"Heerlijk gekruid, lichtjes pikant én goed voor 35 centimeter puur genot, een hele mond vol dus", zo omschrijft producent Vanreusel 'De Romeo's [naar artikel]
Een krokodel, een discodel... Dat Nederlanders geregeld creatief omspringen met voedsel, is geen geheim. Met de “oliedel” wordt aan dat lijstje nu een nieuwe uitvinding toegevoegd. Het concept is eenvoudig: een oliebol gevuld met frikandel. [naar artikel]
Pascale Naessens mag beweren over aardappelen wat ze wil, daar trekken de jonge ondernemers van de nieuwe Potatobar in Brugge zich niks van aan. “Hier serveren we niet zomaar een portie patat.” [naar artikel]
Al heel lang aangekondigd, vandaag voorgesteld en vanaf morgen in productie: de eigen frituursnack van de Romeo's. Chris Van Tongelen, Davy [naar artikel]
Het is de meest bestelde frituursnack in ons land en toch hebben we er allemaal een andere naam voor. De ene heeft het over een frikandel of frikadel, anderen spreken over een curryworst. En soms wordt dan weer een lange hamburger of gewoon ‘lange’ besteld. Maar wat is het nu eigenlijk? [naar artikel]
Het is de laatste jaren nogal populair geworden, sushi, afkomstig uit Japan. Het rijst/vis gerecht is lekker én is dan ook nog eens Instagramwaardig. Maar is het eigenlijk wel gezond? [naar artikel]
Een pannenkoek met daarin enkele frikandellen, mayonaise, ketchup en uitjes. Met dat gerecht lokt het restaurant Brinks uit Zeddam in de Nederlandse provincie Gelderland heel wat klanten naar de zaak en die klinken unaniem lovend over de creatie. Zou jij je er aan wagen? [naar artikel]
Vrijdagochtend kregen De Romeo’s in de Antwerpse haven, in de iconische frituur The Club, een bijzondere award van snackproducent Vanreusel voor de... [naar artikel]
Frikandelfanaten opgelet. Lidl introduceert - na de frikandellenvlaai van Aldi - de frikandelpizza. De supermarkt komt daarnaast ook met een... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.