Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
BusinessAM

Ferrari maakt uitstap naar modesector en haute cuisine

11/06/2021 - 17:05
"Lees dit artikel: Ferrari maakt uitstap naar modesector en haute cuisine Autobouwer Ferrari lanceert een modecollectie en heropent zijn historische restaurant in Maranello, de geboorteplaats van het merk. Dat heeft Nicola Boari, directeur merkdiversificatie van Ferrari, bevestigd. De nieuwe activiteiten moeten Ferrari volgens hem toelaten nieuwe klanten – buiten liefhebbers van luxewagens en racefans – aan zich te binden. Voor de kledinglijn werd een beroep gedaan […] Lees dit artikel: Ferrari maakt uitstap naar modesector en haute cuisine"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Ferrari maakt uitstap naar modesector en haute cuisine (11/06/2021 - Express)

Lees dit artikel: Ferrari maakt uitstap naar modesector en haute cuisine Autobouwer Ferrari lanceert een modecollectie en heropent zijn historische restaurant in Maranello, de geboorteplaats van het merk. Dat heeft Nicola Boari, directeur merkdiversificatie van Ferrari, bevestigd. De nieuwe activiteiten moeten Ferrari volgens hem toelaten nieuwe klanten – buiten liefhebbers van luxewagens en racefans – aan zich te binden. Voor de kledinglijn werd een beroep gedaan […] Lees dit artikel: Ferrari maakt uitstap naar modesector en haute cuisine [naar artikel]


2. ‘British Cuisine’ verdwijnt<I></I>van de vitrine: Brexit maakt Engelse keuken van Sail & Anchor een stuk Europeser (02/10/2021 - Gazet van Antwerpen)

Sail & Anchor, het geprezen Engelse restaurant in Berchem, opent dit weekend voor het eerst sinds maart 2020. Maar Michael Yates en Marijke Van Haecke schraapten de woorden ‘British Cuisine’ van hun vitrine. “Door de Brexit geraken we niet meer aan onze Engelse producten.” [naar artikel]


3. “Bonjour, je suis Donald Muylle”: Dovy Keukens krijgt toonzaal in Frankrijk, maar ook “votre cuisine” maakt hij in België (17/06/2022 - Gazet van Antwerpen)

“Bonjour, je suis Donald Muylle.” De bekendste keukenbouwer van ons land trekt de grens over. Dovy Keukens wil ten laatste in november een verkooppunt in Rijsel openen. “We willen er onze Belgische kwaliteit promoten.” En dus worden ook de keukens voor Frankrijk nog steeds in België geproduceerd. [naar artikel]


4. BASTA! “Voor Ferrari maakt het niet uit wie er wint, als het maar een Ferrari is” (23/09/2019 - Het Belang van Limburg)

Onze F1-columnist laat zijn licht schijnen over de GP van Singapore. [naar artikel]


5. Zo tover je een Big Mac om in haute cuisine (11/07/2016 - Het Belang van Limburg)

Van junkfood naar haute cuisine, het lijkt geen makkelijke stap. Toch ging de Nederlandse topchef Jaimie van Heije in opdracht van YouTube-kanaal Lifehunters aan de slag met de ingrediënten van een Big Mac om er een hoogstaande maaltijd van te maken. Er gelden slechts twee voorwaarden: hij mag één ingrediënt weglaten en eventueel twee kruiden toevoegen. Om zijn zoektocht naar het ultieme recept te starten, begint Jaimie in de fabriek waar de hamburgers zelf worden gemaakt. Vervolgens gaat hij in zijn eigen keuken ermee aan de slag. Benieuwd naar het resultaat? [naar artikel]


6. Pure cuisine: spaghetti met citroen en look (06/07/2017 - De Morgen)

Less is more. Bij zomerse temperaturen hebben wij geen zin in zware pastasaus, wel in een spaghetti met een flinke scheut olijfolie, enkele teentjes look en een frisse toets citroen en peterselie. [naar artikel]


7. Drie gewesten eind december in eerste ‘Belgian cup of cuisine’ (30/09/2017 - Metro)

De eerste editie van de ‘Belgian cup of cuisine’ krijgt op 30 december zijn beslag in het Koninklijk Circus van Brussel. Aan de wedstrijd nemen drie regionale teams deel met enkel gerenommeerde chefs uit Brussel, Wallonië en Vlaanderen. Een première, aldus organisator Olivier Viatour. Het Brusselse team wordt aangevoerd door Alexandre Dionisio (“Villa in the […] [naar artikel]


8. Franse chef-kok Paul Bocuse, grondlegger van de nouvelle cuisine, overleden (20/01/2018 - Knack)

De Franse chef-kok Paul Bocuse is overleden. Dat heeft de Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérard Collomb meegedeeld op Twitter. [naar artikel]


9. Franse chef-kok Paul Bocuse, spilfiguur van de nouvelle cuisine, overleden (20/01/2018 - Knack)

De Franse chef-kok Paul Bocuse is overleden. Dat heeft de Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérard Collomb meegedeeld op Twitter. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!