Wat vind je van deze combinatie? Een zelfgemaakte crumble én een zelfgemaakte frozen yoghurt is heel makkelijk om klaar te maken en is echt niet veel werk. Op de dag van de frozen yoghurt zijn we er van overtuigd dat er geen overschot zal zijn. [naar artikel]
Hartfalen is de tweede belangrijkste doodsoorzaak in ons land, maar wie hartproblemen wil voorkomen, kan wel degelijk preventief aan de slag. Door zoveel mogelijk te bewegen, maar ook door gezond te eten. “Gezonde voeding sluit niet uit dat je ooit een hartziekte krijgt, maar het verkleint het risico wel”, zegt voedingsdeskundige Sanne Mouha. Maar wat eet en drink je dan best om je hart zo lang mogelijk gezond te houden? [naar artikel]
Het yoghurtaanbod in de supermarkt kan vandaag al eens voor keuzestress zorgen. Skyr, Griekse yoghurt, kefir, een plantaardig alternatief of de klassieke varianten: aan keuze geen gebrek, maar hoe zit het met de gezondheidsclaims? Welke kloppen (niet)? Diëtiste Sanne Mouha bespreekt alle soorten yoghurt op een rijtje en deelt enkele gezonde yoghurtrecepten. “Van yoghurt met veel verzadigde vetten, zoals volle of Griekse yoghurt, eet je best geen al te grote porties.” [naar artikel]
Het yoghurtaanbod in de supermarkt kan vandaag al eens voor keuzestress zorgen. Skyr, Griekse yoghurt, een plantaardig alternatief of de klassieke varianten: aan keuze geen gebrek, maar welke is écht gezond? Diëtiste Sanne Mouha zet alle soorten yoghurt op een rijtje en deelt enkele gezonde yoghurtrecepten. “Van yoghurt met veel verzadigde vetten, zoals volle of Griekse yoghurt, eet je best geen al te grote porties.” [naar artikel]
Het yoghurtaanbod in de supermarkt kan vandaag al eens voor keuzestress zorgen. Skyr, Griekse yoghurt, een plantaardig alternatief of de klassieke varianten: aan keuze geen gebrek, maar welke is écht gezond? Diëtiste Sanne Mouha zet alle soorten yoghurt op een rijtje en deelt enkele gezonde yoghurtrecepten. “Van yoghurt met veel verzadigde vetten, zoals volle of Griekse yoghurt, eet je best geen al te grote porties.” [naar artikel]
Desserts met appel scoren altijd. En ja, dan is een appeltaart wel leuk, maar bijlange niet zo bijzonder als deze met crumble en mascarpone gevulde... [naar artikel]
Het klinkt gek, koekjes serveren bij een stukje vis. Maar deze crumble van spek en speculaas is de perfecte toevoeging van zoet, zout en crunch die... [naar artikel]
Warm, zacht fruit met een krokant, zoet laagje is zo verleidelijk! Een crumble vraagt weinig voorbereiding, je kan er volop mee variëren en het... [naar artikel]
In de winkel springen de rozige rabarberstengels elk jaar opnieuw in het oog en ook de friszure smaak van rabarber is eentje om te onthouden. Rabarbercrumble of -confituur aten we allemaal al wel eens, maar kun je er ook andere bereidingen mee maken? “Het is zowel lekker in zoete als hartige gerechten", licht chef Michael Yates van restaurant Sail & Anchor toe. Hij deelt tips én exclusieve recepten om zelf met rabarber te experimenteren. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.