibiza.” [naar artikel]
Chef Philippe Heylen (27) van restaurant Eed in Leuven heeft stress. “Altijd in de week voor de uitreiking van de Michelinsterren. Want het is geen kwestie van ze te houden. Je moet ze verdienen, elk jaar opnieuw.” Voor hem zou het maandag de vijfde bekroning zijn. De eerste keer was in 2018. Hij was toen 23 en de jongste Belgische sterrenchef ooit. “De erkenning van Michelin verandert alles.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.