Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

ANNO 2021. Patrik Vankrunkelsven (64): “Vrijwilligen in vaccinatiecentrum geeft me enorm veel energie”

08/06/2021 - 05:01
"Elke dag gaat ‘Het Laatste Nieuws’ op zoek naar hoe het leven van een Belg die ooit in de schijnwerpers stond er anno 2021 uitziet. Vandaag: Patrik Vankrunkelsven, ex-politicus (Open VLD) en oud-burgemeester Laakdal, tevens huisarts, docent en verwoed loper. “Als oudere loper vind ik het irritant dat organisaties steeds vaker de extremen opzoeken: zwaardere hellingen, veel hoogtemeters en moeilijk beloopbare parcours.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. ANNO 2021. Patrik Vankrunkelsven (64): “Vrijwilligen in vaccinatiecentrum geeft me enorm veel energie” (08/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Elke dag gaat ‘Het Laatste Nieuws’ op zoek naar hoe het leven van een Belg die ooit in de schijnwerpers stond er anno 2021 uitziet. Vandaag: Patrik Vankrunkelsven, ex-politicus (Open VLD) en oud-burgemeester Laakdal, tevens huisarts, docent en verwoed loper. “Als oudere loper vind ik het irritant dat organisaties steeds vaker de extremen opzoeken: zwaardere hellingen, veel hoogtemeters en moeilijk beloopbare parcours.” [naar artikel]


2. Patrik Vankrunkelsven geeft fakkel door: zoon Willem zetelt vooraan in gemeenteraad (04/01/2019 - Gazet van Antwerpen)

Oud-burgemeester Patrik Vankrunkelsven (Stem! & Open Vld) zetelt niet meer in de Laakdalse gemeenteraad. Hij geeft de fakkel door aan zoon Willem en partijgenote Emily Verbeek. “Het is aan de jeugd”, zegt hij. [naar artikel]


3. Patrik Vankrunkelsven en Marleen Finoulst: De keuze van Angelina Jolie is nog niet voor iedereen weggelegd (13/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Huisarts Patrik Vankrunkelsven dient klacht in tegen Artsen Voor Vrijheid: "Ze brengen volksgezondheid in gevaar" (08/03/2021 - VRT NWS)

Patrik Vankrunkelsven, huisarts en oud-politicus, heeft een klacht ingediend tegen Artsen Voor Vrijheid (AVV), een groep artsen die zich verzet tegen de coronavaccins. Dat schrijft De Morgen. Volgens Vankrunkelsven brengt AVV de volksgezondheid in gevaar. De Orde der Artsen bevestigt dat ze de klacht ontvangen heeft. [naar artikel]


5. Arts Patrik Vankrunkelsven: ‘Trap niet in de onbewezen medische claims over CBD en andere cannabisproducten’ (28/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Arts Patrik Vankrunkelsven: ‘Er is geen enkel bewijs dat cannabisproducten helpen tegen depressie en slapeloosheid’ (03/03/2024 - Humo)

[naar artikel]


7. De Warmste Week wil u doen vrijwilligen (18/09/2019 - De Standaard)

Tijdens de Warmste Week 2019 kan je niet enkel geld inzamelen maar ook als vrijwilliger aan de slag. [naar artikel]


8. De Warmste Week trekt de actie "vrijwilligen" op gang: wat moet je weten als je vrijwilligerswerk doet? (05/12/2019 - VRT NWS)

Het is vandaag de internationale dag van de vrijwilliger. Maar minstens zo belangrijk op deze 5 december is het startschot van de vrijwilligersactie van De Warmste Week. Vanaf vandaag steken honderden mensen hun handen uit de mouwen voor één van de meer dan 2.000 geregistreerde goede doelen voor De Warmste Week. Maar waar zijn er nog vrijwilligers nodig? Waarom zou je het moeten doen? En wat zijn je rechten en plichten als vrijwilliger? In deze lijst van vaak gestelde vragen vind je alle antwoorden over vrijwilligerswerk. [naar artikel]


9. 2.000 goede doelen, zeven dagen muziek en vrijwilligen: De Warmste Week schiet straks uit de startblokken (18/12/2019 - VRT NWS)

In Kortrijk wordt vandaag het startschot van De Warmste Week gegeven. Een week lang zal heel Vlaanderen gloeiend heet staan door de inzet van duizenden mensen voor de meer dan 2.000 geregistreerde goede doelen. Er zijn acties groot en klein, mensen gaan proeven van het vrijwilligersleven en vanuit Kortrijk klinkt zeven dagen lang de warmste muziek. Hier vind je nog eens een overzicht van wat je te wachten staat. [naar artikel]


10. Gemeentepersoneel Machelen krijgt 1 dag per jaar vrij om te vrijwilligen: "Hopelijk smaakt dat naar meer" (23/11/2023 - VRT NWS)

Het gemeentepersoneel van Machelen krijgt vanaf 2024 één dag betaald verlof om te gaan vrijwilligen. Vandaag doet het personeel al eens de test en is het gemeentehuis gesloten. Burgemeester Jean-Pierre De Groef (Samen Vooruit) rijdt mee met de schoolbus. "Gelukkig niet als chauffeur, wel als begeleider om de kinderen veilig naar school te brengen", vertelde hij aan Radio 2-reporter Margaux van de regio. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!