Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

‘Toen Kevin Janssens in mijn auto stapte, zei hij: ‘Ik háát interviews.’ Fuck’

02/11/2021 - 12:01
"Na zes seizoenen weten de gasten van Het huis perfect waar ze aan toe zijn als ze over de deurmat stappen: 24 uur in een kast van een villa met Eric Goens, die elke vezel van hun bestaan onder de loep neemt."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Julián Álvarez, de schaduwspits met acht poten die Kevin De Bruyne doet vergeten: “Kan hem niet uit de ploeg zetten” (25/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Bij het binnenrijden van de bebouwde kom van Drongen hangt er nergens een bord: ‘Welkom in het land van Kevin De Bruyne.’ De wereldkampioen die hem bij Manchester City een beetje doet vergeten, heeft er wel een. Wij laten u kennis maken met Julián Álvarez: Spiderman die ook in de Champions League een dodelijk duo vormt met ‘Hulk’ Haaland. [naar artikel]


2. Kevin Janssens toont andere kant in ‘Het Huis’: “De schrik om alleen te blijven, is er wel” (16/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

Hij geeft zelden interviews, maar voor ‘Het Huis’ liet Kevin Janssens (42) uitzonderlijk wel in z’n ziel kijken. Hij vertelde dinsdagavond aan Eric Goens onder andere over z’n wilde jaren, z’n privéleven, z’n toekomstvisie en de moeilijke relatie met z’n biologische vader. [naar artikel]


3. ‘De uitweg is niet rechts of links, maar weg van Orbán’ (26/03/2022 - De Tijd)

02:00 Péter Márki-Zay is de eerste serieuze uitdager van premier Viktor Orbán sinds 2006. Maar campagne voeren is moeilijk. ‘Orbán zegt dat we kinderen naar de oorlog willen sturen.’ [naar artikel]


4. ‘‘We gaan het dáár toch niet over hebben?’ zei Martine. En toen zaten we ineens samen in die club van de kankerpatiënten’ (25/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Het Groot Lawaai op de werkvloer: de collega die meer práát over werk dan écht werkt, is in opmars (13/09/2023 - Het Nieuwsblad)

Een collega die veel meer práát over z’n professionele prestaties dan effectief werkt. Herkenbaar? Na de ‘quiet quitter’ is nu de ‘loud labourer’ de drukst besproken werknemer, zeker nu veel jobs digitaal zijn. “Collega’s geraken gefrustreerd, omdat dit ‘Groot Lawaai’ steeds met de pluimen probeert te gaan lopen.” [naar artikel]


6. ‘Het is een grote ‘fuck you’ naar docenten’: Hongaarse leerkrachten verlaten massaal het onderwijs na nieuwe wet van Orbán (14/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. ▶ Mogen de Duivels nog hopen op wereldtitel? ‘Kevin De Bruyne háát het, maar ze moeten weer een counterploeg worden’ (17/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Deze BV’s zijn hopeloos slapeloos: ‘Ik háát mijn bed: vreselijk dat ik er straks weer in moet kruipen’ (17/03/2023 - Humo)

[naar artikel]


9. Kevin Janssens heette eigenlijk Kevin Roels: “Mijn echte vader dronk veel en was agressief” (16/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

Weinig mensen weten het, maar Kevin Janssens (42) heette eigenlijk Kevin Roels. In ‘Het Huis’ vertelt de acteur over zijn biologische vader die thuis vertrok toen hij drie was. “Hij heeft me eigenlijk gezegd: ‘ik moet je niet hebben’. Die verlatings- en bindingsangst speelt door in mijn relaties.” [naar artikel]


10. ‘Fair Trade 2: De weg terug’: ze ‘zwáánze’ helaas niet, de makers van dit ‘Matroesjka’-afkooksel (17/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


11. Een dansende Máxima ontmoet Willem-Alexander: dit zijn de eerste beelden van dramaserie ‘Máxima’ (28/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Nadat het Britse koningshuis reeds een sensationele dramareeks op Netflix kreeg, ‘The Crown’, is het nu de beurt aan het Nederlandse vorstenpaar. Videoland loste zopas de eerste beelden van de nieuwe serie ‘Máxima’. [naar artikel]


12. ‘Mijn job bij VTM boeit mijn familie in Marrakesh totáál niet, en dat vind ik eigenlijk wel goed zo’ (23/10/2023 - Humo)

[naar artikel]


13. Jeroom wijst al jáááren op de gevaren van vallende sterren: ‘Pas op! Achter je!’ (11/08/2023 - Humo)

[naar artikel]


14. Hij zat 14 jaar onterecht in Guantánamo Bay: ‘Mijn Amerikaanse martelaars mogen wel vrij reizen, ik niet’ (27/10/2021 - De Morgen)

Veertien jaar zat Mohamedou Ould Slahi zonder aanklacht of proces gevangen in Guantánamo Bay. In november 2001 werd de toen 30-jarige zoon van een kamelendrijver in de nasleep van 9/11 voor zijn ouderlijk huis in Mauritanië gearresteerd. ‘Mijn moeder stond te huilen. Dat was het laatste wat ik van haar zag.’ [naar artikel]


15. Zoon van drugsbaron 'El Chapo' Guzmán uitgeleverd aan VS (16/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Ovidio Guzmán López, de zoon van drugsbaron Joaquín ‘El Chapo’ Guzmán Loera, is door Mexico uitgeleverd aan de Verenigde Staten. Dat maakte de Amerikaanse minister van Justitie Merrick Garland vrijdag. Guzmán junior, ook wel bekend als ‘El Ratón’ (‘De Muis’), zal worden vervolgd voor drugshandel in Washington D.C., de Amerikaanse hoofdstad. [naar artikel]


16. ‘Ik dacht dat ik dat giftige hoofdstuk had afgesloten, tot ik met een vriendin over háár relatie sprak. Toen besefte ik wat er was gebeurd’ (10/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


17. ‘Als iemand vraagt wat ik doe en ik antwoord dat ik huismoeder ben, krijg ik vaak te horen: ‘Ah, oké. En wat doe je daarnaast?’ Hoezo, daarnáást?’ (16/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


18. Minotaurus: ‘Het heeft máánden geduurd voor mijn kinderen weer tegen mij wilden spreken’ (01/04/2023 - Humo)

[naar artikel]


19. ‘De ploeg van ‘De mol’ is een hoop maniakken bij elkaar. Iedereen bij Woestijnvis die op ons moet wachten, háát ons’ (17/03/2024 - Humo)

[naar artikel]


20. Alejandro González Iñárritu slalomt tussen droom en hallucinatie in 'Bardo' (15/11/2022 - De Tijd)

15:10 Zeven jaar na zijn Oscarwinnaar ‘The Revenant’ steekt de Mexicaanse cineast Alejandro González Iñárritu in ‘Bardo’ zijn creatieve nek uit. De ambitieuze tragikomedie speelt vier weken exclusief in de ... [naar artikel]


21. ‘Planet Finance’ en uw portemonnee: ‘Oorlogen en rampen: dáár verdien je geld mee’ (12/02/2023 - Humo)

[naar artikel]


22. ‘Tulpen uit Antwerpen’: twerken op ‘Domino’ en uiteráárd een mop over Dries Mertens (10/02/2023 - Humo)

[naar artikel]


23. Kevin Janssens presenteert ‘Bestemming X’: “Toen ik de vraag kreeg, hield ik de boot eerst af” (20/02/2023 - Gazet van Antwerpen)

Kevin Janssens gaat voor het eerst presenteren. Vanavond is de Antwerpse acteur te zien in het gloednieuwe ‘Bestemming X’ op VTM. Janssens vertelt in De Morgen dat hij aanvankelijk de boot afhield toen hij de vraag kreeg, maar erg enthousiast werd toen hij proefopnames zag. “Ik had er even graag zelf aan meegedaan.” [naar artikel]


24. Deze Hongaarse burgemeester hoopt premier Orbán van de troon te stoten: ‘De duivel is beter dan wie er nu zit’ (13/02/2022 - De Morgen)

In het Hongaarse stadje Hódmezövásárhely wist burgemeester Péter Márki-Zay al eens de macht van Orbáns partij Fidesz te breken. Nu hoopt hij de verenigde oppositie op 3 april naar een verkiezingszege te leiden. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!