Van junkfood naar haute cuisine, het lijkt geen makkelijke stap. Toch ging de Nederlandse topchef Jaimie van Heije in opdracht van YouTube-kanaal Lifehunters aan de slag met de ingrediënten van een Big Mac om er een hoogstaande maaltijd van te maken. Er gelden slechts twee voorwaarden: hij mag één ingrediënt weglaten en eventueel twee kruiden toevoegen. Om zijn zoektocht naar het ultieme recept te starten, begint Jaimie in de fabriek waar de hamburgers zelf worden gemaakt. Vervolgens gaat hij in zijn eigen keuken ermee aan de slag. Benieuwd naar het resultaat? [naar artikel]
Elke week openen hotspots in ons land, lanceren merken nieuwe collecties, vinden er exclusieve events plaats en meer. NINA is er altijd bij vanop... [naar artikel]
Door afstand te doen van zijn drie Michelinsterren haalde hij de wereldpers. Alain Senderens gooide in Parijs de dure tafellakens en grote bloemstukken buiten en herleidde de gemiddelde rekening van een maaltijd van 400 naar 100 euro. Gisteren was hij in Brussel als peetvader van een gloednieuw restaurant Spud's. Wij mochten met hem aanschuiven. [naar artikel]
Als het ons allemaal even te veel wordt, is de verleiding groot om naar de pillen te grijpen. Chef Bart Desmidt heeft een alternatief voor farmaceutische hulp. Hij ontwierp krachtige medicijnen voor nerveuze vrouwen: ballen om kapot te gooien, met daarin helende ingrediënten. [naar artikel]
Tien jaar geleden nog graficus, vandaag Ladychef 2013: Ann De Roy (36) bewijst dat je geen koksopleiding nodig hebt om het tot beste vrouwelijke chef in België te schoppen. 'Toen ik de koksverhalen van mijn broer hoorde, wist ik: dit wil ik ook.' [naar artikel]
Christian Dior was ‘een man die de betekenis en cult rondom schoonheid begreep. Hij ging altijd op zoek naar perfectie. Hij was een man van heart... [naar artikel]
Stel je even voor. Je zit aan boord van een luxetrein te genieten van het wisselende landschap dat aan je... The post Haute cuisine op de trein appeared first on Business AM. [naar artikel]
Lees dit artikel: Ferrari maakt uitstap naar modesector en haute cuisine Autobouwer Ferrari lanceert een modecollectie en heropent zijn historische restaurant in Maranello, de geboorteplaats van het merk. Dat heeft Nicola Boari, directeur merkdiversificatie van Ferrari, bevestigd. De nieuwe activiteiten moeten Ferrari volgens hem toelaten nieuwe klanten – buiten liefhebbers van luxewagens en racefans – aan zich te binden. Voor de kledinglijn werd een beroep gedaan […] Lees dit artikel: Ferrari maakt uitstap naar modesector en haute cuisine [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.