Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Op deze plaatsen bewaar je best chocolade

08/02/2017 - 15:01
"Dat je best chocolade niet in de zon laat liggen, is een evidente. Maar waar bewaar je die dan het best? Bij de Daily Mail zochten ze het uit. Alvast één tip: in de koelkast is het echt niet."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Op deze plaatsen bewaar je best chocolade (08/02/2017 - Het Belang van Limburg)

Dat je best chocolade niet in de zon laat liggen, is een evidente. Maar waar bewaar je die dan het best? Bij de Daily Mail zochten ze het uit. Alvast één tip: in de koelkast is het echt niet. [naar artikel]


2. “Bewaar chocolade niét in de koelkast, voor je het weet smaakt het naar Franse kaas”: Dominique Persoone beantwoordt 8 vragen over chocolade (10/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Misschien heb je de afgelopen dagen al massa’s chocolade gegeten en ligt er nog een berg overschot op jou te wachten. Maar weet je ook hoe chocolade precies gemaakt wordt, hoe je die best bewaart en op welke manier je er het meest van geniet? Chocolademeester Dominique Persoone van The Chocolate Line beantwoordt acht vragen, deelt de vijf stappen waarin chocolade gemaakt wordt én geeft zijn exclusief recept voor chocoladesaus. [naar artikel]


3. Op deze plaats bewaar je best je o zo dierbare chocolade (08/02/2017 - Gazet van Antwerpen)

Dat je best chocolade niet in de zon of op een warme plaats laat liggen, is een evidente als je niet treurig met een gesmolten lekkernij wilt achterblijven. Maar waar bewaar je die dan het best? Alvast één tip: in de koelkast is het echt niet. [naar artikel]


4. Koelkast, keukenkast of diepvriezer: waar bewaar je het best chocolade? (10/12/2023 - VRT NWS)

Is de goedheilig man ook bij jou(w kinderen) gepasseerd, dan is de kans groot dat je met een hele hoop Sinterklaaschocolade achterblijft. Waar bewaar je al die zoete lekkernij het best: in de koelkast of keukenkast? VRT NWS-podcast “Het uur van de waarheid” stelt de vraag aan Claudia Delbaere van Cacaolab, dat chocolade wetenschappelijk bestudeert. [naar artikel]


5. Voor eens en voor altijd: bewaar je chocolade in of uit de koelkast? (24/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

Over chocolade zijn de meningen verdeeld. Niet alleen wat de smaak betreft, maar ook over waar je je favoriete reep het best bewaart. Tot welk kamp... [naar artikel]


6. Hoe bewaar je chocolade? En betekent witte neerslag dat die slecht is? Dominique Persoone deelt 8 weetjes (10/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Misschien heb je de afgelopen dagen al massa’s chocolade gegeten en ligt er nog een berg overschot op jou te wachten. Maar weet je ook hoe chocolade precies gemaakt wordt, hoe je die best bewaart en op welke manier je er het meest van geniet? Chocolademeester Dominique Persoone van The Chocolate Line beantwoordt acht vragen, deelt de vijf stappen waarin chocolade gemaakt wordt én geeft zijn exclusief recept voor chocoladesaus. [naar artikel]


7. Politie waarschuwt voor diefstallen van paardenzadels in provincie Antwerpen: “Bewaar ze niet op voorspelbare plaatsen” (14/03/2023 - Gazet van Antwerpen)

Politie Voorkempen waarschuwt in een persbericht voor diefstallen van paardenzadels in de provincie Antwerpen. Dit jaar werden al tientallen professionele zadels gestolen in België, vooral de duurste exemplaren zijn een doelwit. Eind vorig jaar sloegen de zadeldieven ook drie keer toe bij privéstallen in Schilde. [naar artikel]


8. België land van chocolade, maar deze landen exporteren meer chocolade dan wij (14/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

België heeft vorig jaar 250.000 ton chocolade en chocoladerepen uitgevoerd, waarmee ons land in Europa goed is voor de derde plaats, na Duitsland [naar artikel]


9. Chocolade eten zonder je schuldig te voelen? Het kan met deze suikerarme versie van Oostendse patissier: “Onze tabletten zijn de iPhones onder de chocolade” (08/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

De Oostendse patissier en voedingsconsulent Vincent Bulteel lanceert met zijn bedrijf Inca’Cao, gevestigd in Wingene, een nieuwe soort suikerarme chocolade. De zoetstof die hij gebruikt, stelde hij zelf samen. “Het gaat om suikers die het lichaam zelf ook aanmaakt”, vertelt hij. Een uitvinding die elke chocoladeliefhebber alleen maar kan toejuichen... Maar is het ook lekker? [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!