Invaller scoort twee keer in vijf minuten en bezorgt Ajax zo de zege in extra tijd

14/01/2021 - 23:02
"Leider Ajax heeft zijn voorsprong in de Eredivisie vergroot. Het won met 1-3 bij Twente op de zestiende speeldag. Met dank aan twee opvallende spitsen."

1. Van 2-1 na 85 minuten naar 2-3: geweldig schot van invaller Honhon bezorgt Boorsem in extremis zege bij DH Jeuk (22/10/2023 - Het Belang van Limburg)

DH Jeuk (tweede provinciale A) gaf zondag de zege uit handen tegen Boorsem. In de laatste minuut vijf minuten gingen de bezoekers op en over de thuisploeg: 2-3. Invaller Honhon trok de driepunter over de streep met een geweldig schot. [naar artikel]

2. Invaller Put bezorgt Schoonbeek-Beverst de zege tegen Pelt: “Niet onder woorden te brengen” (25/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Schoonbeek-Beverst heeft tegen Pelt zijn eerste zege voor eigen volk in 2024 behaald. Dankzij invaller Dylan Put, die tweemaal scoorde in vijf minuten, haalden de Bilzenaren een 0-2-achterstand op. [naar artikel]

3. Invaller Yow bezorgt Westerlo in - voor RWDM vervloekte - toegevoegde tijd duur bevochten punt (21/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vierde wedstrijd op rij zonder nederlaag voor Westerlo, al kon het pas diep in de toegevoegde tijd een puntje uit de brand slepen via invaller Yow, nadat Sanchez halfweg de tweede periode de Brusselse club op voorsprong had gebracht. Alweer in de extra time, de derde keer al in vier duels, verspeelde de promovendus dure punten. De extra tijd lijkt wel een vloek voor RWDM. [naar artikel]

4. Club demonstreert tegen tien Mechelaars, invaller Diagne scoort twee keer in zeven minuten (28/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Nieuwe zege voor Club Brugge, dat er wel tien had kunnen scoren tegen een slap KV Mechelen. Zeker na de vroege uitsluiting van Schoofs was Malinwa... [naar artikel]

5. Assist van Godts levert geen zege op na blunder van Ajax-doelman in toegevoegde tijd (04/04/2024 - Sporza)

Na een heerlijk doelpunt van Anton Gaaei, op aangeven van Mika Godts, leek Ajax op weg naar een deugddoende zege tegen Go Ahead Eagles. Maar na een nieuwe turbulente week was het Ajax niet gegund. Doelman Ramaj liet in de extra tijd een bal uit zijn handen glippen en zo maakten de bezoekers nog gelijk. [naar artikel]

6. Invaller Raman bezorgt Standard zege tegen Lokeren (18/09/2016 - Gazet van Antwerpen)

Het gaat Aleksandar Jankovic voorlopig voor de wind bij Standard. Nadat vorige week thuis al werd gewonnen van Genk, griste zijn Standard nu ook de drie punten mee bij Lokeren. Met dank aan invaller Benito Raman, die twintig minuten voor tijd het enige doelpunt van de wedstrijd scoorde. Bekijk de videosamenvatting vanaf 23u! [naar artikel]

7. LIVE. Oostende scoort twee keer in vijf minuten tijd, wat kan Charleroi nog? (09/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 20 • Aftrap: 20u45 • Diaz Arena [naar artikel]

8. Onwaarschijnlijk: Rode Duivel Loïs Openda scoort drie keer in nog geen vijf minuten tijd (12/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Loïs Openda (23) heeft net op tijd zijn neus voor doelpunten teruggevonden. De Rode Duivel trof in nog geen vijf minuten tijd drie keer raak tegen Clermont Foot. Een erg knappe prestatie van onze landgenoot. [naar artikel]

9. KIJK. Onwaarschijnlijk: Rode Duivel Loïs Openda scoort drie keer in nog geen vijf minuten tijd (12/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

10. Eerste zege voor Napoli onder Gattuso, invaller Elmas beslist duel diep in extra tijd (22/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Eerste zege van Napoli onder Gennaro Gattuso. Op het veld van Sassuolo kopte invaller Elmas diep in de extra tijd zijn club (een beetje) uit de... [naar artikel]

11. DERDE PROVINCIALE. Herk Sport scoort zeven keer, Winterslag slikt twee rode kaarten in twee minuten (10/09/2023 - Het Belang van Limburg)

In 3A scoorde Herk Sport zeven keer en haalde ook Unico A fors uit in de topper tegen Linkhout: 6-0. In 3B behouden enkel Achel B en Lutlommel het maximum en slikte een invaller van Kaulille twee gele kaarten in amper vier minuten. In 3C hield Opoeteren verrassend titelfavoriet Genk VV in bedwang. Winterslag slikte twee rode kaarten in evenveel minuten. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in derde provinciale van dit weekend. [naar artikel]

12. Invaller Yow bezorgt Westerlo in toegevoegde tijd duur bevochten punt tegen beter RWDM (21/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vierde wedstrijd op rij zonder nederlaag voor Westerlo, al kon het pas diep in de toegevoegde tijd een puntje uit de brand spelen via invaller Yow, nadat Sanchez halfweg de tweede periode de Brusselse club op voorsprong had gebracht. Alweer in de extra time verspeelde de promovendus dure punten. [naar artikel]

13. Gok Vanderhaeghe pakt goed uit: Invaller Medley bezorgt KVO punt in extremis (08/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende heeft in extremis een punt gepakt in Seraing. KVO mocht in de tweede helft lange tijd tegen tien man voetballen, maar de penaltygoal van Mouandilmadji leek lang overeind te blijven voor de thuisploeg. Invaller Zech Medley kopte de gelijkmaker in extra tijd binnen. [naar artikel]

14. VIDEO. Belg Arno Verschueren scoort twee keer tegen Ajax, maar de Amsterdammers redden nog een punt tegen Sparta (17/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Ajax heeft in de slotfase een punt gered op het veld van Sparta (2-2). Voor de Rotterdammers scoorde onze landgenoot Arno Verschueren twee keer. Bij Ajax vierde Mika Godts zijn terugkeer. De buitenspeler stond drie maanden aan de kant met een bovenbeenblessure. [naar artikel]

15. Invaller Kamada bezorgt STVV drie punten tegen AA Gent (16/09/2018 - Het Belang van Limburg)

Gent begon stevig aan de wedstrijd, maar kwam ondanks de druk naar voren op achterstand, toen Alexis De Sart de bal ijskoud in de netten trapte. De rust deed de Kanaries geen goed, want al na vijf minuten in de tweede helft kon Gent gelijkmaken. De match kabbelde vrij rustig voort tot invaller Daichi Kamada STVV op een dikke tien minuten van het einde terug op voorsprong bracht. [naar artikel]

16. OVERZICHT. Droomscenario voor Club na eerste zege Porto, Napoli scoort zes keer bij Ajax (04/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Speeldag drie in de Champions League. Niet alleen Club Brugge, maar ook Ajax, Liverpool, Bayern en Barcelona kwamen in actie. Hieronder zetten wij alle uitslagen op een rij. [naar artikel]

17. Ajax legt er vier in het mandje tegen Heerenveen, PSV scoort er vijf tegen Cambuur (12/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Ajax heeft zondagnamiddag op de 25e speeldag van de Eredivisie korte metten gemaakt met Heerenveen. De Amsterdammers boekten een overtuigende 2-4 zege in Friesland, goed voor een zesde opeenvolgende competitieoverwinning. [naar artikel]

18. Ongezien: Ajax krijgt twee rode kaarten en penalty tegen in één fase en geeft zo 1-4-voorsprong uit handen (05/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Waanzin op Stamford Bridge, waar Ajax tot twintig minuten voor tijd op weg leek uit te pakken met een fameuze zege. De Nederlanders waren na een spectaculaire eerste 55 minuten immers op een 1-4-voorsprong gekomen. De 2-4 van César Azpilicueta leek slechts een doekje voor het bloeden voor Chelsea, tot minuut 69. Daley Blind én Joël Veltman pakten allebei hun tweede gele kaart in dezelfde fase, terwijl Ajax ook nog eens een penalty tegen kreeg. [naar artikel]

19. EUROPA LEAGUE. Konyaspor helpt Gent een beetje, Ajax speelt gelijk (20/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Konyaspor heeft Braga in eigen huis op een 1-1 gelijkspel gehouden. Dat is goed nieuws voor AA Gent, dat zo tweede blijft in groep H met vier punten. Braga heeft twee punten. In groep G deelden Ajax en Celta de Vigo de punten. Ajax leek lange tijd met de zege te gaan lopen, maar Celta maakte acht minuten voor tijd alsnog gelijk 2-2. Ajax blijft wel aan de leiding in groep G, de groep van Standard. [naar artikel]

20. Onwaarschijnlijk: Rode Duivel Loïs Openda scoort drie doelpunten in amper vijf minuten tijd (12/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Loïs Openda (23) zit in bloedvorm. De Rode Duivel trof in amper vijf minuten tijd drie keer raak tegen Clermont Foot. Een ongeziene prestatie van onze landgenoot. [naar artikel]

21. Invaller Michy Batshuayi smeert Ajax eerste nederlaag van het seizoen aan (23/10/2019 - Het Belang van Limburg)

Michy Batshuayi heeft zich woensdagavond tot matchwinnaar gekroond in de Champions League-partij tussen Ajax en Chelsea. De Rode Duivel viel 20 minuten voor tijd in bij 0-0 en scoorde in de slotminuten het enige doelpunt van de wedstrijd. Voor Ajax was het de eerste nederlaag van het seizoen. De Amsterdammers delen nu de leiding in Groep H met Chelsea. [naar artikel]

22. Chevalier bezorgt KV Kortrijk vijf minuten voor tijd volle buit tegen Lierse (28/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Teddy Chevalier heeft KV Kortrijk vijf minuten voor tijd de volle buit bezorgd tegen Lierse in Play-Off 2A. De topschutter zorgde met zijn eenentwintigste van het seizoen voor de 2-1 nadat Jovan Stojanovic de vroege 0-1 van Nico Binst had uitgewist. Door de zege nadert KV Kortrijk tot op vier punten van leider Zulte Waregem. [naar artikel]

23. Ajax knokt zich weer in de titelstrijd na glanzende zege tegen leider PSV (10/12/2017 - Sporza)

Ajax heeft de kloof met PSV verkleind tot 7 punten. In 10 minuten tijd kreeg de leider drie tikken op de neus, van Neres, Schöne en Van de Beek. [naar artikel]

24. Gouden wissel, gouden driepunter: invaller Sor bezorgt Genk met eerste baltoets zege tegen Charleroi (23/02/2024 - Sporza)

KRC Genk heeft voor het eerst sinds twee maanden nog eens twee zeges op een rij kunnen boeken. De Limburgers leken lang hun tanden stuk te bijten op Charleroi, tot invaller Yira Sor met zijn eerste baltoets toesloeg. Een broodnodige zege voor Genk in de strijd om de top 6, Charleroi moet bang achteruit beginnen te kijken. [naar artikel]