LIVE. Deman stelt gelijk nadat Bätzner Oostende op voorsprong had gezet - Bekijk hier de goals!

09/02/2021 - 19:05
"• Achtste finales Croky Cup • Aftrap: 18u • Jan Breydel • Cercle wipte OHL, KV Oostende won van Waasland-Beveren"

1. LIVE. Bätzner schenkt Oostende oververdiende voorsprong op Cercle! (09/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Achtste finales Croky Cup • Aftrap: 18u • Jan Breydel • Cercle wipte OHL, KV Oostende won van Waasland-Beveren [naar artikel]

2. LIVE. De ommekeer is compleet: Denkey kopt Cercle op voorsprong - Bekijk hier de goals! (09/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

3. Oostende heeft zevende aanwinst beet: Duits talent Bätzner zet handtekening onder contract (16/07/2020 - Het Belang van Limburg)

KV Oostende heeft zich versterkt met de jonge Duitse middenvelder Nick Bätzner. Hij komt over van VfB Stuttgart, waar hij bij het tweede elftal voetbalde en tekent een contract voor drie seizoenen plus optie. [naar artikel]

4. LIVE. Cercle en Oostende rusten bij 1-1 - Bekijk hier de goals! (09/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

5. Cercle zet scheve situatie recht tegen KV Oostende en mag als eerste naar kwartfinales Croky Cup (09/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Niet KV Oostende, maar wel Cercle Brugge heeft zich verzekerd van het eerste ticket voor de kwartfinales van de Croky Cup. De Vereniging kwam eerst nog wel op achterstand na een doelpunt van Bätzner, maar Deman, Denkey en Ugbo zorgden toch nog voor de ommekeer en een knappe 3-1-zege. [naar artikel]

6. LIVE. 2-2! Vanaken maakt gelijk nadat Trésor Genk vlak na de rust oververdiend op voorsprong had gezet (24/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVE. Ambrose knalt KV Oostende op belangrijke voorsprong met strafschop (11/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende is eraan begonnen op Eupen. Voor beide ploegen een levensbelangrijk duel in de degradatiestrijd. Ambrose bracht de bezoekers op voorsprong van de stip. Volg het hier LIVE! [naar artikel]

8. LIVE: Oostende gaat rusten met 2-0-voorsprong na goals van Musona en Capon (05/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap: 20u Scheidsrechter: Erik Lambrechts Versluys Arena Zulte Waregem staat 6e, Oostende 13e [naar artikel]

9. LIVE. Rode kaart Tanghe doet KVO al voor rust de das om, Gassama maakt gelijk! (11/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende staat bij de rust gelijk op Eupen. Voor beide ploegen is het een levensbelangrijk duel in de degradatiestrijd. Ambrose bracht de bezoekers op voorsprong van de stip, maar Anton Tanghe pakte in de eerste helft al rood. Gassama knalde op slag van rust de 1-1 in de winkelhaak. Volg het hier LIVE! [naar artikel]

10. Bekijk hier de hoogtepunten van het zondagvoetbal, met vijf goals in Oostende - Anderlecht (01/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

11. LIVE. Oostende stoomt door tegen Standard: Bätzner scoort z’n eerste goal in de competitie, 2-0! (01/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Europe Play-offs • Diaz Arena • Speeldag 1 • Aftrap: 20u45 [naar artikel]

12. De Brugse goals en de rode kaart van Vargas: bekijk hier de hoogtepunten uit Club Brugge-KV Oostende (22/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Een aangename eerste helft, een slaapverwekkende tweede. Neen, de wedstrijd tussen Club Brugge en KV Oostende komt niet in aanmerking voor een... [naar artikel]

13. Maxim Deman, tweede doelman van SK Beveren, staat ook tegen Union onder de lat: “Teken dat ik het verdiend heb” (06/12/2023 - Het Belang van Limburg)

SK Beveren ontvangt donderdagavond Union, de fiere leider in de Jupiler Pro League, op de Freethiel voor de Croky Cup. Bekervoetbal, en dus staat tweede doelman Maxim Deman (22) onder de lat bij geel-blauw. Een gesprek met de beloftevolle doelman over de goesting om zich te tonen tegen Union, zijn band met papa en ex-keeper Patrick Deman en het verlaten van thuisstad Kortrijk. “Ik heb hier de voorbije maanden meer stappen gezet dan het laatste jaar in Kortrijk”, aldus Deman. [naar artikel]

14. LIVE. Deman zet Cercle Brugge na amper 46 seconden spelen op voorsprong tegen Anderlecht! (15/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Vierde speeldag • Aftrap: 18u30 • Cercle speelde gelijk in de Brugse derby • Anderlecht won nog niet buitenhuis [naar artikel]

15. LIVE. Oostende ontsnapt tegen Cercle aan achterstand, Deman schiet van dichtbij op Hubert! (09/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

16. LIVE. Antwerp met voorsprong rust in na treffer nieuwkomer Gerkens (16/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Antwerp zonder Coopman en De Sart • Cercle mist gekwetsten Kanté en Deman • Antwerp vorige week gelijk tegen Moeskroen (1-1) • ‘Vereniging’ ging... [naar artikel]

17. BEKIJK: Doelpunt van Loïs Openda levert Leipzig maar 1 punt op in Bremen (19/12/2023 - Sporza)

RB Leipzig heeft kostbare punten laten liggen in de Duitse titelstrijd. Loïs Openda had zijn ploeg kort na de rust nochtans op voorsprong gebracht, maar Werder Bremen maakte gelijk door Nijnmah. Bij de thuisploeg vielen Olivier Deman en Senne Lynen in de laatste 10 minuten in. [naar artikel]

18. LIVE. Donderslag bij heldere hemel: Deman brengt Cercle zowaar langszij tegen Oostende! (09/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

19. Goals, goals, goals: bekijk alle 28 doelpunten van speeldag 11 in de Jupiler Pro League (23/10/2023 - Sporza)

De 11e speeldag in de Jupiler Pro League heeft ons dit weekend 28 doelpunten geserveerd. Van Union-speler Nilsson op vrijdagavond tot de 4-0 van Mendyl (OHL) tegen STVV: bekijk ze hier allemaal. [naar artikel]

20. Dol spektakelstuk tussen AA Gent en Oostende in halve finale beker eindigt in draw (24/01/2019 - Het Belang van Limburg)

In de Croky Cup is’t ook plezant. Dat bewezen AA Gent en Oostende donderdagavond in hun heenmatch van de halve finales van de Belgische voetbalbeker. Een heus spektakelstuk in de Ghelamco Arena eindigde op 2-2. AA Gent speelde een uur met een man minder na directe rode kaarten voor Plastun (28e minuut) en Rosted (54e minuut), bij KV Oostende werd Aristote Nkaka (59e minuut) met twee gele kaarten van het veld gestuurd. De Buffalo’s kwamen twee keer op voorsprong dankzij goals Roman Jaremtsjoek en Dylan Bronn, maar de bezoekers maakten evenveel keer twee minuten later gelijk. De terugmatch in Oostende van volgende week ligt nog helemaal open. In de andere halve finale speelden KV Mechelen en Union gisteren 0-0 gelijk. [naar artikel]

21. LIVE. Alaba brengt Real op voorsprong, Budimir maakt meteen gelijk (20/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid, met Thibaut Courtois in de basis, gaat vanavond op zoek naar de drie punten op het veld van Osasuna. Kunnen de Madrilenen hun voorsprong in het algemene klassement verder uitbouwen? Volg het hier LIVE! [naar artikel]

22. HIGHLIGHTS. Bekijk hier alle goals uit België-Nederland (1-4) (03/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

De Rode Duivels gingen pijnlijk met 1-4 onderuit tegen Nederland. Bekijk hieronder alle goals: [naar artikel]

23. LIVE. 1-1! Antwerp is voorsprong kwijt, Mbenza trapt Cercle op gelijke hoogte (16/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

24. Antwerp - Charleroi: bekijk hier de spelersbeoordelingen (10/03/2019 - Gazet van Antwerpen)

Antwerp heeft zondagavond in eigen huis niet kunnen winnen van Charleroi. Het werd 1-2. Baby bracht de Great Old halverwege de eerste helft op voorsprong, maar Osimhen maakte via een penalty al snel gelijk. Refaelov miste vlak na rust een strafschop en Bruno bezorgde de bezoekers een kwartier voor tijd het winnende doelpunt. Bekijk hier onze spelersbeoordelingen van de Antwerpspelers. [naar artikel]