Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Een feestmenu zonder gedoe? Met deze drie recepten verlies je weinig tijd in de keuken

25/11/2021 - 11:48
"Met dit heerlijke feestmenu van As Cooked by Ginger tover je drie heerlijke gangen op tafel zonder dat daar veel gedoe aan te pas komt. Zodat je vooral kan genieten van het feestgedruis."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Een feestmenu zonder gedoe? Met deze drie recepten verlies je weinig tijd in de keuken (25/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Met dit heerlijke feestmenu van As Cooked by Ginger tover je drie heerlijke gangen op tafel zonder dat daar veel gedoe aan te pas komt. Zodat je vooral kan genieten van het feestgedruis. [naar artikel]


2. Het Limburgse feestmenu: deze recepten vind je enkel online (26/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Een origineel menu met eerlijke ingrediënten uit onze eigen provincie. Dat is wat ons weekendmagazine Sjiek, in samenwerking met de Provincie Limburg en de Hasseltse Hotelschool, ook dit jaar weer voor jou in petto heeft. Niemand minder dan Chloë en Magali Szpyt, winnaars van het VTM programma ‘Mijn Pop-up Restaurant 2016’ creëerden de gerechten voor een royaal feestmaal dat je zelf kan klaarmaken. De recepten vind je in Sjiek van 26 november, op onderstaande twee recepten na: de wortelcrème (een bijgerecht) en de preitaartjes (een van de voorgerechten). [naar artikel]


3. Ferm Gerdingen helpt leden met recepten voor feestmenu (07/12/2020 - Het Belang van Limburg)

Corona-angst! Een nieuw woord in ons woordenboek. [naar artikel]


4. Van broccolicappuccino tot chocoladecake met ganache: 3 makkelijke recepten voor een indrukwekkend feestmenu (15/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Nog op zoek naar een lekker, feestelijk kerstmenu? Voor NINA bedacht foodstyliste en culinair meesterbrein Sonja Peeters drie gangen die je makkelijk vooraf klaarmaakt, en die tegelijk stijlvol en kindvriendelijk zijn: een cappuccino van broccoli, een gevulde rollade van kalkoen en een cake van chocolade met rood fruit. Drie parels voor op de feestdis, die je bovendien met een kleine twist vegetarisch maakt. [naar artikel]


5. Geen kookinspiratie meer na al die feestmenu’s? Deze 5 recepten helpen je door de week (26/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Zelfs al heb je meer dan genoeg gegeten op Kerstmis: ook doorheen de week is het belangrijk om normaal te blijven eten als anders. Sla zeker geen maaltijden over, want daar heeft je lichaam geen baat bij. Nog nood aan inspiratie omdat je even geen idee meer hebt wat nog op het menu te zetten? Jelle Beeckman, Sandra Bekkari en Piet Huysentruyt helpen je opnieuw uit de nood. Smakelijk! [naar artikel]


6. Kan je jouw feestmenu gezonder maken zonder dat je dat proeft? Chefs Sandra en Karolien tippen: “Zo maak je lichtere gratin dauphinois” (12/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Etentjes met Kerstmis en oudjaar, recepties hier en daar: tijdens het eindejaar wordt er volop gegeten en gedronken. Zijn er kleine, stiekeme foodswaps waarmee je jouw feestmenu een tikkeltje gezonder kan maken, zonder dat je gasten of jijzelf moeten inboeten aan smaak? HLN-chef Sandra Bekkari en foodblogger Karolien Olaerts delen tips per gang. “Vermeng de mascarpone in dit dessert eens met wat plattekaas.” [naar artikel]


7. Alcohol vermijden en het ontbijt niet overslaan: zo geniet je van dat feestmenu zonder indigestie achteraf (26/12/2023 - Het Belang van Limburg)

De winter komt eraan, en die komt – zoals elk seizoen – niet alleen. Van droge lippen over statisch haar tot wintertenen: Billie lijst enkele van de meestvoorkomende typische winterkwaaltjes op en vraagt raad aan de expert over hoe je ervan af komt. Vandaag: een indigestie. Want tijdens de feestdagen durven we ons aan tafel wel eens helemaal te laten gaan. Onze experts geven tips om te genieten met mate(n) én zonder maagpijn. [naar artikel]


8. 5 duurzame recepten voor drukke dagen: “Weinig werk, weinig afwas én veel smaak!" (22/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een hip ontbijt, een frisse lunch om mee te nemen en drie snelle gezinsgerechten: foodie Elise Van de Poele tipt vijf snelle én duurzame recepten... [naar artikel]


9. Zo maakte Seppe Nobels zijn feestmenu's voor De Morgen (25/11/2016 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Zo maakte Seppe Nobels het mooiste feestmenu ooit (26/11/2016 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!