Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Pure cuisine: spaghetti met citroen en look

06/07/2017 - 09:05
"Less is more. Bij zomerse temperaturen hebben wij geen zin in zware pastasaus, wel in een spaghetti met een flinke scheut olijfolie, enkele teentjes look en een frisse toets citroen en peterselie."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Pure cuisine: spaghetti met citroen en look (06/07/2017 - De Morgen)

Less is more. Bij zomerse temperaturen hebben wij geen zin in zware pastasaus, wel in een spaghetti met een flinke scheut olijfolie, enkele teentjes look en een frisse toets citroen en peterselie. [naar artikel]


2. Een zoete ParTEA met... Citroen-cakejes met blauwe bessen en citroen (26/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Op zondag zetten we een kopje thee en vullen we de étagère met heerlijke zoetigheid. Deze elegante en easy cakejes van blauwe bessen en citroen... [naar artikel]


3. “De schil van een citroen zit boordevol voedingsstoffen, maar soms ook pesticiden”: zo gebruik je citroenzeste én kies je een geschikte citroen (17/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

‘Voeg zeste van een citroen toe’, staat regelmatig in recepten. En dat moet je vooral doen, want het is lekker en gezond. Op voorwaarde dat je de juiste citroen kiest, althans. Voedingsexperte Marlies Huysentruyt legt uit hoe je dat doet: “Als je elke dag pesticiden eet, raakt je immuunsysteem uitgeput.” [naar artikel]


4. MIT-wiskundigen lossen oud spaghetti-raadsel op en breken stokje spaghetti in tweeën (16/08/2018 - VRT NWS)

Het is zo goed als onmogelijk om een droog stokje spaghetti in slechts twee delen te breken door de beide uiteinden naar elkaar toe te bewegen. De spaghetti zal bijna altijd in drie stukken of meer breken. Wiskundigen van MIT hebben nu ontdekt dat spaghetti toch in tweeën zal breken, als je het stokje eerst verdraait, en daarna de uiteinden buigt. Hun bevindingen kunnen ook toepassingen hebben buiten de keuken, zo zeggen ze.  [naar artikel]


5. "Na mijn bord spaghetti stelde hij voor dat ik aan zijn 'spaghetti' begon": 7 vrouwen delen hun horror-date (11/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Halloween is in aantocht en dat betekent dat er binnenkort heel wat gegriezeld gaat worden. Nog enger dan Freddy Krueger of de clown van IT? Een... [naar artikel]


6. "Na mijn bord spaghetti stelde hij voor dat ik aan zijn 'spaghetti' begon": 7 vrouwen delen hun horrordate (11/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Halloween is in aantocht en dat betekent dat er binnenkort heel wat gegriezeld gaat worden. Nog enger dan Freddy Krueger of de clown van IT? Een... [naar artikel]


7. “De spaghetti staat klaar”: Hasselaar riskeert 24 maanden cel voor drugs in pak spaghetti (07/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Een 55-jarige Hasselaar hangt 24 maanden cel boven het hoofd voor de verkoop van speed en xtc. Volgens het parket gebruikte de man codetaal. “De spaghetti staat klaar.” De man ontkende, maar in een spaghettidoos troffen de speurders speed tijdens een huiszoeking aan. [naar artikel]


8. "Is er geen spaghetti vandaag?" Studentenrestaurant in Gent schrapt legendarische spaghetti op dinsdag en donderdag (07/10/2022 - VRT NWS)

Het studentenrestaurant De Brug van de universiteit van Gent ziet dezer dagen teleurgestelde studenten: de iconische spaghetti bolognese staat niet meer iedere dag op het menu. Het restaurant verandert om de 4 jaar het menu om wat meer variatie aan te bieden. Maar dat valt dus niet bij iedereen in goede aarde. [naar artikel]


9. Parijs dure stad? Cafés laten je extra betalen voor schijfje citroen in drankje: “Dat is pure diefstal” (20/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Even verpozen op een terras in Parijs terwijl je geniet van een verfrissend drankje? Dan lees je toch maar beter eerst de kleine lettertjes op de... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!