Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Nick Bril is klaar voor het leven na Sergio Herman: “The Jane is mijn keuken”

01/06/2021 - 16:19
"Na zeven jaar samenwerken stapt Sergio Herman uit The Jane. Chef-kok Nick Bril, die al jaren de feitelijke leiding van The Jane in handen had, heeft nu alle aandelen in zijn bezit. De twee gaan in vriendschap uiteen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Nick Bril is klaar voor het leven na Sergio Herman: “The Jane is mijn keuken” (01/06/2021 - Gazet van Antwerpen)

Na zeven jaar samenwerken stapt Sergio Herman uit The Jane. Chef-kok Nick Bril, die al jaren de feitelijke leiding van The Jane in handen had, heeft nu alle aandelen in zijn bezit. De twee gaan in vriendschap uiteen. [naar artikel]


2. Herman Brusselmans: ‘Wie Herman heet, is waarschijnlijk een roker, behalve Herman De Croo en Herman Schueremans’ (19/10/2023 - Humo)

[naar artikel]


3. Sergio Herman verliest vader en mentor in de keuken (16/05/2017 - De Redactie)

De Nederlandse sterrenchef krijgt hiermee op enkele maanden tijd een tweede overlijden te verwerken, na de dood van zijn ongeboren kind begin maart. Herman nam restaurant Oud Sluis over van zijn vader Ronnie, en maakte er een sterrenzaak van. [naar artikel]


4. Sergio Herman trekt naar moeders keuken (25/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

Sinds het overlijden van zijn vader is het topkok Sergio Herman nog duidelijker geworden dat je de culinaire herinneringen aan je ouders moet [naar artikel]


5. Sterrenchef Sergio Herman ruilt zijn keuken even in voor het witte doek (10/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Sergio Herman is een kei in de keuken maar hij houdt ook van acteren, zo blijkt. De Zeeuwse sterrenchef heeft een rol in de Nederlandse romantische komedie ‘Weg Van Jou’, die ook bij ons in de zalen speelt. [naar artikel]


6. Ook Sergio Herman zwicht voor granola: "Het is een veelzijdig product waar je creatief mee kunt omspringen in de keuken” (17/11/2018 - De Morgen)

Hoe komt het dat granola tegenwoordig onmisbaar is in koffiebars en ontbijtplekken? Waarom zoeken we massaal naar recepten om zelf aan het bakken te slaan? Zelfs Sergio ­Herman is gezwicht voor het betere crunchwerk, met dank aan health-specialiste Bie Verheye.?Wij zetten ook onze tanden in de hype.  [naar artikel]


7. Nick Bril: “Ik heb in The Jane mijn eigen keuken ontwikkeld, maar credits bleven naar Sergio Herman gaan. Dat was onhoudbaar” (01/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Sergio Herman (51) en Nick Bril (37), de bazen van tweesterrenrestaurant The Jane, zijn uit elkaar. Na zestien jaar samenwerken hebben de meester en zijn leerling nu ook alle financiële banden doorgeknipt. Herman, die de voorbije vier jaar alleen nog met zijn geld in The Jane zat, heeft zijn aandeel in de zaak in Antwerpen verkocht aan Bril. “Anders was ik eruit gestapt,” zegt Bril. “Ik heb in The Jane mijn eigen keuken ontwikkeld, maar de credits bleven naar Sergio Herman gaan. Dat was onhoudbaar.” [naar artikel]


8. Nick Bril: ‘Ik heb in The Jane mijn eigen keuken ontwikkeld, maar de credits bleven naar Sergio Herman gaan’ (02/06/2021 - De Morgen)

Sergio Herman (51) en Nick Bril (37), de bazen van tweesterrenrestaurant The Jane, gaan elk hun eigen weg. Na zestien jaar samenwerken hebben de meester en zijn leerling nu ook alle financiële banden doorgeknipt. Herman, die de voorbije vier jaar alleen nog met zijn geld in The Jane zat, heeft zijn aandeel in de zaak in Antwerpen verkocht aan Bril. ‘Anders was ik eruit gestapt’, zegt Bril. ‘Ik heb in The Jane mijn eigen keuken ontwikkeld, maar de credits bleven naar Sergio Herman gaan. Dat was onhoudbaar.’ [naar artikel]


9. Amper vrouwen in Michelingids, maar in nieuw restaurant van Sergio Herman zwaaien er twee de plak: “Keuken of zaal, we trekken het ons allebei aan” (25/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het is met een vergrootglas speuren naar vrouwen in de Michelingids, maar in het nieuwe restaurant dat Sergio Herman volgende week in Antwerpen opent, zwaaien vrouwen wél de plak. Chef Jaclyn Kong (34) en maître d’hôtel Dorine Van den Eynde (35) vormen de tandem in Blueness Antwerp. “Communicatie is ons geheime ingrediënt.” [naar artikel]


10. Het levensverhaal van Chef van het Jaar Nick Bril, deel 1: van terreurkind naar pitbull in de keuken onder Sergio Herman (08/11/2022 - Gazet van Antwerpen)

De keuken in als terreurkind om een kapotgereden bromfiets te betalen en eruit komen als sterrenchef van Antwerps toprestaurant The Jane. Het levensverhaal van Nick Bril (38) leest als een exquis negengangenmenu. Kwam daar deze week nog bij: de prijs voor Chef van het Jaar, uitgereikt door Gault&Millau. Het is het resultaat van keihard werken. Van een dag van 24 uur 36 uur maken. Van een pitbull in de keuken te zijn, zoals leermeester Sergio Herman de jonge Nick Bril typeerde. En dan is de Nederlander uit Breskens ook dj en vader van twee. Van verschillende borden in de lucht houden gesproken ... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!