Waarom lamsvlees niet altijd even geliefd is, is een raadsel voor chef Laurens Snykers van het nieuwe restaurant Leeuw in Hasselt. Hij grilt het vlees op de rooster met spitskool, courgette en zomertruffel. [naar artikel]
Chefkok Laurens Snykers ruilt Wellen in voor Hasselt. En dat in volle crisis waar de TVL-kok enkel meeneemgerechten mag klaarmaken. Hij zegt in het Wellense Zoethout aan zijn limiet te zitten en wil in een nieuw pand in hartje Hasselt de vleugels uitslaan. [naar artikel]
Je trekt graag naar exotische restaurants, maar om zelf buitenlands lekkers te maken voel je je niet bekwaam genoeg? Nonsens, iederéén kan exotisch... [naar artikel]
Goed nieuws! Lamsvlees heeft de reputatie een vette vleessoort te zijn, maar het past perfect in een gezond voedingspatroon. Nu het paastijd is,... [naar artikel]
Een hindoeïstische man die in een Nieuw-Zeelandse supermarkt lamsgebraad kocht, het klaarmaakte en ervan at totdat hij ontdekte dat het om... [naar artikel]
Guido Steegmans (60), Martine Pot (60) en dochter Lissy (36) openen vrijdag in Lummen een hoeveslagerij met lamsvlees van hun eigen lammeren. “We geloven in een korte voedselketen en duurzame landbouw. Fokken, versnijden en verkopen, alles gebeurt hier, behalve het slachten”, aldus Steegmans. [naar artikel]
Qmusic-deejay Heidi Van Tielen (32) heeft zich met een pijnlijke uitschuiver de woede van de Burkas-clan op de hals gehaald. Ze noemde Anastasia,... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.