Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Sergio Herman legt uit hoe hij verse garnaalkroketten maakt: “De buitenkant is gepaneerd in Japans broodkruim”

05/07/2021 - 11:30
"Deze zomer serveert Sergio Herman (51) in het pop-uprestaurant ‘Moules Frites’ zes weken lang kraakverse mosselen op het strand van Zeebrugge. De sterrenchef bedacht voor de gelegenheid een driegangenmenu: verse garnaalkroketten, mosselen en de ultieme dame blanche. Exclusief op HLN zal Sergio deze week elke dag één gerecht voorstellen en uitleggen hoe je het maakt. Vandaag op het menu: verse garnaalkroketten met handgepelde garnalen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Sergio Herman legt uit hoe hij verse garnaalkroketten maakt: “De buitenkant is gepaneerd in Japans broodkruim” (05/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Deze zomer serveert Sergio Herman (51) in het pop-uprestaurant ‘Moules Frites’ zes weken lang kraakverse mosselen op het strand van Zeebrugge. De sterrenchef bedacht voor de gelegenheid een driegangenmenu: verse garnaalkroketten, mosselen en de ultieme dame blanche. Exclusief op HLN zal Sergio deze week elke dag één gerecht voorstellen en uitleggen hoe je het maakt. Vandaag op het menu: verse garnaalkroketten met handgepelde garnalen. [naar artikel]


2. “De beste garnaalkroketten die ik de laatste jaren aan de kust ben tegengekomen, 10/10”: Luc Bellings zoekt én vindt de lekkerste garnaalkroketten (08/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het streekproduct van onze kust? De garnaalkroket! Nadat chef Luc Bellings zijn tanden in de diepvriesexemplaren zette, is het hoog tijd om de verse variant aan de Belgische kust te proeven. Deze week trekt hij naar vijf restaurants in Oostduinkerke, Zeebrugge, Knokke, Oostende en Blankenberge en verklapt hij hoe je écht verse kroketten herkent. Waar is de korst het krokantst en de vulling het smeuïgst? [naar artikel]


3. Verse garnaalkroketten, mosselen en de ultieme dame blanche: Sergio Herman legt uit je hoe je deze menu het best maakt (10/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Deze zomer serveert Sergio Herman (51) in het pop-uprestaurant ‘Moules Frites’ zes weken lang kraakverse mosselen op het strand van Zeebrugge. De sterrenchef bedacht voor de gelegenheid een driegangenmenu: verse garnaalkroketten, mosselen en de ultieme dame blanche. Exclusief op HLN legde hij uit hoe hij de gerechten maakt en wat je er best bij drinkt. [naar artikel]


4. Voor eens en altijd: zo maak je zelf de smeuïgste garnaalkroketten (23/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

Garnaalkroketten zijn een oer-Belgische delicatesse. En moeilijk te maken? Helemaal niet. Met dit receptje en genoeg verse garnalen bij de hand,... [naar artikel]


5. Opnieuw wereldkampioene garnaalpellen, met dank aan de garnaalkroketten van haar ouders (05/08/2019 - Het Nieuwsblad)

Katty Vanmassenhove is zondag in het Franse Leffrinkhoeke met voorsprong wereldkampioene garnaalpellen geworden. De vrouw uit Wenduine behaalde vorig jaar ook al de titel toen ze erin slaagde om 112 gram grijze garnalen te pellen in tien minuten. [naar artikel]


6. Mark Zuckerberg in Brussel voor zitting bij Europese Commissie, maar niet zonder garnaalkroketten en steak tartare (17/02/2020 - Het Nieuwsblad)

Mark Zuckerberg is in Brussel om er een zitting bij te wonen van de Europese Commissie, maar de Facebook-oprichter werd ook gespot in de Taverne du Passage. Stonden op het menu in de bekende Brusselse brasserie: Vlaamse klassiekers. [naar artikel]


7. Van kleinkind knuffelen tot garnaalkroketten eten aan zee: hier kijken jullie het meest naar uit (30/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

Nu de exitstrategie van ons land is bekendgemaakt, mogen we stilaan beginnen dromen van ons leven na corona. Wat is het eerste dat jij gaat doen,... [naar artikel]


8. Geen garnaalkroketten deze zomer? Eekloos krokettenbedrijf vindt geen garnalen door coronacrisis  (26/06/2020 - VRT NWS)

Krokettenmaakster Daphne Aers uit Eeklo kan op dit moment niet zoveel garnaalkroketten meer produceren. Door strenge coronamaatregelen in het buitenland kunnen garnaalpellers daar niet aan het werk gezet worden. De garnalen geraken dus niet gepeld. "Wij hopen iedere dag op goed nieuws van onze leverancier", zegt Daphne Aers van krokettenbedrijf TNS. [naar artikel]


9. Waar eet je de lekkerste garnaalkroketten aan de Belgische kust? Sterrenchef Luc Bellings ging voorproeven (05/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Meer Belgen dan ooit zullen deze zomer naar de kust afzakken. Maar is ook de kusthoreca klaar voor de verwachte overrompeling? Sterrenchef Luc... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!