Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

“Leve de verzuring”: sterrenchef Geert Van Hecke proeft elf keer zure room

06/03/2021 - 06:05
"Sterrenchef Geert Van Hecke van Zet’Joe in Brugge proeft elf keer zure room. Hij gaat op zoek naar een lekkere volle roomsmaak met een licht zure toets en vindt die in ruim de helft van de potjes. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. “Leve de verzuring”: sterrenchef Geert Van Hecke proeft elf keer zure room (06/03/2021 - Het Belang van Limburg)

Sterrenchef Geert Van Hecke van Zet’Joe in Brugge proeft elf keer zure room. Hij gaat op zoek naar een lekkere volle roomsmaak met een licht zure toets en vindt die in ruim de helft van de potjes. [naar artikel]


2. DE GROTE TEST. Sterrenchef Geert Van Hecke proeft 12 keer aardappelsalade, maar zou maar één potje zelf kopen: “Dat is bedroevend weinig” (08/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Bij een zomers gerecht past zonder twijfel een frisse aardappelsalade. Sterrenchef Geert Van Hecke van restaurant Zet’joe in Brugge stak zijn lepel in twaalf verschillende potjes, maar werd er maar één keer gelukkig van. “Dit is zonder twijfel de enige die ik zelf zou kopen. Deze steekt er met kop en schouders bovenuit. Het niveau van de rest is bedroevend laag.” [naar artikel]


3. DE GROTE TEST. Sterrenchef Geert Van Hecke proeft twaalf keer aardappelsalade, maar zou maar één potje zelf kopen (09/07/2023 - Gazet van Antwerpen)

Bij een zomers gerecht past zonder twijfel een frisse aardappelsalade. Sterrenchef Geert Van Hecke van restaurant Zet’joe in Brugge stak zijn lepel in twaalf verschillende potjes, maar werd er maar één keer gelukkig van. “Dit is zonder twijfel de enige die ik zelf zou kopen. Deze steekt er met kop en schouders bovenuit. Het niveau van de rest is bedroevend laag.” [naar artikel]


4. Sterrenchef Geert Van Hecke proeft gourmetschotels uit de supermarkt: “Is dit voor vier man? Wie eet er nu zoveel vlees?” (19/12/2023 - Gazet van Antwerpen)

Misschien ben jij ook wel van plan gourmet te serveren met de feestdagen. Het is bij alle supermarkten een van de populairste gerechten in de eindejaarsperiode. Maar hoe lekker zijn de schotels uit de winkelrekken? Wij lieten sterrenchef Geert Van Hecke zes vleesschotels proeven. “Doe daar toch eens wat kruiden bij.” [naar artikel]


5. DE GROTE TEST. Sterrenchef Geert Van Hecke proeft van 17 potjes préparé: “Twéé weken houdbaar?” (16/03/2024 - Het Belang van Limburg)

De beste préparé, velen hebben er een mening over en zonder twijfel zijn er beenhouwers die zeer goeie maken. Maar in welke supermarkt of slagersketen vind je ook een toppréparé? Sterrenchef Geert Van Hecke van Zet’joe proefde zeventien americains. [naar artikel]


6. Schotel het perfect eitje voor met Pasen dankzij de tips van sterrenchef Geert Van Hecke: “Een glibberig spiegelei, dat wil je niet” (09/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Een ei, onmisbaar in ieders keuken, maar tegelijk ook een ingrediënt dat menig hobbykok al hard heeft doen vloeken. Hoe slaag je er bijvoorbeeld in een perfect gepocheerd ei te serveren zonder dat het breekt nog voor het op het bord glijdt? Hoe voorkom je dat blauwe randje rond een hardgekookte dooier? En hoe zijn verse eitjes te herkennen? Daarom: SOS Ei, ideaal leesvoer voor een culinair paasweekend. Met handige tips en tricks van sterrenchef Geert Van Hecke. [naar artikel]


7. Met Pasen het perfecte eitje voorschotelen dankzij de tips van sterrenchef Geert Van Hecke: “Een glibberig spiegelei, dat wil je niet” (09/04/2023 - Gazet van Antwerpen)

Een ei, onmisbaar in ieders keuken, maar tegelijk ook een ingrediënt dat menig hobbykok al hard heeft doen vloeken. Hoe slaag je er bijvoorbeeld in een perfect gepocheerd ei te serveren zonder dat het breekt nog voor het op het bord glijdt? Hoe voorkom je dat blauwe randje rond een hardgekookte dooier? En hoe zijn verse eitjes te herkennen? Daarom: SOS Ei, ideaal leesvoer voor een culinair paasweekend. Met handige tips en tricks van sterrenchef Geert Van Hecke. [naar artikel]


8. DE GROTE TEST. Sterrenchef Geert Van Hecke test 11 keer cocktailsaus en vindt de goedkoopste één van de lekkerste (19/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Bij een goeie barbecue horen lekkere sausjes. Maar ook bij een stukje koude zalm of onze eigen Noordzeegarnalen. En dan kom je bij dé klassieker terecht: cocktailsaus. Sterrenchef Geert Van Hecke van Zet’joe in Brugge proefde er voor ons elf. En hij stelde vast hoe de goedkoopste ook één van de beste is. “Deze kost bijna zes keer minder dan onze andere topper.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!