Thierry Theys van Nuance in Duffel is door restaurantgids Gault&Millau bekroond tot Chef van het Jaar 2022. Vanmiddag werd de negentiende editie van de Gault&Millau opnieuw digitaal voorgesteld. Bekijk alle restaurants met een score van 17 of meer hier op de kaart of in de tabel iets verder. Je vindt ook alle opgenomen restaurants in jouw provincie op de kaart. Helemaal onderaan gieten we alle door de gids opgenomen restaurants van Vlaanderen en Brussel in een overzichtstabel. [naar artikel]
Chef Nick Bril (38) van The Jane (**) is door Gault&Millau bekroond tot Chef van het Jaar 2023. Dat gebeurde op de bekendmaking van de twintigste editie van de culinaire gids. “Dit is belevingsgastronomie van het allerhoogste niveau, en een eetervaring die we gerust tot de wereldtop mogen rekenen”, vertelt CEO Marc Declerck over de keuze voor Bril. [naar artikel]
Loskomen van zijn mentor Sergio Herman heeft chef Nick Bril vleugels gegeven. In de nieuwe editie van de culinaire gids Gault&Millau klimt hij naar 18,5/20 en krijgt hij de titel van ‘Chef van Jaar’. Bril laat daarmee zijn leermeester achter zich. Peter Goossens blijft met zijn Hof van Cleve op de eerste plaats. [naar artikel]
Loskomen van zijn mentor Sergio Herman heeft chef Nick Bril vleugels gegeven. In de nieuwe editie van de culinaire gids Gault&Millau klimt hij naar 18,5/20 en krijgt hij de titel van ‘Chef van Jaar’. Bril laat daarmee zijn leermeester achter zich. Hij moet enkel Peter Goossens van Hof van Cleve laten voorgaan. [naar artikel]
Volgens Gault&Millau is Boury het beste restaurant van België en Luxemburg. Dat werd zonet bekendgemaakt op de 21ste editie van de prestigieuze gids. Het Hof van Cleve van Peter Goossens krijgt voor het eerst in bijna 20 jaar geen score. Ontdek hieronder alle restaurants in jouw buurt en bekijk de topscores van 16 of meer op een kaart. [naar artikel]
Thierry Theys van Nuance in Duffel is door restaurantgids Gault&Millau bekroond tot Chef van het Jaar 2022. Bekijk alle restaurants met een score van 17 of meer op de kaart. Helemaal onderaan gieten we alle door de gids opgenomen restaurants van Vlaanderen en Brussel in een overzichtstabel. [naar artikel]
De Nederlandse chef Nick Bril van restaurant The Jane (**) in Antwerpen is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2023. Samen met de titel krijgt hij een score van 18,5/20. Eerder dit jaar dook hij ook al hoger dan Hof van Cleve (***) op in de lijst van ‘The World’s 50 Best Restaurants’. Heeft de breuk met Sergio Herman in 2021 iets te maken met het nog grotere succes? We spraken de chef over de overwinning. “Hiervoor kom ik met plezier vroeger terug van vakantie.” [naar artikel]
15:41 De Nederlandse chef-kok Nick Bril van het Antwerpse restaurant The Jane is door de restaurantgids Gault&Millau verkozen tot Chef van het Jaar. Davy Devlieghere van Bistro Julien uit Lovendegem is de J... [naar artikel]
Gault&Millau stelde maandagnamiddag de nieuwe gids 2022 voor. Peter Goossens krijgt voor het 19de jaar op rij 19,5 op 20, Gert De Mangeleer is de strafste nieuwkomer ooit. Zijn Hertog Jan dat dit jaar heropende in Antwerpen, krijgt direct 18 op 20. Chef van het Jaar is Thierry Theys van Nuance in Duffel. Ontdek hier alle scores van de restaurants in je buurt of ver daarbuiten. [naar artikel]
De Nederlandse chef Nick Bril van restaurant The Jane (**) in Antwerpen is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2023. Samen met de titel krijgt hij een score van 18,5/20. Eerder dit jaar dook hij ook al hoger dan Hof van Cleve (***) op in de lijst van ‘The World’s 50 Best Restaurants’. Heeft de breuk met Sergio Herman in 2021 iets te maken met het nog grotere succes? We spraken de chef over de overwinning. “Hiervoor kom ik met plezier vroeger terug van vakantie.” [naar artikel]
Nick Bril van restaurant The Jane in Antwerpen is door Gault&Millau verkozen tot Chef van het Jaar. [naar artikel]
Christophe Pauly van Le Coq aux Champs in Soheit-Tinlot, is uitgeroepen tot "Chef van het jaar 2021" volgens Gault-Millau. Want ook in dit voor restaurants erg moeilijke corona-jaar komt hij uit: de nieuwe gids van Gault&Millau. Vaste waarden Bon-Bon uit Sint-Pieters-Woluwe en Hof van Cleve uit Kruisem behouden hun topscore van 19,5 op 20. "Dé Nieuwkomer van het jaar", met een score van 16/20, is Le Pristine van Sergio Herman in Antwerpen. In dat artikel ontdekt u alle Belgische toprestaurants volgens Gault&Millau. [naar artikel]
Restaurantgids Gault&Millau roept chef-kok Nick Bril (38) van het Antwerpse restaurant The Jane uit tot chef van het jaar. Net zoals Viki Geunes ziet hij zijn score stijgen van 18 naar 18,50. De chef-kok, die sinds het vertrek van Sergio Herman alleen aan het roer van The Jane staat, is vereerd met alle aandacht en prijzen. “Maar er is maar één wedstrijd echt van belang, en die wordt hier gespeeld, in The Jane.” [naar artikel]
Hof Van Cleve is opnieuw verkozen tot het beste restaurant van België volgens de culinaire gids Gault&Millau. Het Gebaar en 't Zilte in Antwerpen krijgen een score van 18, The Jane van Sergio Herman en Nick Bril haalt 17 en krijgt een derde koksmuts. Bekijk in onderstaande kaart hoe de andere restaurants in onze provincie scoren. [naar artikel]
Koning Peter Goossens (59) zwaait af, kroonprins Tim Boury (40) staat op. Na de drie sterren van Michelin heeft hij met 19/20 nu ook de hoogste score in de culinaire gids Gault&Millau. “Punten en sterren zorgen voor klanten. Maar dan moeten wij ervoor zorgen dat ze terugkomen”, klinkt het. Ontdek hier alle restaurants uit de gloednieuwe gids. [naar artikel]
Koning Peter Goossens (59) zwaait af, kroonprins Tim Boury (40) staat op. Na de drie sterren van Michelin heeft hij met 19/20 nu ook de hoogste score in de culinaire gids Gault&Millau. “Punten en sterren zorgen voor klanten. Maar dan moeten wij ervoor zorgen dat ze terugkomen”, klinkt het. Ontdek hier alle restaurants uit de gloednieuwe gids. [naar artikel]
De populaire restaurantgids Gault&Millau heeft voor de 17de keer haar punten uitgedeeld. Maar liefst 1.263 zaken scoren tussen de 12 en 19,5 op 20. Maar er zijn slechts 34 restaurants die meer dan 17 op 20 scoren. Bekijk op onze kaart hoeveel (top)restaurants uit de gids er in jouw gemeente liggen. Wie liever een lijst heeft met alle punten, hoeft maar iets verder naar beneden te scrollen. [naar artikel]
De Nederlandse chef Nick Bril van restaurant The Jane (**) in Antwerpen is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2023. Samen met de titel krijgt hij een score van 18,5/20. Eerder dit jaar dook hij ook al hoger dan Hof van Cleve (***) op in de lijst van The World’s 50 Best Restaurants. Heeft de breuk met Sergio Herman in 2021 iets te maken met het nog grotere succes? We spraken de chef over de overwinning. “Hiervoor kom ik met plezier vroeger terug van vakantie.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.