Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Honderden, misschien al duizenden besmettingen met Britse coronavariant: “Zonder dat we het doorhebben is variant zich al goed aan het verspreiden”

16/01/2021 - 02:00
"“Ik heb de indruk dat de Britse variant zich al goed aan het verspreiden is, zonder dat we het echt doorhebben. Het is zeker iets waarover ik me ongerust maak.” Professor Herman Goossens, hoofd medische microbiologie aan de UAntwerpen, ziet in zijn lab “heel veel verdachte gevallen” onder de positieve testen, waarvoor nog extra onderzoek nodig is. Met nu al ruim honderd bevestigde gevallen, circuleert er een veelvoud van de besmettelijker variant in ons land. Experts beantwoorden enkele pertinente vragen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Honderden, misschien al duizenden besmettingen met Britse coronavariant: “Zonder dat we het doorhebben is variant zich al goed aan het verspreiden” (16/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

“Ik heb de indruk dat de Britse variant zich al goed aan het verspreiden is, zonder dat we het echt doorhebben. Het is zeker iets waarover ik me ongerust maak.” Professor Herman Goossens, hoofd medische microbiologie aan de UAntwerpen, ziet in zijn lab “heel veel verdachte gevallen” onder de positieve testen, waarvoor nog extra onderzoek nodig is. Met nu al ruim honderd bevestigde gevallen, circuleert er een veelvoud van de besmettelijker variant in ons land. Experts beantwoorden enkele pertinente vragen. [naar artikel]


2. Zo blijf je ook achter je bureau in beweging, zonder dat je collega's het doorhebben (31/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Zitten is al lang niet meer het nieuwe roken, want ondertussen weet quasi iedereen hoe slecht het is. En toch nemen we iedere dag weer braaf plaats... [naar artikel]


3. Vrouw betrapt haar vriend tijdens videogesprek: “Zou hij het doorhebben?” (foto) (26/11/2020 - Metro)

Een man heeft zich per ongeluk laten kennen tijdens een videogesprek met zijn vriendin. Ze deelde een foto van het gênante moment op Twitter, waar het bericht viraal ging. De vrouw was aan het facetimen met haar vriend tot ze plots iets opvallends zag in de weerspiegeling van zijn brilglazen. Daarop is duidelijk te zien […] Het bericht Vrouw betrapt haar vriend tijdens videogesprek: “Zou hij het doorhebben?” (foto) verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


4. Tieners over de wereld. Lua (16) uit Heusden-Zolder: “Mijn vader zegt altijd dat mijn ouders alles doorhebben” (24/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Het nieuwe schooljaar, die nieuwe klas ... September is uit de startblokken geschoten: heftige tijden voor de schoolgaande jeugd. Billie haalde tien tieners voor de lens en liet hen openhartig vertellen over hoe het is om tiener te zijn. Wat zijn hun angsten, hun dromen? Hoe kijken zij naar de wereld? In deze aflevering: Lua (16) uit Heusden-Zolder [naar artikel]


5. ‘Onze maatschappij is zo prestatiegericht dat we eronderdoor gaan zonder dat we het zelf doorhebben’ (14/12/2022 - Humo)

[naar artikel]


6. COLUMN. “Hoeveel Hasselaren zouden doorhebben dat, na de fusie met Kortessen, ook Zammelen bij Hasselt hoort? (17/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Met schuine blik kijkt Armand Schreurs naar de Limburgse actualiteit [naar artikel]


7. Hoge pieken en diepe dalen is het cliché, maar wat houdt een bipolaire stoornis nu echt in? “Buitenstaander zal niet snel doorhebben dat iemand ziek is” (17/12/2023 - Het Nieuwsblad)

Ofwel straalt het leven verblindend sterk, ofwel peilt de donkerte zo diep dat zelfs de kleinste sprankel onzichtbaar is. Een bipolaire stoornis kan lelijke dingen doen met een mens. Maar wanhopen hoeft niet, zegt psychiater Pascal Sienaert, gespecialiseerd in de materie. [naar artikel]


8. Matthias Diependaele: ‘Dat steeds meer mensen doorhebben dat ookdiepvriesfrieten in de airfryer kunnen’ (25/12/2023 - Humo)

[naar artikel]


9. De vrouwen van ‘Nonkels’: ‘Ik ken mensen die écht nog niet doorhebben dat het n-woord zo’n zware lading heeft’ (16/04/2024 - Humo)

[naar artikel]


10. ‘Ik ken mensen die écht nog niet doorhebben dat het n-woord zo’n zware lading heeft’ (18/04/2024 - Humo)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!