Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

De 16 Vragen van De Wachter aan Nick Bril: “Mijn vader gaan zoeken? Dat interesseert me niet”

05/12/2021 - 05:27
"Nick Bril was vier jaar toen zijn vader hem verliet. Twee jaar geleden verbrak hij ook het contact met zijn moeder - het was op, genoeg, welletjes geweest. Nu de rollen zijn omgedraaid en hij zélf vader is, probeert hij het beter te doen. “Mijn moeder zei: ‘het zit in onze genen jongen.’ Onzin, natuurlijk.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Topchef Nick Bril: “Er bestaat niks mooiers dan mijn kinderen. Hoe mijn vader dat aan de kant heeft gezet, begrijp ik niet” (11/06/2022 - Gazet van Antwerpen)

Zeeuws accent? Check. Ruige tattoos? Check. Chouchou van Michelin? Dubbelcheck! Ooit had iedereen meteen aan Sergio Herman gedacht, vandaag zeg je spontaan: Nick Bril. Naast tweesterrentempel The Jane runt hij ook restaurant August, verzorgt hij dj-sets en pop-ups, verwent hij de jetset op de Malediven. Maar dé job van zijn leven is zijn gezin – echtgenote Francheska, dochter Vika (8) en zoontje Fédin (5). “Het is voor ons gezin dat ik dit allemaal doe.” [naar artikel]


2. “Wie mijn echte vader is interesseert me niet”: miljonair ontdekt dat hij al heel zijn leven onvruchtbaar is, maar ‘zijn’ zoon ligt er niet van wakker (10/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

“Ik weet niet wie mijn echte vader is. Het interesseert me ook niet.” Zo reageert Joel Mason op de uiterst bizarre wending die drie jaar geleden in... [naar artikel]


3. Chef-kok Nick Bril over hoe Ed Sheeran plots zijn sterrenzaak op stelten zette: “Hij vroeg om een gitaar, maar er was alleen een dj-booth” (22/07/2022 - Het Nieuwsblad)

Wat een topweek voor The Jane, het sterrenrestaurant van Nick Bril. Eerst werd de zaak opgenomen in ‘The World’s 50 Best Restaurants’, een lijst samengesteld door meer dan duizend culinaire experts. En dan kwam Ed Sheeran eten én de boel op stelten zetten, met een privéconcert voor alle gasten. Chef-kok Nick Bril geniet nog na: “Ik had tranen in mijn ogen.” [naar artikel]


4. Stagiair (37) was nog maar twee weken aan de slag in The Jane. “Nick Bril is in shock. Hij blijft maar vragen naar de toestand van de man” (09/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

“Een man met getalenteerde handen.” Zo wordt de stagiair (37) omschreven die maandagochtend tussen 6 en 7 werd aangereden door zijn baas Nick Bril (40) op de parking van sterrenrestaurant The Jane. Het slachtoffer was er op de nieuwjaarsdrink met het personeel en lag volgens het parket al voor de aanrijding op de grond, nu vecht hij voor zijn leven. Bril (40) blies positief. “Er zal wel een glaasje gedronken zijn.” Dit is wat we al weten over het ongeval aan The Jane. [naar artikel]


5. Slachtoffer Joe (37) waar Nick Bril (40) met wagen over reed, ontwaakt uit coma: “Hij is helder” (29/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Joe Claridge (37), de man die onder de terreinwagen van sterrenchef Nick Bril belandde, is ontwaakt uit zijn coma. Dat wordt aan onze redactie bevestigd. Zijn hersenen zijn bovendien niet geraakt. “Hij is helder. Maar van die nacht en het ongeval zelf herinnert hij zich niets meer”, klinkt het. Het nieuws is ook voor Nick Bril een hele opluchting. Die riskeert zo meteen vier jaar gevangenisstraf minder. [naar artikel]


6. Nick Bril reageert voor het eerst op ongeval waarbij hij stagiair Joe (37) aanreed: “Hopelijk vernemen we snel goed nieuws” (08/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Sterrenchef Nick Bril (40) heeft voor het eerst gereageerd op het ongeval waarbij hij stagiair Joe Claridge (37) aanreed na een nieuwjaarsfeestje in zijn restaurant ‘The Jane’. “Ik denk voortdurend aan Joe en zijn gezin en heb de grootste hoop dat hij zo goed als mogelijk kan herstellen”, schrijft Bril op Instagram. Joe, een Brit die vader is van een zoontje, ligt nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis. [naar artikel]


7. Advocaat van sterrenchef Nick Bril: “Zijn deur staat volledig open voor familie van Joe” (01/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Nick Bril (40) had 1,67 promille alcohol in zijn bloed toen hij op de parking van zijn restaurant over stagiair Joe (37) reed. De man ligt nog altijd in kritieke toestand in het ziekenhuis. Advocaat Omar Souidi vertelt aan HLN hoe het intussen met de sterrenchef gaat: “Nick denkt erg veel aan Joe, om niet te zeggen voortdurend.” [naar artikel]


8. De 16 vragen van De Wachter aan Lieven Boeve: “Toen mijn vader stierf, was ik 7. Ik zat vol vragen. ‘Waartoe dient dat hier allemaal?’” (15/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

In het leven van Lieven Boeve is er een ‘voor’ en een ‘na’. Hij was zeven toen hij z’n vader verloor en beschrijft dat als een toevalligheid die achteraf veel bepaalde. “Ik vraag me wel eens af: stel dat mijn vader niet gestorven was. Hoe zou mijn leven er dan hebben uitgezien?” [naar artikel]


9. Topchef Nick Bril biedt antwoord op zijn haters: "Er is een verschil tussen een allergie en het zoeken van een makkelijk excuus" (24/07/2018 - Het Laatste Nieuws)

Topchef Nick Bril van The Jane deed vorige week enkele opvallende uitspraken. “Al die allergieën en speciale wensen van gasten zorgen voor chaos in... [naar artikel]


10. Slachtoffer waar Nick Bril (40) met zijn wagen over reed, ontwaakt uit coma: “Schitterend nieuws. Maar het ongeval herinnert hij zich niet” (29/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Joe Claridge (37), de man die onder de terreinwagen van sterrenchef Nick Bril belandde, is ontwaakt uit zijn coma. Dat wordt aan onze redactie bevestigd. Zijn hersenen zijn bovendien niet geraakt. “Hij is helder. Maar van die nacht en het ongeval zelf herinnert hij zich niets meer”, klinkt het. Het nieuws is ook voor Nick Bril een hele opluchting. Die riskeert zo meteen vier jaar gevangenisstraf minder. [naar artikel]


11. Nick Bril: ‘Ik heb in The Jane mijn eigen keuken ontwikkeld, maar de credits bleven naar Sergio Herman gaan’ (02/06/2021 - De Morgen)

Sergio Herman (51) en Nick Bril (37), de bazen van tweesterrenrestaurant The Jane, gaan elk hun eigen weg. Na zestien jaar samenwerken hebben de meester en zijn leerling nu ook alle financiële banden doorgeknipt. Herman, die de voorbije vier jaar alleen nog met zijn geld in The Jane zat, heeft zijn aandeel in de zaak in Antwerpen verkocht aan Bril. ‘Anders was ik eruit gestapt’, zegt Bril. ‘Ik heb in The Jane mijn eigen keuken ontwikkeld, maar de credits bleven naar Sergio Herman gaan. Dat was onhoudbaar.’ [naar artikel]


12. Nick Bril stopt bij Antwerps restaurant August: “Eer om deel uit te maken van unieke reis” (03/04/2024 - Het Belang van Limburg)

Topchef Nick Bril stopt na vijf jaar als culinair verantwoordelijke bij August, het restaurant van het gelijknamige designhotel in Antwerpen. Dat laat hij zelf weten op sociale media. “Ik heb er alle vertrouwen in dat het hotel onder leiding van het getalenteerde team alleen maar sterker zal worden en nieuwe hoogten zal bereiken”, aldus Bril. [naar artikel]


13. Dirk De Wachter herstelt van kanker: “Toen ik na m'n operatie mijn vrouw zag, barstte ik in tranen uit” (01/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

De wijze levenslessen die hem zo immens populair maakten, kon psychiater Dirk De Wachter (64) de jongste tweeënhalf jaar ruimschoots zélf in de praktijk brengen. De darmkanker die hem trof, dwong hem immers ook om “om te gaan met de lastigheden van het leven”. In ‘Dag Allemaal’ vertelt De Wachter hoe het gaat met zijn gezondheid. “Het is wat zwoegen, ik ben vaak moe.” [naar artikel]


14. Nick Bril reageert voor het eerst op ongeval met hulpkok: “Enorme impact op Joe en zijn naasten” (09/02/2024 - Het Nieuwsblad)

Sterrenchef Nick Bril (40) heeft op Instagram gereageerd op het ongeval waarbij hij in beschonken toestand zijn stagiair Joe Claridge (37) aanreed na een personeelsfeestje. “Hopelijk vernemen we spoedig gunstig nieuws uit het ziekenhuis.” [naar artikel]


15. Nick Bril is klaar voor het leven na Sergio Herman: “The Jane is mijn keuken” (01/06/2021 - Gazet van Antwerpen)

Na zeven jaar samenwerken stapt Sergio Herman uit The Jane. Chef-kok Nick Bril, die al jaren de feitelijke leiding van The Jane in handen had, heeft nu alle aandelen in zijn bezit. De twee gaan in vriendschap uiteen. [naar artikel]


16. Nick Bril opent na The Jane nieuw restaurant August in Groen Kwartier: “Gasten vragen me of er hier twee Nicks rondlopen” (26/04/2019 - Gazet van Antwerpen)

Met de moderne brasserie August in het Groen Kwartier heeft Antwerpen er een klasserestaurant bij, en superviserend chef Nick Bril zijn tweede. August ligt op een steenworp van The Jane, zodat Nick Bril zijn gasten verrast door op twee plaatsen tegelijk te verschijnen. [naar artikel]


17. De 16 vragen van De Wachter aan De Wachter: "Ik erger me aan mensen die alles fantastisch vinden” (29/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Dat we hem op een dag z'n eigen vragen zouden voorleggen: nee, dat had Dirk De Wachter niet zien aankomen. Bij deze. Vier keer zal hij het in z’n antwoorden over ‘chance’ hebben: het ongelooflijk grote geluk dat hij had om bij z'n geboorte een goed lotje te trekken. “Er zijn in het leven maar twee dingen waar ik echt voor gekózen heb. Mijn job als psychiater. En mijn vrouw. Ik ben zwaar voor haar gegaan.” [naar artikel]


18. Nick Bril stopt na vijf jaar bij August: “Ik hoop een waardevolle bijdrage te hebben geleverd” (03/04/2024 - Gazet van Antwerpen)

Topchef Nick Bril stopt na vijf jaar als culinair verantwoordelijke voor August, het restaurant van het gelijknamige designhotel in het Groen Kwartier. Dat laat hij zelf weten op zijn sociale media. “Ik heb er alle vertrouwen in dat het hotel onder leiding van het getalenteerde team alleen maar sterker zal worden en nieuwe hoogten zal bereiken”, aldus Bril. [naar artikel]


19. De 16 vragen van De Wachter aan Lieven Boeve: “Ik heb mijn vader niet meer mogen bezoeken voor hij stierf. Ik vind dat nog altijd jammer” (15/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

In het leven van Lieven Boeve is er een ‘voor’ en een ‘na’. Hij was zeven toen hij z’n vader verloor en beschrijft dat als een toevalligheid die achteraf veel bepaalde. “Ik vraag me wel eens af: stel dat mijn vader niet gestorven was. Hoe zou mijn leven er dan hebben uitgezien?” [naar artikel]


20. Nick Bril: “Ik heb in The Jane mijn eigen keuken ontwikkeld, maar credits bleven naar Sergio Herman gaan. Dat was onhoudbaar” (01/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Sergio Herman (51) en Nick Bril (37), de bazen van tweesterrenrestaurant The Jane, zijn uit elkaar. Na zestien jaar samenwerken hebben de meester en zijn leerling nu ook alle financiële banden doorgeknipt. Herman, die de voorbije vier jaar alleen nog met zijn geld in The Jane zat, heeft zijn aandeel in de zaak in Antwerpen verkocht aan Bril. “Anders was ik eruit gestapt,” zegt Bril. “Ik heb in The Jane mijn eigen keuken ontwikkeld, maar de credits bleven naar Sergio Herman gaan. Dat was onhoudbaar.” [naar artikel]


21. De balans | Nick Bril: 'Ik leef graag op het scherp van de snee. Dan ben ik op mijn best' (23/06/2023 - De Tijd)

21:37 Deze week verwierf Nick Bril (39) van The Jane in Antwerpen voor de tweede keer op rij een plek (de 39ste) in de World’s 50 Best Restaurants. Hier maakt de ondernemer, chef en dj zijn persoonlijke bal... [naar artikel]


22. Kamp Nick Bril probeert contact te leggen met familie slachtoffer: “Denk dat de deur nu niet open staat” (23/02/2024 - Gazet van Antwerpen)

De entourage van Nick Bril heeft een eerste voorzichtige poging tot contact ondernomen met de familie van Joe Claridge, die sinds januari in het ziekenhuis ligt na een aanrijding aan The Jane. Dat bevestigt meester Karel Mul, de advocaat van de familie, aan ATV. De familie wil daar momenteel niet van weten, na de onthullingen dat Bril mogelijk geprobeerd heeft te verdoezelen dat hij Joe heeft aangereden. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!