Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Sepideh Sedaghatnia bevallen van dochtertje

21/07/2021 - 15:30
"Sommelier Sepideh Sedaghatnia (36) is bevallen van haar eerste dochtertje. Dat nieuws deelde ze op Instagram. Het meisje kreeg de naam Lina."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Sommelier Sepideh Sedaghatnia bevallen van dochtertje (20/07/2021 - Gazet van Antwerpen)

De Antwerps-Iraanse topsommelier Sepideh Sedaghatnia (37) en haar vriend Farshad Saberian beleefden maandag de allermooiste dag van hun leven. Althans, zo beschrijft Sepideh het zelf op haar Instagram naast een foto van haar pasgeboren dochter Lina. [naar artikel]


2. Sepideh Sedaghatnia bevallen van dochtertje (21/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Sommelier Sepideh Sedaghatnia (36) is bevallen van haar eerste dochtertje. Dat nieuws deelde ze op Instagram. Het meisje kreeg de naam Lina. [naar artikel]


3. Sepideh Sedaghatnia: "Bijna wekelijks maak je mee dat iemand je chanteert in je eigen zaak" (28/11/2018 - VRT NWS)

"We laten ons niet onterecht intimideren, in naam van Hofke van Bazel en veel andere restaurateurs zijn we het beu dat bepaalde personen sociale media misbruiken als chantage of intimidatie." Dat was de eerste zin in een open brief van Gina Miurin van sterrenrestaurant Hofke van Bazel deze week. In "Van Gils en Gasten" kwam ze getuigen over de chantagemiddelen die sommige klanten vandaag de dag niet schuwen. Ook sommelier Sepideh Sedaghatnia van Divin by Sepi getuigde over haar eigen nare ervaringen. [naar artikel]


4. Mogen restjes gourmet, crème au beurre en wijn de diepvriezer in? Tips van kenners Wim Ballieu, Regula Ysewijn en Sepideh Sedaghatnia (31/12/2018 - VRT NWS)

Vanavond en wellicht ook de komende dagen is het gezellig tafelen met familie en vrienden. Dat betekent vaak het ene na het andere gerecht waar de gastheer of -vrouw veel te veel van heeft voorzien. Maar welke restjes kunnen gerust nog een maand in de diepvriezer en welke kiepert u het best regelrecht in de vuilnisbak? Wat met dat sappige gourmetvlees, die halve fles wijn en die taart met crème au beurre? We vroegen het aan kok Wim Ballieu, culinair auteur (met een passie voor patisserie) Regula Ysewijn en wijnkenner Sepideh Sedaghatnia. [naar artikel]


5. Betaalbare wijnen uit de supermarkt: de keuze van topsommelier Sepideh Sedaghatnia (23/01/2019 - De Morgen)

Welke wijn je bij een speciale gelegenheid moet ontkurken? Sommelier Sepideh Sedaghatnia maakt het je makkelijk. Op onze vraag schotelden de warenhuisketens haar hun beste betaalbare feest­wijnen voor. Daar kiest zij haar absolute aanraders uit.  [naar artikel]


6. Wijn inschenken: de tips van sommelier Sepideh Sedaghatnia (23/01/2019 - De Morgen)

Wijn inschenken volgens het boekje is niet zo makkelijk. Maar een ervaren kelner kan rodewijnspatten op het tafellaken of een verkeerde keuze van wijnglas moeiteloos vermijden. Met de juiste training én onze tips over hoe je wijn inschenkt, doe jij dat binnenkort als een pro. [naar artikel]


7. Sepideh Sedaghatnia viert Perzisch Nieuwjaar voor het eerst zonder familie door corona (20/03/2020 - VRT NWS)

Vandaag vieren Iraniërs over de hele wereld Noroez. Dat is het Perzisch Nieuwjaar. Voor de Antwerpse Sepideh Sedaghatnia was het een heel bijzonder feest in tijden van corona. "Het is nog vroeg op de ochtend maar we hebben al twee flessen champagne gekraakt", zegt ze op Radio 2 Antwerpen. [naar artikel]


8. Sepideh Sedaghatnia zwanger van eerste kindje (30/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Sommelier Sepideh Sedaghatnia (36) is in verwachting van haar eerste kind. Dat nieuws deelde ze op Instagram. [naar artikel]


9. Met onze sommelier Sepideh Sedaghatnia tussen de wijnranken van Bordeaux: waar wijn God is (en de mens zijn dienaar) (22/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

Probeer je tussen 5.500 châteaux en ronkende namen als Petrus, Saint-Estèphe en Smith Haut Lafitte maar te onderscheiden als wijnboer in Bordeaux. Dat vraagt vindingrijkheid en volharding, gevoel voor humor ook. Huissommelier Sepideh Sedaghatnia (37) sleurt ons mee de wijngaarden in. Op hakken. Bij 40 graden Celsius. Op zoek naar de mens achter de wijn. Isabelle Vandenberghe [naar artikel]


10. Onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia proeft en beoordeelt 12 BBQ-wijnen: “Voor amper 4,49 euro krijg je hier echt goede kwaliteit" (15/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Bij een gezellige barbecue smaakt een lekker glaasje wijn. Maar welke wijn kies je dan? En kan je die samen met het vlees in de supermarkt scoren? Onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia proefde 6 rode en 6 witte wijnen die de supermarkten dezer dagen aanprijzen voor bij de barbecue. “Dit is absoluut een barbecuewijn om te serveren bij een goed stuk vlees met een vetrandje, maar kan evengoed tijdens de wintermaanden gedronken worden.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!