Elke dag veggie: voor de ene is dat heel normaal, voor de ander is het een échte uitdaging. Of je nu vertrouwd bent met vegetarisch eten of niet, vanaf 1 maart gaat de derde editie van de VeggieChallenge van start. Een maand lang word je uitgedaagd om volledig veggie te eten. Wat zet je dan zoal op het menu? Hoe verkoop je al die groenten aan je kinderen? En vooral: wat als je daarna beslist om vaker veggie te eten, krijg je dan alle nodige voedingsstoffen binnen? We verzamelden 9 tips voor beginnende groenteminnaars én doorwinterde veggielovers. [naar artikel]
Minder vlees op ons bord : we weten allemaal dat dat een goed idee is, maar makkelijk is het niet altijd. De Veggie Challenge daagt je uit om de hele maand maart van de biefstuk en de schnitzels af te blijven. Hoe schadelijk is vlees eten echt, hoe stop je ermee en hoe hou je dat ook vol? [naar artikel]
Maar liefst 541.712 mensen wereldwijd starten vandaag aan de VeggieChallenge, die naar jaarlijkse gewoonte op 1 maart begint. Voor de ene is af en toe vegetarisch eten doodnormaal, voor de andere een échte uitdaging. Wil je ook vaker veggie op het menu, maar weet je niet goed hoe? Van lekkere én gezonde vleesvervangers tot alle feiten en fabels over soja: deze 8 concrete tips geven antwoord op al jouw vragen. [naar artikel]
Al meer dan 19.000 Belgen hebben zich ingeschreven voor de VeggieChallenge van de vzw Eva. Daarmee engageren ze zich om vanaf maandag 1 maart een maand lang vegetarisch of veganistisch te eten. De omzet van vlees- en zuivelvervangers is in ons land vorig jaar met 14% gestegen ten opzichte van 2019, blijkt uit een rapport […] Het bericht VeggieChallenge: Meer dan 19.000 Belgen gaan maand lang geen vlees eten verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
De vzw Eva lanceerde maandag de tweede editie van de VeggieChallenge. De uitdaging? Een hele maand vlees verbannen, of toch zeker wat minder vlees eten. Chef-kok en Balls & Glory-bedenker Wim Ballieu, een van de (verrassende) gezichten van de campagne dit jaar, legt uit waarom hij er zijn schouders onder zet. [naar artikel]
De derde editie van de VeggieChallenge daagt deelnemers uit om een maand lang meer plantaardig te eten. [naar artikel]
Elke dag veggie: voor de ene is dat heel normaal, voor de ander is het een échte uitdaging. Of je nu vertrouwd bent met vegetarisch eten of niet, vanaf 1 maart gaat de derde editie van de VeggieChallenge van start. Een maand lang word je uitgedaagd om volledig veggie te eten. Wat zet je dan zoal op het menu? Hoe verkoop je al die groenten aan je kinderen? En vooral: wat als je daarna beslist om vaker veggie te eten, krijg je dan alle nodige voedingsstoffen binnen? We verzamelden 9 tips voor beginnende groenteminnaars én doorwinterde veggielovers. [naar artikel]
De toekomst is meer dan ooit plantaardig. Vegetarisch eten is een heuse trend die vooral jonge Belgen massaal volgen. Met de VeggieChallenge – die gisteren van start ging – wil de stichting ProVeg de Belgen nog meer stimuleren om vegetarisch of plantaardig te eten. Partner Garden Gourmet helpt je alvast op weg met twee heerlijke […] Het bericht Steeds meer Belgen nemen deel aan de VeggieChallenge verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Elke dag een maaltijd op tafel toveren: het is niet altijd even evident. Gelukkig voorzien onze 3 HLN-chefs Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman elke week voldoende inspiratie om niet voor de zoveelste keer met de handen in het haar te zitten. Voor amper 23 euro tover je deze smakelijke gerechten op tafel. Snel klaar, betaalbaar én lekker? Dat klinkt als een succesrecept. [naar artikel]
Om middernacht sluiten Dimitri Vegas en Like Mike Tomorrowland af. Daarvoor hadden ze echter nog een verrassing voor de fans op Tomorrowland. Ze [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.