LIVE. Nog tien minuten tot de rust op Wembley! Komen er nog grote kansen?

13/06/2021 - 15:40
"• Groep D • Aftrap: 15u • Ref: Daniele Orsato • Stadion: Wembley"

1. LIVE. Gevaarlijke vrijschop levert niks op voor Engeland, we naderen de rust op Wembley (13/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Groep D • Aftrap: 15u • Ref: Daniele Orsato • Stadion: Wembley [naar artikel]

2. Football Talk. Crystal Palace pakt punt bij Arsenal, Benteke mist twee grote kansen - Huntelaar schenkt Ajax zege met twee goals in evenveel minuten (14/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Arsenal en Crystal Palace hebben op de achttiende speeldag van de Premier League 0-0 gelijkgespeeld. Christian Benteke was bij de bezoekers basisspeler en miste voor rust twee grote kansen. De Rode Duivel werd tien minuten voor tijd naar de kant gehaald. Michy Batshuayi bleef de hele wedstrijd op de reservebank. Arsenal telt in de tussenstand als elfde één puntje meer dan nummer dertien, Crystal Palace. [naar artikel]

3. BOXING DAY LIVE: Recordman Kane dé grote man op Wembley met drie goals tegen Southampton: 5-2! (26/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Op het menu vandaag in Engeland geen kalkoen, maar wel heel wat ander lekkers. Zo ontvangt Tottenham om 13u30 Southampton op Wembley en komen met... [naar artikel]

4. LIVE AA GENT-BASAKSEHIR. 1-1 bij de rust, maar Gent liet grote kansen op 2-1 en zelfs 3-1 liggen (09/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Nadat Okaka Hein Vanhaezebrouck en de zijnen na twintig minuten op achterstand bracht, hing Orban de bordjes iets na het half uur weer in evenwicht. Rusten bij 1-1, al had Gent altijd op voorsprong moeten staan. Zowel Castro-Montes als Hong misten opgelegde kansen. Kan Gent er in de tweede helft nog op en erover? Volg het in onze liveblog! [naar artikel]

5. LIVE FA CUP. Zorgen om ‘Kev’: De Bruyne valt net na rust uit met voetblessure, Chelsea op weg naar finale (17/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

De halve finale in de FA Cup tegen Chelsea was na 48 minuten over voor Kevin De Bruyne. De dokter en de kinesist hoefden eigenlijk het veld niet op te komen. Toen hij net na rust op het gras van Wembley bleef zitten, wisten ze genoeg. Bij een duel aan de zijlijn schoot er iets in zijn voet. Manchester City verliest zijn spelmaker op een cruciaal moment in het seizoen. Tests de komende dagen zullen moeten uitwijzen hoelang onze landgenoot aan de kant staat. [naar artikel]

6. LIVE. Kroaten hebben het knap lastig op Wembley: Foden en Phillips komen dicht bij openingstreffer (13/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVE. Wembley ontploft! Shaw maakt er na twee minuten al 1-0 van! (11/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Wembley (Londen) • Aftrap: 21 uur • Scheidsrechter: Bjorn Kuipers (Ned) • Italië kan voor de tweede keer Europees kampioen worden, Engeland voor het eerst [naar artikel]

8. KRC Genk bevestigt thuisreputatie met winst tegen Westerlo (29/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Na een gesloten eerste helft, brak de wedstrijd open na de rust met kansen aan beide kanten. Pozuelo kon de 1-0 hard binnentrappen en tien minuten later maakte Karelis het tweede Genkse doelpunt van de avond. Westerlo kon zo’n tien minuten voor het einde nog de aansluitingstreffer scoren, maar kwam niet verder dan 2-1. Westerlo blijft laatste in de stand, KRC Genk bevestigt haar stevige thuisreputatie. [naar artikel]

9. LIVE. Sensatie op Wembley: Tottenham geeft voorsprong na rust hélemaal uit handen (29/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Tottenham Hotspur - Wolverhampton • Wembley Stadium • Twintigste speeldag Premier League • Spurs hebben 15 op 15 in Engeland [naar artikel]

10. LIVE FA CUP. Verlengingen op Wembley! Liverpool en Chelsea blijven op 0-0 steken na karrenvracht kansen (14/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Wembley • Aftrap: 17u45 • Finale FA Cup • Chelsea kan revanche nemen voor verloren finale Carabao Cup [naar artikel]

11. LIVE. Prikt Kane ook na rust of graaien Dendoncker en Wolverhampton alsnog punten mee vanop Wembley? (29/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

12. LIVE BARCELONA-ANTWERP. GOAL! Gavi maakt er enkele minuten na de rust 4-0 van (19/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp begint tegen het grote Barcelona aan z'n Champions League-avontuur, maar het dreigt een start in mineur te worden. Bij de rust stond het al 3-0 voor de thuisploeg. Mis niets van de wedstrijd in onze liveblog of kijk LIVE op VTM 2 en VTMGO! [naar artikel]

13. LIVE ANTWERP-CLUB. ‘Great Old’ gaat na de rust op zoek naar de gelijkmaker (14/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

De eerste van een dubbele confrontatie tussen Antwerp en Club Brugge. De Great Old verdedigt in de Champions’ play-offs zijn leidersplek. Na amper twee minuten bracht Mata de bezoekers al op voorsprong, twintig minuten later verdubbelde Vanaken de score met een rake kopbal. Janssen bracht de thuisploeg tien minuten voor de rust weer in de wedstrijd. Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog! [naar artikel]

14. LIVE ANTWERP-CLUB. ‘Great Old’ leeft nog aan de rust na aansluitingstreffer van Janssen (14/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

15. LIVE. Genk start met Samatta aan tweede helft, meer kansen na rust? (18/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Negende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 13u30 • Cegeka Arena • Weinig kansen in eerste helft, 0-0 aan de rust [naar artikel]

16. LIVE. Wachten op grote kansen na rust, komt Engeland nog in de problemen? (22/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Groep D • Aftrap: 21 uur • Artur Dias (Portugal) • Londen [naar artikel]

17. LIVE. Rusten op Wembley! Hazard en De Bruyne houden elkaar na 45 minuten nog in evenwicht in finale League Cup (24/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Finale League Cup • Wembley • Ref: Jonathan Moss • Chelsea verloor onlangs zwaar tegen City [naar artikel]

18. Sterk Racing Genk swingt naar Europese 2-0 zege tegen Lech Poznan (09/08/2018 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk begon goed aan de partij tegen Lech Poznan. De thuisploeg nam meteen het heft in handen maar was onzuiver in de laatste pass en afwerking. Zo miste Trossard twee opgelegde kansen. De eerste 40 minuten waren er uitsluitend ‘bijna-kansen’. Tot Malinovskyi de 1-0 net voor rust staalhard in de netten trapt. De rust bracht Genk nog meer energie om het tweede doelpunt te vinden. Na 56 minuten kon Samatta de 2-0 al op het scorebord zetten. De toeschouwers waren getuige van een mooie voetbalavond. [naar artikel]

19. LIVE. Meteen kansen voor Spanje én Italië, wie breekt de ban? (06/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Halve finale EK • Wembley • Aftrap: 21 uur • Ref: Felix Brych [naar artikel]

20. LIVE UNION-KV MECHELEN. Teuma zet de Brusselaars met een strafschop op voorsprong tegen Malinwa (19/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Malinwa opende al na 5 minuten de score dankzij een doelpunt van Ngoy. Lapoussin bracht Union enkele minuten later op gelijke hoogte. Tien minuten na rust loodste kapitein Teuma zijn ploeg op voorsprong. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

21. BOXING DAY LIVE: Rusten op Wembley, Kane heeft straffe records al te pakken na twee simpele goals tegen Southampton (26/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

22. LIVE NEDERLAND-KROATIË. Petkovic zet vroeg in verlengingen Oranje te kijken met heerlijke goal (14/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

In de eerste helft schoot Malen Oranje op voorsprong. Nadat Modric net na rust een penalty uitlokte, maakte Kramaric het af. Dik tien minuten later schoot Pasalic de 2-1 tegen de touwen. Noa Lang werd tien minuten voor tijd gewisseld, en redde de Nederlandse eer met een late gelijkmaker. Het duurde zeven minuten in de verlengingen vooraleer Petkovic de Kroaten opnieuw op voorsprong schoot. De tweede verlengingen gaan nu van start. [naar artikel]

23. LIVE. 1-1! Gent blijft dreigen: Samoise en Depoitre missen meteen na rust grote kansen (17/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Achtste finales Conference League • Kan Gent 1-0 achterstand te boven komen? • Doelpuntenmaker Kurtic en sterkhouder Zivkovic geschorst bij PAOK • Ghelamco Arena • Scheidsrechter: Daniel Siebert (Dui) [naar artikel]

24. LIVE FA CUP. Kevin De Bruyne valt vroeg in tweede helft uit met voetblessure, Ziyech zet Chelsea op voorsprong (17/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

25. LIVE. Spanje met beste kansen, Oyarzabal vergeet prachtige assist Pedri af te maken (06/07/2021 - Het Laatste Nieuws)