Volgens Gault&Millau is Boury het beste restaurant van België en Luxemburg. Dat werd zonet bekendgemaakt op de 21ste editie van de prestigieuze gids. Het Hof van Cleve van Peter Goossens krijgt voor het eerst in bijna 20 jaar geen score. Ontdek hieronder alle restaurants in jouw buurt en bekijk de topscores van 16 of meer op een kaart. [naar artikel]
Bert Meewis van Restaurant Slagmolen in Oudsbergen is door de restaurantgids Gault&Millau bekroond tot Chef van het Jaar 2020. Vanmiddag werd de... [naar artikel]
Door de verstrengde coronamaatregelen hebben restaurants veel minder klanten. Dat merkt ook Wim Cloots, de uitbater van het paardensteakrestaurant Horse House in Vilvoorde. Veel klanten annuleren ook hun restaurantbezoek. Wim heeft op een vrijdag gemiddeld 75 klanten, vandaag zijn er dat vier. [naar artikel]
De populaire restaurantgids Gault&Millau heeft voor de 17de keer haar punten uitgedeeld. Maar liefst 1.263 zaken scoren tussen de 12 en 19,5 op 20. Maar er zijn slechts 34 restaurants die meer dan 17 op 20 scoren. Bekijk op onze kaart hoeveel (top)restaurants uit de gids er in jouw gemeente liggen. Wie liever een lijst heeft met alle punten, hoeft maar iets verder naar beneden te scrollen. [naar artikel]
Chef Nick Bril (38) van The Jane (**) in Antwerpen is door restaurantgids Gault&Millau bekroond tot Chef van het Jaar 2023. Vandaag werd de twintigste editie van de Gault&Millau voorgesteld, opnieuw met een échte awardshow na een digitaal vervangjaar. Bekijk alle restaurants met een score van 16 of meer hier op de kaart en zoek onderaan in de tabel of jouw gemeente ook zulke restaurants heeft. We verzamelden alle restaurants in Vlaanderen en Brussel in één overzicht. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.