Aan heel wat ontbijttafels klinkt nog steeds ‘eerst hartig, dan zoet’, waarmee men eigenlijk wil zeggen dat je eerst iets gezonds moet eten en pas daarna iets ongezonds. Maar is zoet beleg als confituur dan zo ongezond? Diëtiste – en confituurliefhebber – Sanne Mouha vindt confituur best oké. “Het is alvast een betere keuze dan choco of speculaaspasta.” [naar artikel]
Het A-merk te duur voor je portefeuille? Wij gaan voortaan wekelijks op zoek naar Plan B. Beginnen doen we met het ontbijt. En daar lusten we weleens confituur bij. Sterrenchef Axel Colonna-Cesari van restaurant Centpourcent in Sint-Katelijne-Waver deed de test: aardbeienconfituur van alle mogelijke huismerken, en nadien ook de confituur van A-merk Materne. Want is het A-merk wel dat extra geld waard? En zo niet, wat is dan het beste plan B? [naar artikel]
In de tweede aflevering van "Geld Gezocht" op VRT 1 organiseert Kristel Verbeke een cola-smaaktest. Kristel gaat in het programma samen met Kamal Kharmach op zoek naar manieren om gezinnen financieel te helpen. En deze keer concentreren ze zich ondermeer op de vele cola die zoon Malick drinkt. Tot zijn eigen verbazing vindt Malick tijdens de blinde cola-test een huismerk lekkerder dan het A-merk. En dat is goed nieuws, want een huismerk is vaak veel goedkoper dan een A-merk. Maar wat zijn nu huismerken, A-merken en alles ertussen? Het consumententeam van Radio2 zoekt het uit. [naar artikel]
Lees dit artikel: Galapagos verrassende uitschieter op rode beursdag De Europese beurzen hebben de handelsdag in mineur afgesloten. Galapagos was wel één van de verrassingen op de Belgische beurs. Het inflatiespook steekt opnieuw de kop op. Die was even verdwenen na een teleurstellend banenrapport in de Verenigde Staten. Maar nu maken de beleggers zich toch opnieuw zorgen over stijgende prijzen. Voornamelijk de stijgende grondstofprijzen […] Lees dit artikel: Galapagos verrassende uitschieter op rode beursdag [naar artikel]
Als dessert, lekker tussendoortje of het ideale krachtvoer voor een fietstocht: rijstpap valt bij veel mensen in de smaak. Alleen is het soms makkelijker om in een potje te kopen dan het zelf helemaal te maken. Is dat dan even lekker als die eigen bereiding? Chef Luc Bellings proeft tien merken rijstpap uit de supermarkt én deelt een heerlijk recept van zijn oma. “Deze duurdere rijstpap lijkt meer op saus dan pudding, het is gewoon puur melk.” [naar artikel]
Sterrenchef Thijs Vervloet van restaurant Colette proefde 13 soorten sojasaus en zette daarmee zijn nieren onder druk. “Merendeel is véél te zout, met hier en daar een frisse toets en wat meer diepgang.” [naar artikel]
Sterrenchef Thijs Vervloet van restaurant Colette proefde dertien soorten sojasaus en zette daarmee zijn nieren onder druk. “Merendeel is véél te zout, met hier en daar een frisse toets en wat meer diepgang.” [naar artikel]
Het A-merk te duur voor je portefeuille? Wij gaan op zoek naar Plan B. Chef Matthieu Beudaert van restaurant Table d’Amis in Kortrijk testte mayonaise van alle mogelijke huismerken. Daarna schotelden we hem ook nog een fles van het A-merk Devos & Lemmens voor. Niet om die mayonaise punten te geven, wel om te antwoorden op de vraag of die nu altijd dat extra geld waard is. “Neen. Ik vond huismerken die de helft goedkoper én net zo lekker zijn.” [naar artikel]
Dankzij liefhebbers van het volleybal, maar ook niet-liefhebbers ervan die wél tuk zijn op vrouwelijk schoon is deze Winifer Fernández bezig aan [naar artikel]
Traditiegetrouw mogen de drie winnaars van de talentenjacht op Studio Brussel een setje spelen in de Wablief?!. Dit jaar zijn dat Wanthanee, Clear Season en Equal Idiots. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.