Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Gezond genieten: frozen yoghurt met een zelfgemaakte crumble

06/02/2017 - 15:05
"Wat vind je van deze combinatie? Een zelfgemaakte crumble én een zelfgemaakte frozen yoghurt is heel makkelijk om klaar te maken en is echt niet"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Gezond genieten: frozen yoghurt met een zelfgemaakte crumble (06/02/2017 - De Morgen)

Wat vind je van deze combinatie? Een zelfgemaakte crumble én een zelfgemaakte frozen yoghurt is heel makkelijk om klaar te maken en is echt niet veel werk. Op de dag van de frozen yoghurt zijn we er van overtuigd dat er geen overschot zal zijn. [naar artikel]


2. “Volle melk, volle yoghurt, Griekse yoghurt, volle platte kaas en room zijn geen aanrader": wat eet en drink je best om je hart gezond te houden? (27/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Hartfalen is de tweede belangrijkste doodsoorzaak in ons land, maar wie hartproblemen wil voorkomen, kan wel degelijk preventief aan de slag. Door zoveel mogelijk te bewegen, maar ook door gezond te eten. “Gezonde voeding sluit niet uit dat je ooit een hartziekte krijgt, maar het verkleint het risico wel”, zegt voedingsdeskundige Sanne Mouha. Maar wat eet en drink je dan best om je hart zo lang mogelijk gezond te houden? [naar artikel]


3. Welk soort yoghurt is het gezondst? “Aan Griekse yoghurt wordt room toegevoegd, wat het heel vetrijk maakt” (28/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het yoghurtaanbod in de supermarkt kan vandaag al eens voor keuzestress zorgen. Skyr, Griekse yoghurt, kefir, een plantaardig alternatief of de klassieke varianten: aan keuze geen gebrek, maar hoe zit het met de gezondheidsclaims? Welke kloppen (niet)? Diëtiste Sanne Mouha bespreekt alle soorten yoghurt op een rijtje en deelt enkele gezonde yoghurtrecepten. “Van yoghurt met veel verzadigde vetten, zoals volle of Griekse yoghurt, eet je best geen al te grote porties.” [naar artikel]


4. Welke soort yoghurt is het de meest gezonde keuze? Diëtiste Sanne Mouha licht toe: “Volle yoghurt goede optie als je wil bijkomen” (15/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het yoghurtaanbod in de supermarkt kan vandaag al eens voor keuzestress zorgen. Skyr, Griekse yoghurt, een plantaardig alternatief of de klassieke varianten: aan keuze geen gebrek, maar welke is écht gezond? Diëtiste Sanne Mouha zet alle soorten yoghurt op een rijtje en deelt enkele gezonde yoghurtrecepten. “Van yoghurt met veel verzadigde vetten, zoals volle of Griekse yoghurt, eet je best geen al te grote porties.” [naar artikel]


5. Welke soort yoghurt is de meest gezonde keuze? Diëtiste Sanne Mouha licht toe: “Volle yoghurt goede optie als je wil bijkomen” (15/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het yoghurtaanbod in de supermarkt kan vandaag al eens voor keuzestress zorgen. Skyr, Griekse yoghurt, een plantaardig alternatief of de klassieke varianten: aan keuze geen gebrek, maar welke is écht gezond? Diëtiste Sanne Mouha zet alle soorten yoghurt op een rijtje en deelt enkele gezonde yoghurtrecepten. “Van yoghurt met veel verzadigde vetten, zoals volle of Griekse yoghurt, eet je best geen al te grote porties.” [naar artikel]


6. Move over, appeltaart: deze met crumble gevulde appeltjes zijn ons nieuwe favoriete dessert (11/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Desserts met appel scoren altijd. En ja, dan is een appeltaart wel leuk, maar bijlange niet zo bijzonder als deze met crumble en mascarpone gevulde... [naar artikel]


7. Koekjes bij de vis? Serveer deze bijzondere crumble bij je skrei voor een woweffect (03/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Het klinkt gek, koekjes serveren bij een stukje vis. Maar deze crumble van spek en speculaas is de perfecte toevoeging van zoet, zout en crunch die... [naar artikel]


8. Zalig zondigen: 3 x overheerlijke crumble (29/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Warm, zacht fruit met een krokant, zoet laagje is zo verleidelijk! Een crumble vraagt weinig voorbereiding, je kan er volop mee variëren en het... [naar artikel]


9. Rabarber: meer dan een ingrediënt voor crumble of confituur. “Maak eens kip met rabarbermoes in plaats van appelmoes” (02/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

In de winkel springen de rozige rabarberstengels elk jaar opnieuw in het oog en ook de friszure smaak van rabarber is eentje om te onthouden. Rabarbercrumble of -confituur aten we allemaal al wel eens, maar kun je er ook andere bereidingen mee maken? “Het is zowel lekker in zoete als hartige gerechten", licht chef Michael Yates van restaurant Sail & Anchor toe. Hij deelt tips én exclusieve recepten om zelf met rabarber te experimenteren. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!