Het aantal coronabesmettingen stijgt in West-Vlaanderen en dat voelen de traiteurs ook op hun feesten. Verschillende steden en gemeenten lassen evenementen af en vragen om voorzichtig te zijn. Voorlopig zien de traiteurs nog geen annuleringen van de evenementen, maar gemiddeld laat een kwart van de gasten het afweten. [naar artikel]
Bouwgroep De Winter uit Merelbeke heeft deze ochtend de boeken van het bedrijf neergelegd. Het bedrijf dat zonnepanelen verkoopt, voorschotten inde en vervolgens niets installeerde, ligt zwaar onder vuur. De mogelijke fraude wordt door het parket Oost-Vlaanderen onderzocht. Een geplande vergadering met de gedupeerden is inmiddels afgelast. [naar artikel]
Cateraars en traiteurs hebben het plots heel druk, door de vele feesten die allemaal tegelijk weer plaatsvinden. Dat schrijft Het Laatste Nieuws en bevestigen ook traiteur Jacky Jaeken uit Dilsen-Stokkem en cateraar Lieselotte Janssen van Mosa Mosa uit Mortsel. "Dit is water en vuur met een jaar geleden", getuigt Jaeken op Radio 2. [naar artikel]
Traiteurs en slagers vrezen dat we afstevenen op magere feesten tijdens de kerst- en eindejaarsperiode. “Zullen de mensen thuis grote feesten kunnen geven?”, vraagt Ivan Claeys van de Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs van België zich af. “Ik zie het niet positief in.” [naar artikel]
Traiteurs en slagers vrezen dat we afstevenen op magere feesten tijdens de kerst- en eindejaarsperiode. “Zullen de mensen thuis grote feesten kunnen geven?”, vraagt Ivan Claeys van de Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs van België zich af. “Ik zie het niet positief in.” [naar artikel]
Een mooie tafel gevuld met lekkers, dat hoort bij de feestdagen. Maar niet iedereen heeft zin om zelf in de keuken staan. Gelukkig zijn er lekkere afhaalmenu’s. Waar kan je dit jaar lekker bestellen? [naar artikel]
In deze decembermaand gingen we op zoek naar traiteurs in de Antwerpse regio, waar u met een gerust hart een feestmenu kan bestellen. We lijsten zeven adressen op: [naar artikel]
Een Amerikaans pick-up ging zaterdagmiddag uit de bocht in de Vlierzeelse wijk Strijmeers en richtte er een ware ravage aan. [naar artikel]
Voor de traiteurs is de eindejaarsperiode de drukste tijd van het jaar. Ze zitten niet alleen tot over de oren in het werk, ze moeten ook met almaar meer zaken rekening houden: de logistieke organisatie, de moeilijkheden om hulp te vinden, en vooral de steeds groter wordende groep van mensen met voedselintoleranties. Dat maakt het voor de traiteurs allemaal nog wat ingewikkelder dan het al is. [naar artikel]
In Sint-Truiden worden deze week 270 horecazaken en voedingswinkels gecontroleerd. Het gaat om aangekondigde controles van het Federaal Voedselagentschap. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.