Napoli komt naast Milan mee aan de leiding in Serie A

28/10/2021 - 23:17
"Napels heeft donderdag met 3-0 gewonnen van Bologna op de 10e speeldag van de Italiaanse Serie A. Daarmee hijst Napoli zich naast AC Milan aan de leiding in de stand. Fabian Ruiz opende de score in de 18e minuut voor de Napolitanen. Lorenzo Insigne zette twee penalties (41. en 62.), om voor de 3-0."

1. Napoli komt naast Milan mee aan de leiding in Serie A (28/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Napels heeft donderdag met 3-0 gewonnen van Bologna op de 10e speeldag van de Italiaanse Serie A. Daarmee hijst Napoli zich naast AC Milan aan de leiding in de stand. Fabian Ruiz opende de score in de 18e minuut voor de Napolitanen. Lorenzo Insigne zette twee penalties (41. en 62.), om voor de 3-0. [naar artikel]

2. LIVE NAPOLI-AC MILAN. Napoli start furieus maar grote kansen blijven uit, Giroud mist penalty voor Milan (18/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Napoli neemt het in de terugmatch van de kwartfinale van de Champions League op tegen AC Milan. De Napolitanen moeten in eigen stadion een 0-1-achterstand zien op te halen tegen de ‘Rossoneri’. Bij de thuisploeg keert Osimhen terug in de basis, bij Milan staan er zoals verwacht geen Belgen in de basis. Volg alle actie in onderstaande liveblog! [naar artikel]

3. LIVE NAPOLI-AC MILAN. Milan op rozen na penaltytreffer van Giroud, Napoli krijgt bal met moeite tussen de palen (18/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Napoli neemt het in de terugmatch van de kwartfinale van de Champions League op tegen AC Milan. De Napolitanen moeten in eigen stadion een 0-1-achterstand zien op te halen tegen de ‘Rossoneri’. Op slag van rust zette Giroud de bezoekers op voorsprong, de thuisploeg staat voor een zware opdracht om alsnog de halve finales te bereiken. Volg alle actie in onderstaande liveblog! [naar artikel]

4. Charles De Ketelaere en Alexis Saelemaekers moeten AC Milan aan de leiding helpen tegen Napoli (18/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Straks staat in Italië de topper van de speeldag op het programma. AC Milan neemt het daarin op tegen Napoli. Bij Milan beginnen Rode Duivels Charles De Ketelaere en Alexis Saelemaekers in de basis. Aster Vranckx begint op de bank. Divock Origi ontbreekt door een blessure. [naar artikel]

5. Napoli schittert niet tegen Udinese, maar blijft wel aan de leiding in Serie A (26/11/2017 - Sporza)

Napoli heeft zijn reputatie van doelpuntenmachine geen eer aangedaan op het veld van Udinese. Enkel Jorginho kon scoren, met een strafschop in 2 tijden dan nog. [naar artikel]

6. Dries Mertens wint met Napoli op het veld van Salernitana en blijft aan de leiding in Serie A (31/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Op de elfde speeldag in de Serie A is Napoli, met Dries Mertens in de basis, met 0-1 gaan winnen bij Salernitana, dankzij een doelpunt van Zielinski (61.). Mertens was toen net naar de kant gehaald voor Petagna (60e). [naar artikel]

7. Dries Mertens valt in en trapt op de paal, maar Napoli blijft aan de leiding in Serie A (07/11/2021 - Het Belang van Limburg)

In de Serie A heeft Napels zondag de punten gedeeld met Verona (1-1). Dries Mertens mocht slechts enkele minuten meespelen. Napels komt daarmee wel voorlopig aan de leiding in de Italiaanse voetbalcompetitie. [naar artikel]

8. En dat met Giroud als doelman in de slotminuten: AC Milan grijpt de leiding in Serie A na zuinige zege bij Genoa en Koni De Winter (08/10/2023 - Het Belang van Limburg)

AC Milan heeft zaterdagavond op de achtste speeldag in de Serie A met het kleinste verschil (0-1) gewonnen op bezoek bij het Genoa van Koni De Winter. De Belgische belofteinternational werd in de allerlaatste minuut van de toegevoegde tijd naar de kant gehaald. [naar artikel]

9. LIVE NAPOLI-AC MILAN. 0-3! Bezoekers, met invaller Saelemaekers, op weg naar ruime zege bij leider Napoli (02/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Serie A • Speeldag 28 • Stadio Diego Armando Maradona • Aftrap: 20u45 [naar artikel]

10. LIVE NAPOLI-AC MILAN. Dan toch Giroud! Fransman zet Milanezen op slag van rust op rozen tegen Napoli (18/04/2023 - Het Laatste Nieuws)