Na zeven jaar samenwerken stapt Sergio Herman uit The Jane. Chef-kok Nick Bril, die al jaren de feitelijke leiding van The Jane in handen had, heeft nu alle aandelen in zijn bezit. De twee gaan in vriendschap uiteen. [naar artikel]
De Nederlandse sterrenchef krijgt hiermee op enkele maanden tijd een tweede overlijden te verwerken, na de dood van zijn ongeboren kind begin maart. Herman nam restaurant Oud Sluis over van zijn vader Ronnie, en maakte er een sterrenzaak van. [naar artikel]
Sinds het overlijden van zijn vader is het topkok Sergio Herman nog duidelijker geworden dat je de culinaire herinneringen aan je ouders moet [naar artikel]
Sergio Herman is een kei in de keuken maar hij houdt ook van acteren, zo blijkt. De Zeeuwse sterrenchef heeft een rol in de Nederlandse romantische komedie ‘Weg Van Jou’, die ook bij ons in de zalen speelt. [naar artikel]
Hoe komt het dat granola tegenwoordig onmisbaar is in koffiebars en ontbijtplekken? Waarom zoeken we massaal naar recepten om zelf aan het bakken te slaan? Zelfs Sergio Herman is gezwicht voor het betere crunchwerk, met dank aan health-specialiste Bie Verheye.?Wij zetten ook onze tanden in de hype. [naar artikel]
Sergio Herman (51) en Nick Bril (37), de bazen van tweesterrenrestaurant The Jane, zijn uit elkaar. Na zestien jaar samenwerken hebben de meester en zijn leerling nu ook alle financiële banden doorgeknipt. Herman, die de voorbije vier jaar alleen nog met zijn geld in The Jane zat, heeft zijn aandeel in de zaak in Antwerpen verkocht aan Bril. “Anders was ik eruit gestapt,” zegt Bril. “Ik heb in The Jane mijn eigen keuken ontwikkeld, maar de credits bleven naar Sergio Herman gaan. Dat was onhoudbaar.” [naar artikel]
Sergio Herman (51) en Nick Bril (37), de bazen van tweesterrenrestaurant The Jane, gaan elk hun eigen weg. Na zestien jaar samenwerken hebben de meester en zijn leerling nu ook alle financiële banden doorgeknipt. Herman, die de voorbije vier jaar alleen nog met zijn geld in The Jane zat, heeft zijn aandeel in de zaak in Antwerpen verkocht aan Bril. ‘Anders was ik eruit gestapt’, zegt Bril. ‘Ik heb in The Jane mijn eigen keuken ontwikkeld, maar de credits bleven naar Sergio Herman gaan. Dat was onhoudbaar.’ [naar artikel]
Het is met een vergrootglas speuren naar vrouwen in de Michelingids, maar in het nieuwe restaurant dat Sergio Herman volgende week in Antwerpen opent, zwaaien vrouwen wél de plak. Chef Jaclyn Kong (34) en maître d’hôtel Dorine Van den Eynde (35) vormen de tandem in Blueness Antwerp. “Communicatie is ons geheime ingrediënt.” [naar artikel]
De keuken in als terreurkind om een kapotgereden bromfiets te betalen en eruit komen als sterrenchef van Antwerps toprestaurant The Jane. Het levensverhaal van Nick Bril (38) leest als een exquis negengangenmenu. Kwam daar deze week nog bij: de prijs voor Chef van het Jaar, uitgereikt door Gault&Millau. Het is het resultaat van keihard werken. Van een dag van 24 uur 36 uur maken. Van een pitbull in de keuken te zijn, zoals leermeester Sergio Herman de jonge Nick Bril typeerde. En dan is de Nederlander uit Breskens ook dj en vader van twee. Van verschillende borden in de lucht houden gesproken ... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.