Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

IN KAART. Nick Bril is ‘Chef van het Jaar’ 2023 en ontdek hier alle restaurants uit de nieuwe Gault&Millau-gids

07/11/2022 - 16:13
"Chef Nick Bril (38) van The Jane (**) in Antwerpen is door restaurantgids Gault&Millau bekroond tot Chef van het Jaar 2023. Vandaag werd de twintigste editie van de Gault&Millau voorgesteld, opnieuw met een échte awardshow na een digitaal vervangjaar. Bekijk alle restaurants met een score van 16 of meer hier op de kaart en zoek onderaan in de tabel of jouw gemeente ook zulke restaurants heeft. We verzamelden alle restaurants in Vlaanderen en Brussel in één overzicht."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Gault&Millau kroont Nick Bril van The Jane tot chef van het jaar, ontdek hier alle restaurants uit de gids (07/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


2. IN KAART. Dit zijn alle restaurants uit de nieuwe Gault&Millau-gids (13/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Thierry Theys van Nuance in Duffel is door restaurantgids Gault&Millau bekroond tot Chef van het Jaar 2022. Vanmiddag werd de negentiende editie van de Gault&Millau opnieuw digitaal voorgesteld. Bekijk alle restaurants met een score van 17 of meer hier op de kaart of in de tabel iets verder. Je vindt ook alle opgenomen restaurants in jouw provincie op de kaart. Helemaal onderaan gieten we alle door de gids opgenomen restaurants van Vlaanderen en Brussel in een overzichtstabel. [naar artikel]


3. Chef Nick Bril (38) van The Jane is door Gault&Millau bekroond tot Chef van het Jaar 2023 (07/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Chef Nick Bril (38) van The Jane (**) is door Gault&Millau bekroond tot Chef van het Jaar 2023. Dat gebeurde op de bekendmaking van de twintigste editie van de culinaire gids. “Dit is belevingsgastronomie van het allerhoogste niveau, en een eetervaring die we gerust tot de wereldtop mogen rekenen”, vertelt CEO Marc Declerck over de keuze voor Bril. [naar artikel]


4. Nieuwe Gault&Millau-gids: Nick Bril is ‘Chef van het jaar’ en stijgt met The Jane, Hof van Cleve behoudt eerste plaats (07/11/2022 - Het Nieuwsblad)

Loskomen van zijn mentor Sergio Herman heeft chef Nick Bril vleugels gegeven. In de nieuwe editie van de culinaire gids Gault&Millau klimt hij naar 18,5/20 en krijgt hij de titel van ‘Chef van Jaar’. Bril laat daarmee zijn leermeester achter zich. Peter Goossens blijft met zijn Hof van Cleve op de eerste plaats. [naar artikel]


5. Nieuwe Gault&Millau-gids: Nick Bril is ‘Chef van het jaar’ en klopt met The Jane zijn leermeester Sergio Herman (07/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Loskomen van zijn mentor Sergio Herman heeft chef Nick Bril vleugels gegeven. In de nieuwe editie van de culinaire gids Gault&Millau klimt hij naar 18,5/20 en krijgt hij de titel van ‘Chef van Jaar’. Bril laat daarmee zijn leermeester achter zich. Hij moet enkel Peter Goossens van Hof van Cleve laten voorgaan. [naar artikel]


6. IN KAART. Dit zijn de beste restaurants in ons land volgens Gault&Millau: ontdek hier alle restaurants uit de nieuwe gids (27/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Volgens Gault&Millau is Boury het beste restaurant van België en Luxemburg. Dat werd zonet bekendgemaakt op de 21ste editie van de prestigieuze gids. Het Hof van Cleve van Peter Goossens krijgt voor het eerst in bijna 20 jaar geen score. Ontdek hieronder alle restaurants in jouw buurt en bekijk de topscores van 16 of meer op een kaart. [naar artikel]


7. Overzicht: Dit zijn alle restaurants uit de nieuwe Gault&Millau-gids, Thierry Theys is beste chef (13/12/2021 - De Morgen)

Thierry Theys van Nuance in Duffel is door restaurantgids Gault&Millau bekroond tot Chef van het Jaar 2022. Bekijk alle restaurants met een score van 17 of meer op de kaart. Helemaal onderaan gieten we alle door de gids opgenomen restaurants van Vlaanderen en Brussel in een overzichtstabel. [naar artikel]


8. PORTRET. Nick Bril is Chef van het jaar 2023: wat maakt de The Jane-kok zo goed? “We zijn levendiger en energieker dan andere restaurants op ons niveau” (07/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

De Nederlandse chef Nick Bril van restaurant The Jane (**) in Antwerpen is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2023. Samen met de titel krijgt hij een score van 18,5/20. Eerder dit jaar dook hij ook al hoger dan Hof van Cleve (***) op in de lijst van ‘The World’s 50 Best Restaurants’. Heeft de breuk met Sergio Herman in 2021 iets te maken met het nog grotere succes? We spraken de chef over de overwinning. “Hiervoor kom ik met plezier vroeger terug van vakantie.” [naar artikel]


9. Gault&Millau kroont Nick Bril tot Chef van het Jaar (07/11/2022 - De Tijd)

15:41 De Nederlandse chef-kok Nick Bril van het Antwerpse restaurant The Jane is door de restaurantgids Gault&Millau verkozen tot Chef van het Jaar. Davy Devlieghere van Bistro Julien uit Lovendegem is de J... [naar artikel]


10. Gault&Millau deelt punten uit: hier vind je de beste restaurants in jouw buurt (13/12/2021 - Het Nieuwsblad)

Gault&Millau stelde maandagnamiddag de nieuwe gids 2022 voor. Peter Goossens krijgt voor het 19de jaar op rij 19,5 op 20, Gert De Mangeleer is de strafste nieuwkomer ooit. Zijn Hertog Jan dat dit jaar heropende in Antwerpen, krijgt direct 18 op 20. Chef van het Jaar is Thierry Theys van Nuance in Duffel. Ontdek hier alle scores van de restaurants in je buurt of ver daarbuiten. [naar artikel]


11. PORTRET. Nick Bril is Chef van het jaar 2023: maakte de breuk met Sergio Herman hem een betere kok? “Ik kan me concentreren op eigen visie en workflow” (07/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

De Nederlandse chef Nick Bril van restaurant The Jane (**) in Antwerpen is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2023. Samen met de titel krijgt hij een score van 18,5/20. Eerder dit jaar dook hij ook al hoger dan Hof van Cleve (***) op in de lijst van ‘The World’s 50 Best Restaurants’. Heeft de breuk met Sergio Herman in 2021 iets te maken met het nog grotere succes? We spraken de chef over de overwinning. “Hiervoor kom ik met plezier vroeger terug van vakantie.” [naar artikel]


12. Nick Bril is de chef van het jaar voor Gault&Millau (07/11/2022 - De Standaard)

Nick Bril van restaurant The Jane in Antwerpen is door Gault&Millau verkozen tot Chef van het Jaar. [naar artikel]


13. Nieuwe Gault&Millau-gids is er: "Perspectief op 2021 bieden", Christophe Pauly (Le Coq aux Champs) "chef van het jaar"  (23/11/2020 - VRT NWS)

Christophe Pauly van Le Coq aux Champs in Soheit-Tinlot, is uitgeroepen tot "Chef van het jaar 2021" volgens Gault-Millau. Want ook in dit voor restaurants erg moeilijke corona-jaar komt hij uit: de nieuwe gids van Gault&Millau. Vaste waarden Bon-Bon uit Sint-Pieters-Woluwe en Hof van Cleve uit Kruisem behouden hun topscore van 19,5 op 20. "Dé Nieuwkomer van het jaar", met een score van 16/20, is Le Pristine van Sergio Herman in Antwerpen. In dat artikel ontdekt u alle Belgische toprestaurants volgens Gault&Millau. [naar artikel]


14. Nick Bril van The Jane, chef van het jaar volgens Gault&Millau: “Er is nóg ruimte voor groei. Ik heb zo’n zin om eraan te beginnen” (07/11/2022 - Gazet van Antwerpen)

Restaurantgids Gault&Millau roept chef-kok Nick Bril (38) van het Antwerpse restaurant The Jane uit tot chef van het jaar. Net zoals Viki Geunes ziet hij zijn score stijgen van 18 naar 18,50. De chef-kok, die sinds het vertrek van Sergio Herman alleen aan het roer van The Jane staat, is vereerd met alle aandacht en prijzen. “Maar er is maar één wedstrijd echt van belang, en die wordt hier gespeeld, in The Jane.” [naar artikel]


15. Dit zijn de beste restaurants in Antwerpen volgens Gault&Millau (07/11/2016 - Gazet van Antwerpen)

Hof Van Cleve is opnieuw verkozen tot het beste restaurant van België volgens de culinaire gids Gault&Millau. Het Gebaar en 't Zilte in Antwerpen krijgen een score van 18, The Jane van Sergio Herman en Nick Bril haalt 17 en krijgt een derde koksmuts. Bekijk in onderstaande kaart hoe de andere restaurants in onze provincie scoren. [naar artikel]


16. Boury is met 19/20 het beste restaurant van het land: ontdek hier alle winnaars van de nieuwe Gault&Millau (27/11/2023 - Gazet van Antwerpen)

Koning Peter Goossens (59) zwaait af, kroonprins Tim Boury (40) staat op. Na de drie sterren van Michelin heeft hij met 19/20 nu ook de hoogste score in de culinaire gids Gault&Millau. “Punten en sterren zorgen voor klanten. Maar dan moeten wij ervoor zorgen dat ze terugkomen”, klinkt het. Ontdek hier alle restaurants uit de gloednieuwe gids. [naar artikel]


17. OVERZICHT. Boury is met 19/20 het beste restaurant van het land: ontdek hier alle winnaars van de nieuwe Gault&Millau (27/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Koning Peter Goossens (59) zwaait af, kroonprins Tim Boury (40) staat op. Na de drie sterren van Michelin heeft hij met 19/20 nu ook de hoogste score in de culinaire gids Gault&Millau. “Punten en sterren zorgen voor klanten. Maar dan moeten wij ervoor zorgen dat ze terugkomen”, klinkt het. Ontdek hier alle restaurants uit de gloednieuwe gids. [naar artikel]


18. KAART. Bekijk hier de score van alle 1.263 restaurants uit de nieuwe Gault&Millau-gids (04/11/2019 - Het Belang van Limburg)

De populaire restaurantgids Gault&Millau heeft voor de 17de keer haar punten uitgedeeld. Maar liefst 1.263 zaken scoren tussen de 12 en 19,5 op 20. Maar er zijn slechts 34 restaurants die meer dan 17 op 20 scoren. Bekijk op onze kaart hoeveel (top)restaurants uit de gids er in jouw gemeente liggen. Wie liever een lijst heeft met alle punten, hoeft maar iets verder naar beneden te scrollen. [naar artikel]


19. Gault&Millau roept Maxime Collard van La Table de Maxime uit tot chef van het jaar, ontdek hier alle restaurants uit de gids (27/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


20. PORTRET. Nick Bril van The Jane is Chef van het jaar 2023: wat maakt hem zo goed? “Een menu is niet goedkoop, maar iedereen verdient een eerlijke prijs” (07/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

De Nederlandse chef Nick Bril van restaurant The Jane (**) in Antwerpen is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2023. Samen met de titel krijgt hij een score van 18,5/20. Eerder dit jaar dook hij ook al hoger dan Hof van Cleve (***) op in de lijst van The World’s 50 Best Restaurants. Heeft de breuk met Sergio Herman in 2021 iets te maken met het nog grotere succes? We spraken de chef over de overwinning. “Hiervoor kom ik met plezier vroeger terug van vakantie.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!