Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Recept: chef Beliën maakt risotto met Spaanse gamba’s op de rooster, “net kreeft”

13/08/2021 - 06:29
"Chef Wilfried Beliën staat normaal achter het fornuis van ’t Grevenhuis in Borgloon. Vandaag grilt hij ‘Carabineros’, exclusieve Spaanse gamba’s op de barbecue voor Koen Vanmechelen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Recept: chef Beliën maakt risotto met Spaanse gamba’s op de rooster, “net kreeft” (13/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Chef Wilfried Beliën staat normaal achter het fornuis van ’t Grevenhuis in Borgloon. Vandaag grilt hij ‘Carabineros’, exclusieve Spaanse gamba’s op de barbecue voor Koen Vanmechelen. [naar artikel]


2. RECEPT Risotto met krokante aardpeer en hazelnoten (13/12/2022 - Gezond.be)

Wie graag volgens het seizoen eet, heeft ook tijdens de winter geluk. In België worden in deze periode immers veel heerlijke groenten geoogst. Het zijn bijvoorbeeld hoogtijdagen voor de rodekool, aardpeer, wortel, prei en knolselder. Het feit dat deze groenten vers van de pers zijn, komt de smaak en kwaliteit ten goede. Bovendien zijn seizoensgroenten […] Het bericht RECEPT Risotto met krokante aardpeer en hazelnoten verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]


3. Recept | Risotto met bospaddenstoelen à la sterrenchef Nicolas Misera (29/11/2023 - De Tijd)

16:00 Op zoek naar heerlijke comfortfood voor gure dagen? Probeer dan zeker Sabato-sterrenchef Nicolas Misera’s recept voor risotto met bospaddenstoelen eens uit. [naar artikel]


4. Recept: zalmforel op de rooster met zuurdesembrood voor Andrea Croonenberghs (20/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Chef Johan Haiverlain leerde de kneepjes van het vak bij Bistro Bis in Tongeren en specialiseerde zich daarna in zuurdesem in zijn bakkerij Brijosh. Het beste van de twee werelden combineert hij in een voorgerecht voor Andrea Croonenberghs. [naar artikel]


5. Kijk uit voor landmijnen en smul van een gitzwarte risotto: Wat u moet weten als u naar Kroatië reist (06/07/2018 - VRT NWS)

Voor wie houdt van uitgestrekte stranden, pittoreskste dorpjes en prachtige nationale parken is Kroatië the place to be. Maar kijk uit voor landmijnen als je gaat wandelen, en laat u niet verrassen door de toeristische overrompeling in de historische stad Dubrovnik. Voor wie naar het land aan de Adriatische zee trekt, bundelden wij enkele praktische tips en handige weetjes, in de laatste aflevering van de reeks "Inpakken en wegwezen".  [naar artikel]


6. 3 x heerlijke recepten van Puur Sonja voor risotto (31/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

Risotto eet je natuurlijk het liefst in Noord-Italië. Maar je kan het rijstgerecht ook zelf klaarmaken. Ga voor de klassieke bereiding, een fancy... [naar artikel]


7. Risotto (04/04/2019 - De Morgen)

Wie eet er nu iets wat er als een dessert uitziet als hoofdschotel? [naar artikel]


8. Loïc maakt risotto met venkel (24/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag: risotto met venkel. [naar artikel]


9. Risotto met een twist: vervang de rijst door linzen voor een gezondere 'linzotto’ (20/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

We houden allemaal van risotto. Snel, veelzijdig en romig: what’s not to love? Maar soms heb je zin in iets anders en dan kan je voor een gezondere... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!