In Vlaanderen heeft Wim Ballieu (38) zich met z’n Balls & Glory ontpopt als de enige echte gehaktballenspecialist, maar de tv-chef is niet alleen bij ons bekend. Ook in Nederland lijkt hij steeds meer furore te maken. Wim presenteert ‘De Streken van Wim’ op de Hollandse zender 24Kitchen én is het gezicht van het Nederlandse aardappelbedrijf Aviko. Hij doet zijn plannen bij onze noorderburen uit de doeken. “Ik word er echt al vaak herkend.” [naar artikel]
La Wallonie aime le FC Bruges. Voor de zesde groepsmatch op rij is Club Brugge in deze Conference League live te zien op de RTBF. Dat blijkt geen toeval: blauw-zwart is populair onder de taalgrens. [naar artikel]
Na een vaststelling door het Brusselse voedselagentschap van sporen van muizen of ratten in Balls & Glory aan de Beurs, moet eigenaar Wim Ballieu voor de rechtbank verschijnen. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Wim relativeert de feiten, die dateren van 2019. "We hebben ons restaurant in Brussel ook nooit moeten sluiten, we zijn sindsdien wel nog strenger geworden." [naar artikel]
In Aalst hebben verscheidene inwoners met buitenlandse afkomst uit de Heilig Hartwijk gisteren een racistische brief in de postbus gevonden. De brief maakt duidelijk dat de ontvangers volgens de auteur niet thuishoren in ons land. De lokale politie en Unia zijn een onderzoek gestart. Er is een verdachte in beeld. [naar artikel]
Al is ze dit jaar echt verplicht ingevoerd, toch loopt het met de witte kassa in de horeca nog niet naar behoren. "Ik begin me stilletjes aan de "stomme aap" in plaats van een van de dappere ridders te voelen", Ballieu van Balls & Glory op zijn blog. [naar artikel]
Wie maandagmiddag in het station Antwerpen-Centraal passeert, krijgt daar mogelijk een heerlijke gehaktbal voorgeschoteld. Wim Ballieu, kok van Balls & Glory, staat de hele dag achter zijn fornuis in de hal op het gelijkvloers. Ballieu bakt zoveel mogelijk gehaktballetjes voor de voorbijgangers, of toch zoveel als mogelijk is met 700kWh aan groene energie. De gehaktballen worden vanaf 15.00 uur uitgedeeld. [naar artikel]
‘Balls & Glory’, het pop-uprestaurantconcept dat TV-kok Wim Balliau (35) zes jaar geleden in Gent lanceerde, blijft uitbreiden. Na vestigingen in Gent, Antwerpen, Brussel en Leuven en drie foodtrucks die de festivals aandoen, wil Balliau nu ook Hasselt veroveren. “Dat klopt en daarvoor zoeken we echt een pand op een A-locatie, in de binnenstad dus. We zoeken niet alleen een geschikt pand, maar ook een geschikte uitbater die dit op franchisebasis wil runnen.” Einddoel is binnen dit en twee jaar tot zes vestigingen te komen. [naar artikel]
Het vleesschandaal bij het Waalse slachthuis Veviba hakt er in bij Wim Ballieu. De chef-kok zegt zelfs wakker te hebben gelegen van dit zoveelste schandaal met vlees. Het doet hem in "De wereld vandaag" op Radio 1 besluiten: "Over 20 jaar eten we geen vlees meer". [naar artikel]
Wim Ballieu heeft als slagerzoon de liefde voor vlees van jongs af aan meegekregen. Vandaag baat hij het restaurant Balls & Glory uit, waarin hij... [naar artikel]
Televisiekok en oprichter van gehaktballenketen Balls & Glory, Wim Ballieu, is geschrokken van het Veviba-schandaal. “Ik heb de cultuur van vlees altijd verdedigd, maar ik denk niet dat we over 20 jaar nog vlees zullen eten.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.