Chef Gusti Pungitore van restaurant Il Trionfo in Knokke proeft voor ons twaalf pakken spaghetti uit de supermarkt. Hij is benieuwd of er grote verschillen zijn, elke spaghetti wordt immers van dezelfde basisproducten gemaakt: griesmeel van harde tarwe en water. [naar artikel]
In het weekend van 19 en 20 november vierde het Inspirocollege haar jaarlijkse spaghettifeest. Zo'n 828 eters genoten van een bord spaghetti, opgediend door de leerlingen en leerkrachten. [naar artikel]
Het Brusselse café Monk heropent eind januari onder de naam ‘Billie’, nadat het in mei de deuren moest sluiten. De drie nieuwe eigenaars willen het concept van het bekende café verderzetten – pintjes en spaghetti – maar ook de jongere generatie verwelkomen. ‘Zowel de veertigers als de zestienjarigen: Brussel is de kern van de zaak.’ [naar artikel]
Het is zo goed als onmogelijk om een droog stokje spaghetti in slechts twee delen te breken door de beide uiteinden naar elkaar toe te bewegen. De spaghetti zal bijna altijd in drie stukken of meer breken. Wiskundigen van MIT hebben nu ontdekt dat spaghetti toch in tweeën zal breken, als je het stokje eerst verdraait, en daarna de uiteinden buigt. Hun bevindingen kunnen ook toepassingen hebben buiten de keuken, zo zeggen ze. [naar artikel]
Halloween is in aantocht en dat betekent dat er binnenkort heel wat gegriezeld gaat worden. Nog enger dan Freddy Krueger of de clown van IT? Een... [naar artikel]
Halloween is in aantocht en dat betekent dat er binnenkort heel wat gegriezeld gaat worden. Nog enger dan Freddy Krueger of de clown van IT? Een... [naar artikel]
Een 55-jarige Hasselaar hangt 24 maanden cel boven het hoofd voor de verkoop van speed en xtc. Volgens het parket gebruikte de man codetaal. “De spaghetti staat klaar.” De man ontkende, maar in een spaghettidoos troffen de speurders speed tijdens een huiszoeking aan. [naar artikel]
Het studentenrestaurant De Brug van de universiteit van Gent ziet dezer dagen teleurgestelde studenten: de iconische spaghetti bolognese staat niet meer iedere dag op het menu. Het restaurant verandert om de 4 jaar het menu om wat meer variatie aan te bieden. Maar dat valt dus niet bij iedereen in goede aarde. [naar artikel]
“Pretentieuze onzin” of “een fantastisch nieuw idee”. De meningen over de manier waarop sterrenchef Anton Piotrowski zijn eten opdient, zijn erg uiteenlopend. Niet zo verwonderlijk, want zijn aanpak is wel heel origineel. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.