16/09/2021 - 23:19
"Leicester City heeft twee punten te grabbel gegooid tegen Napoli. In de topper van de eerste speeldag in de Europa League gaven Tielemans en co een dubbele voorsprong nog uit handen. Victor Osimhen (ex-Charleroi) maakte beide doelpunten voor de Italianen."

1. Leicester City geeft dubbele voorsprong nog uit handen en deelt de punten met Napoli (16/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

Leicester City heeft twee punten te grabbel gegooid tegen Napoli. In de topper van de eerste speeldag in de Europa League gaven Tielemans en co een dubbele voorsprong nog uit handen. Victor Osimhen (ex-Charleroi) maakte beide doelpunten voor de Italianen. [naar artikel]

2. LIVE. Leicester op dubbele voorsprong na héérlijke pegel Maddison (01/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

* 21ste speeldag Premier League [naar artikel]

3. LIVE. Ramsdale voorkomt doelpunt Leicester, Arsenal heeft dubbele voorsprong beet na blitzstart (30/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Speeldag 10 • King Power Stadium • Ref: Michael Oliver [naar artikel]

4. LIVE. Penaltymisser van Tielemans! Rode Duivel laat dé kans liggen om Leicester op dubbele voorsprong te zetten bij West Ham (12/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 16de speeldag • London Stadium • Aftrap: 16u • Tielemans, Castagne én Faes in de basis bij Leicester [naar artikel]

5. Malinwa gooit dubbele voorsprong te grabbel, STVV pakt drie punten in Mechelen na waanzinnige ommekeer (05/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen kan AA Gent zondagavond zien uitlopen tot vier punten. Malinwa gooide in eigen huis een dubbele voorsprong helemaal grabbel tegen STVV, dat met 2-3 won. [naar artikel]

6. LIVE: Verstappen bouwt voorsprong weer uit na dubbele safety car, Hamilton in de punten (21/04/2024 - Sporza)

Het F1-circus heeft dit weekend zijn tenten opgezet in Shanghai, waar de Grote Prijs van China verreden wordt. Na de sprintrace was Max Verstappen ook de snelste in de kwalificaties. Kan iemand hem straks iets in de weg leggen of steekt hij na 56 rondjes zijn vierde seizoenszege op zak? [naar artikel]

7. Beerschot Wilrijk geeft dubbele voorsprong uit handen tegen Oostende (22/04/2018 - Gazet van Antwerpen)

Na vijf speeldagen in Play-off 2 wacht Beerschot Wilrijk nog steeds op een eerste overwinning. Nochtans waren de Mannekes zondag perfect begonnen tegen KV Oostende: al na drie minuten opende De Jonghe de score, Van den Bergh verdubbelde na twintig minuten. Toch kwam KVO nog voor de rust langszij: 2-2. Dat was meteen ook de eindstand, na vijf speeldagen staat Beerschot Wilrijk laatste in PO2B. Volgend weekend staat de derby tegen Antwerp op het programma. [naar artikel]

8. KV Kortrijk geeft dubbele voorsprong uit handen tegen Waasland-Beveren (31/10/2018 - Het Belang van Limburg)

KV Kortrijk en Waasland-Beveren hebben op de midweekspeeldag 2-2 gelijkgespeeld. De Kerels stonden halfweg op een dubbele voorsprong, maar na rust kregen ze een lesje in efficiëntie van Waasland-Beveren, dat op een diefje een punt meegriste. Kortrijk laat opnieuw een kans liggen om dichter bij Play-Off 1 te sluipen. [naar artikel]

9. KV Mechelen geeft dubbele voorsprong tegen tienkoppig Lommel bijna uit handen, maar wint wel na controversiële treffer in het slot (17/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar KV Mechelen is de tweede periode in 1B toch gestart met een zege. Tegen Lommel - dat een helft met... [naar artikel]

10. VIDEO. KV Mechelen geeft dubbele voorsprong tegen tienkoppig Lommel bijna uit handen, maar wint wel na controversiële treffer in het slot (17/11/2018 - Het Laatste Nieuws)