KVK haalt achterstand op in twee minuten

06/03/2022 - 10:26
"Dik verdiende zege voor Beringen dat een uur nodig had om een vroege achterstand op te halen. Het won met 2-1. Na handspel scoorde Peeters de 0-1 vanop de stip. Voor rust was KVK al een paar keer dicht bij de gelijkmaker, maar doelman Geysels hield Nijlen recht. Op het uur moest hij zich toch twee keer gewonnen geven binnen de twee minuten. Enkel via Haemels was Nijlen nog dicht bij de gelijkmaker. In de slotfase miste ook de thuisploeg nog een paar kansen. “Ik zei tijdens de rust dat we vijf keer beter waren dan Nijlen en in de tweede helft werden wij wel beloond voor onze sterke collectieve prestatie”, zei Beringen-trainer Kurt Van de Paar. “Dit zijn drie gouden punten.”  "

1. Betekom zit na twee minuten in een zetel (12/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Tweede nederlaag op rij voor KVK dat al na twee minuten op achterstand stond. Pas in de slotfase kon de thuisploeg echt een vuist maken. [naar artikel]

2. Cercle haalt 2-0 achterstand op en houdt PSV in bedwang (02/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Na de nipte nederlaag in Monaco hield Cercle Brugge zaterdagnamiddag het PSV van Ruud Van Nistelrooy in bedwang. Dankzij twee goals van Kévin Denkey werd het 2-2. Cercle haalt 2-0 achterstand op en houdt PSV in bedwang [naar artikel]

3. LIVE. Wat een ommekeer! Inter haalt in twee minuten tijd 0-2-achterstand op (09/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Serie A, Speeldag 23 • San Siro • Aftrap: 20u45 • Lukaku (Inter) vs Saelemaekers (AC Milan) [naar artikel]

4. Straffe comeback! Lierse K. haalt dubbele achterstand op tegen FC Luik en rukt op in het klassement na 10 op 12 (12/11/2023 - Gazet van Antwerpen)

Lierse kan onbezorgd de interlandbreak in, nadat de Pallieters in Luik een vierde keer op rij ongeslagen bleven. Geel-zwart keek na dik twintig minuten tegen een dubbele achterstand aan, maar trok vooral in een sterke tweede helft de scheve situatie helemaal recht. [naar artikel]

5. De derby, een feest: Genk haalt 0-3 op na hattrick in minder dan zes minuten van Koita (24/09/2023 - Het Belang van Limburg)

De derby, een feest! KRC Genk en STVV deelden zondagmiddag de punten na een memorabele pot voetbal (3-3). Eentje waarin bezoeker Koita geschiedenis schreef met een derby in 5 minuten en 53 seconden. En KRC Genk na rust in een kolkende Cegeka Arena een 0-3-achterstand ophaalde. [naar artikel]

6. Straffe remonte: Koersel buigt in 6(!) minuten 2-0 achterstand om in 2-3 zege tegen Park Houthalen (15/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Weerstand Koersel (eerste provinciale) heeft zijn naam alle eer aangedaan. In zes dolle minuten na rust boog het een 2-0 achterstand om in een 2-3 zege op het veld van Park Houthalen [naar artikel]

7. Arsenal haalt 3-0-achterstand op in laatste 20 minuten (03/01/2017 - Sporza)

Olivier Giroud heeft Arsenal op het nippertje behoed voor een nederlaag tegen Bournemouth. De Fransman scoorde in de extra tijd en leverde ook 2 assists af. [naar artikel]

8. KV Mechelen stunt meteen tegen Antwerp en buigt 0-2-achterstand om in een zege (25/07/2021 - Het Belang van Limburg)

KV Mechelen heeft het seizoen uitstekend ingezet. Malinwa zette tegen Antwerp een 0-2-achterstand in een kwartier tijd om in een 3-2-zege. Ferdy Druijf was de grote man met twee doelpunten in evenveel minuten. [naar artikel]

9. Kanaries gaan in twee dolle minuten op en over tienkoppig Seraing (05/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Seraing is niet langer het zwarte beest van STVV. De bezoekers leken nochtans ook ditmaal af te stevenen op een alweer onnodige nederlaag. Zelfs tegen tien man kwamen ze op achterstand. Maar twee knotsgekke minuten leverden evenveel goals op van Hayashi en Bruno. Opdracht volbracht dus. De glans hoefde niet. [naar artikel]

10. LIVE. Droomstart voor Genk: Bongonda schiet Anderlecht al na twee minuten op achterstand! (07/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 24 [naar artikel]

11. Cercle haalt vroege achterstand makkelijk op tegen Seraing en is nu al acht matchen ongeslagen (04/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Cercle deed zaterdagavond een goede zaak in de strijd om een plaatsje bij de top acht. De Vereniging won vlot met 3-1 maar wie had ook anders verwacht tegen rode lantaarn Seraing? Groen-zwart kwam wel al vroeg verrassend op achterstand maar zette dat in een paar minuten weer helemaal recht. Cercle is nu al acht matchen ongeslagen en wipt weer over Charleroi naar de fel begeerde achtste plaats. [naar artikel]

12. LIVE. Droomstart voor Genk: Bongonda schiet Anderlecht al na twee minuten op achterstand na geklungel achterin! (07/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

13. Wellen haalt tweemaal achterstand op en legt Betekom met 3-2 over de knie (13/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Wellen boekte zijn vijfde zege op zes thuiswedstrijden, maar moest daarvoor tweemaal een achterstand ophalen (0-1 en 1-2). Betekom flirtte met de 1-3, maar Schevenels en de deklat behoedden geel-blauw van een dubbele achterstand. Een dominant Wellen klaarde traditioneel de klus in het slot met goals van Poell en Ramaekers. [naar artikel]

14. Antwerp haalt achterstand op tegen Union en wordt tweede (26/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Antwerp heeft zondagmiddag een belangrijke uitzege behaald op het veld van Union. De Great Old was nochtans vlak voor de rust op achterstand gekomen na een flater van Verstraete, maar zette in de laatste twintig minuten de scheve situatie helemaal recht dankzij goals van de onvermijdelijke Frey en Manuel Benson. Antwerp komt naast Eupen op de tweede plaats, op één punt van leider Club Brugge. Union telt één punt minder en blijft derde. [naar artikel]

15. Zepperen-Brustem sleept onverhoopt punt uit de brand na 3-1-achterstand tegen Nijlen (19/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Ondanks een 3-1-achterstand pakte Zepperen-Brustem (derde afdeling VV) toch nog een punt op het veld van Nijlen: 3-3. De bezoekers kwamen snel op voorsprong, maar zagen die halfweg de tweede helft volledig de mist in gaan. Met nog een kwartiertje op de klok en twee doelpunten achterstand leek het kalf verdronken voor Zepperen-Brustem. Maar in enkele minuten tijd hingen Swartenbroekx en Vanwelkenhuysen de bordjes alsnog gelijk en sleepten zo nog een onverhoopt punt uit de brand. [naar artikel]

16. Derde comeback in een maand: Liverpool staat ook tegen Wolverhampton op na vroege achterstand (16/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Liverpool heeft een vroege achterstand tegen Wolverhampton Wanderers omgebogen naar een 3-1-zege die de Reds voorlopig aan de leiding brengt in de Premier League. Twee van de drie goals van Liverpool vielen in de laatste vijf minuten. Opmerkelijk: het is al de derde keer in (minder dan) een maand dat the Reds alsnog de drie punten pakten nadat ze op achterstand waren gekomen. Ook tegen Bournemouth (3-1) en Newcastle (1-2) realiseerde Liverpool een comeback. [naar artikel]

17. Assist van De Bruyne biedt geen soelaas: Manchester United haalt achterstand in vijf minuten op en wint derby van stadsgenoot City (14/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Manchester United heeft zaterdagmiddag aan het langste eind getrokken in de derby tegen stadsgenoot City. Man City kwam weliswaar op voorsprong nadat Kevin de Bruyne weer eens met een assist uitpakte, maar de thuisploeg zette de wedstrijd in vijf minuten nog naar haar hand. Eindstand: 2-1. [naar artikel]

18. Lyra-Lierse buigt achterstand tegen Berchem in twee minuten om en bekert verder: “Winst op basis van inzet werkkracht” (13/09/2020 - Gazet van Antwerpen)

Lyra-Lierse trok vanmiddag het laken naar zich toe in de bekerclash der traditieclubs tegen Berchem Sport. Een vroege goal van Ilias El Yazidi deed de Pallieters goed een uur achtervolgen, maar Koen Weuts en Jordy Peffer lieten op nauwelijks twee minuten tijd de partij helemaal kantelen. [naar artikel]

19. Van Uytvanck onderuit in Fed Cup, België meteen op achterstand tegen Rusland (22/04/2017 - Het Belang van Limburg)

Alison Van Uytvanck (WTA 132) heeft zaterdag in de Russische hoofdstad Moskou het openingsduel in de Fed Cup-ontmoeting tussen België en favoriet Rusland in de barrages om promotie naar Wereldgroep I tegen Elena Vesnina (WTA 15) in twee sets verloren. Na 1 uur en 20 minuten minuten stond er 6-3 en 6-4 op de tabellen. [naar artikel]

20. Vroege 0-2-achterstand deert Bayern niet, FC Keulen ziet opmars gestuit (27/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Bayern München blijft door de Bundesliga razen. Een vroege achterstand - Hoffenheim leidde na 12 minuten met 0-2 - bleek geen beletsel voor de... [naar artikel]

21. Gabriel Jesus en David Silva klaren klus voor City, mét De Bruyne, in twee minuten (19/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Manchester City ziet dit weekend de achterstand op Liverpool in elk geval niet oplopen. De nummer twee van de Premier League won bij Crystal Palace... [naar artikel]

22. Oostende haalt twee keer achterstand op en stoot door in de beker, Waasland-Beveren ziet late gelijkmaker door de neus geboord (03/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Oostende heeft zich geplaatst voor de volgende ronde van de beker ten koste van Waasland-Beveren, dat zich nu volledig op de degradatiestrijd kan focussen. KVO haalde twee keer een achterstand op. Hjulsager knalde de winnende 2-3 tegen de touwen. In de slotseconden leek Heymans de bal binnen te werken, maar de ref zag de bal niet over de lijn. KVO treft in de volgende ronde Cercle Brugge. [naar artikel]

23. Gabriel Jesus en David Silva klaren klus voor City, met De Bruyne aan aftrap, in twee minuten (19/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

24. Suspens in de NBA: Chicago haalt 5 punten achterstand op met nog 10 tellen te gaan, Lakers zijn weer niet te stoppen (24/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Nieuw filmmateriaal in de NBA. De Chicago Bulls haalden vannacht een achterstand van vijf punten op met nog tien seconden te gaan. Zach Lavine was... [naar artikel]

25. Union gaat in laatste 8 minuten van 2-0 achter naar 2-3-zege (04/05/2019 - Het Belang van Limburg)

Iedereen wilde het hoofd van Laurent Guyot zien rollen bij Cercle en ze kregen vorige donderdag hun zin. Veel haalde het niet uit want na twee goals op stilstaande fases van Taravel haalde Union in amper zes minuten nog een 2-0 achterstand op en won met 2-3. Laurent Guyot zal in zijn vuistje gelachen hebben in Rijsel. [naar artikel]