LIVE. Ter Stegen redt penalty! Barcelona houdt kansen op verlengingen gaaf

1. LIVE. Ter Stegen redt penalty! Barcelona houdt kansen op verlengingen gaaf (03/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 21u [naar artikel]

2. Barcelona wint Spaanse Supercup na felbevochten duel met Sevilla, Ter Stegen pakt penalty in slotfase (13/08/2018 - Het Belang van Limburg)

FC Barcelona heeft haar eerste prijs van het seizoen te pakken. De Catalanen wonnen de strijd om de Spaanse Supercup met 1-2 van Sevilla. Pablo Sarabia bracht Sevilla al zeer vroeg op voorsprong, maar Piqué en Dembélé stelden de zege uiteindelijk veilig. [naar artikel]

3. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

4. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

5. MULTILIVE: Toch nog spannend? Ter Stegen blundert bij penalty (2-1) (14/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Niet enkel in het eigen vaderland wordt het een voetbalweekend om van te likkebaarden, ook over de grens staan er enkele leuke duels op het menu.... [naar artikel]

6. Ter Stegen blijft zeker tot 2022 bij Barcelona (29/05/2017 - Sporza)

FC Barcelona heeft het contract van Marc-André Ter Stegen verlengd. De 25-jarige doelman tekent bij tot 2022. [naar artikel]

7. Ter Stegen: "Barcelona is sterker team geworden na vertrek van Neymar" (18/02/2018 - Sporza)

Toen Neymar van Barcelona naar PSG trok, leek dat een serieuze aderlating voor de Spaanse club. Doelman Ter Stegen ziet het anders. "We hebben zijn vertrek goed opgelost." [naar artikel]

8. MULTILIVE: Suárez brengt Barcelona op voorsprong, Ter Stegen zet blunder recht met wereldreflex (14/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

9. MULTILIVE: Barcelona duikt met voorsprong kleedkamers in, Ter Stegen zet blunder recht met wereldreflex (1-0) (14/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

10. LIVE. Ter Stegen gaat vreselijk in de fout zodat Barcelona tegen een 1-3-achterstand aankijkt tegen Betis (11/11/2018 - Het Laatste Nieuws)