Heerlijk bij warme temperaturen en boordevol vitamientjes: een lekkere zomerse salade. Dat salades meer zijn dan sla en tomaat, bewijzen onderstaande adresjes. Van een klassieke caesarsalade tot hippe salades met bloemkoolrijst en gepofte kikkererwten. [naar artikel]
Vijf heerlijk verrassende salades met zomerse toppers. Geen burrata, exotische scampi of gerookte zalm, maar allemaal overheerlijke, duurzame lekkernijen van bij ons. [naar artikel]
Nu het garnalenseizoen weer in zicht is, is het tijd om de favoriete Vlaamse klassieker tomaat-garnaal weer op tafel te zetten. Hoewel het een simpel gerecht lijkt, kan er toch heel wat fout gaan in de bereiding. Piet Huysentruyt snelt graag ter hulp om er een succes van te maken. “De garnalen moeten de ster van het bord zijn", vertelt hij. “Je mag ze niet laten overstemmen door een ander ingrediënt.” Hij legt uit op welke vijf dingen je moet letten én deelt zijn exclusief recept. [naar artikel]
Tomaten zijn nu volop in het seizoen én maken elk gerecht op en top zomers. Redenen genoeg om extra veel tomaten op je zomermenu te zetten. Maar welke tomaten zijn het lekkerst in welk gerecht? En wat kan je ermee maken behalve salade caprese en klassieke tomatensaus? HLN-chef Sandra Bekkari legt uit welke tomaten wanneer te gebruiken én deelt 5 recepten. [naar artikel]
Tomaten zijn nu volop in het seizoen én maken elk gerecht op en top zomers. Redenen genoeg om extra veel tomaten op je zomermenu te zetten. Maar welke tomaten zijn het lekkerst in welk gerecht? En wat kan je ermee maken behalve salade caprese en klassieke tomatensaus? HLN-chef Sandra Bekkari legt uit welke tomaten wanneer te gebruiken én deelt 5 recepten. [naar artikel]
Op zoek naar een licht slaatje boordevol gezonde ingrediënten? C’est chic et très classique: met dit gerecht zet je het lekkerste van de... [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag: gegrilde perzik. Meer recepten vind... [naar artikel]
Juni is het topseizoen voor Belgische aardbeien. Ze zijn niet alleen op hun stevigst, maar zitten dan vol met friszoet sap, wat extra smaak oplevert. Puur of in confituur zijn ze zalig, maar ze smaken ook verrassend in tal van andere gerechten. Met deze drie recepten haal je het meeste uit je aardbeien deze zomer. [naar artikel]
Ook geen zin om lang in de keuken te staan zweten als het buiten zo warm is? Met deze 5 recepten van onze 3 HLN-chefs is dat niet nodig, want ze zijn klaar in een handomdraai. Bovendien liggen ze niet zwaar op de maag, wat maakt dat je nadien volop kan genieten van het zonnetje. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.