Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Vader & zoon in de keuken: de recepten van Paul en Kas De Leeuw

24/03/2022 - 11:37
"“Het leven in de keuken van De Leeuwen is goed”, zo denkt Paul De Leeuw vaak. Samen met zijn zoon Kas (20) heeft hij een kookboek uit. Ze zijn twee heel verschillende koks – Paul op gevoel, Kas heel precies – maar delen een grote liefde voor heerlijk eten."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Vader & zoon in de keuken: de recepten van Paul en Kas De Leeuw (24/03/2022 - Het Belang van Limburg)

“Het leven in de keuken van De Leeuwen is goed”, zo denkt Paul De Leeuw vaak. Samen met zijn zoon Kas (20) heeft hij een kookboek uit. Ze zijn twee heel verschillende koks – Paul op gevoel, Kas heel precies – maar delen een grote liefde voor heerlijk eten. [naar artikel]


2. Video opgedoken van Oekraïens gezin dat verjaardag vierde in gele keuken voor Russische aanval op Dnipro: vader sterft, keuken blijft quasi intact (16/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een familievader is lachend te zien, terwijl één van zijn dochters de kaarsjes op de verjaardagstaart uitblaast. Het is een video van gelukkiger tijden want zaterdag verwoestte een Russische raket niet alleen het flatgebouw in Dnipro, maar ook vele levens. Zo vond ook de familievader, Mykhailo Korenovsky, die te zien is in bovenstaande video, de dood. De opvallende gele keuken van deze familie bleef quasi intact. [naar artikel]


3. Zero-waste koken: met deze recepten verspil je zo weinig mogelijk in de keuken (15/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Zero-waste koken is in: je verspilt zo weinig mogelijk voedsel. Het begint eigenlijk al in de winkel, met ecobewust kopen. Echt niet moeilijk! [naar artikel]


4. De ongecompliceerde zuiderse keuken van chef Maxence Sys: met deze drie recepten tover je vakantie op je bord (17/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een van de dromen van chef Maxence Sys, bekend van het vtm-programma ‘Latem Leven’, komt vroeger uit dan verwacht. Door de lockdown kon hij eindelijk werk maken van een kookboek vol zuiderse inspiratie. Mediterraneo weerspiegelt precies de spirit die je ook in zijn ongecompliceerde Pulpo-restaurants vindt. Met zijn bucatini met rode pesto en burrata, gebrande avocado met paprika en feta en fruitige pavlovataart waan je je meteen in het Middellandse Zeegebied. [naar artikel]


5. Van snelle tajine met zeewolf tot gevulde volkorenpistolets: Sandra Bekkari tipt 5 recepten die de sleur uit de keuken bannen (28/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

Elke dag een verrassend en lekker gerechtje op tafel toveren kan een uitdaging zijn. Soms kruipt de sleur ook langs de keuken naar binnen. Zin in iets onverwachts dat snel klaar is? Probeer dan eens een havermoutcrumble met blauwe bessen. Ga je liever de exotische toer op? Dan is een groene Thaise curry met courgetti misschien wel iets voor jou. Sandra Bekkari geeft tips voor verandering, vernieuwing én verrassing in de keuken. [naar artikel]


6. Een feestmenu zonder gedoe? Met deze drie recepten verlies je weinig tijd in de keuken (25/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Met dit heerlijke feestmenu van As Cooked by Ginger tover je drie heerlijke gangen op tafel zonder dat daar veel gedoe aan te pas komt. Zodat je vooral kan genieten van het feestgedruis. [naar artikel]


7. Nood aan vakantie? Foodblogster deelt drie recepten om al wat zon in je keuken te brengen (27/01/2022 - Het Belang van Limburg)

Zit er wat sleur in je keuken en verlang je al naar vakantie? Dan helpen deze recepten van foodblogster Manon Van Aerschot om de blues te verdrijven. [naar artikel]


8. “Napolitaanse pizza kan evengoed fine dining zijn”: sterrenchef Marcelo Ballardin deelt exclusieve inkijk in zijn keuken én 3 recepten (25/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Pas op 28-jarige leeftijd dook sterrenchef Marcelo Ballardin voor het eerst een koksopleiding in. Veertien jaar later heeft hij een ster en twee eigen restaurants op zijn naam staan. In zijn kookboek OAK deelt hij een blik achter de schermen én recepten, zodat je zelf het restaurant naar je thuis kan brengen. Waar moet je in de keuken op letten als (thuis)kok? En welke invloeden ontdek je in de keuken? “Maak vooral niet exact hetzelfde recept klaar als ik, doe er je eigen ding mee.” [naar artikel]


9. De magie van Harry Potter in je keuken? 3 recepten voor échte Zweinstein-gerechten (09/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Als je langverwachte Zweinstein-brief in 2023 nog steeds niet is aangekomen, mag je dat waarschijnlijk van je lijstje vol verwachtingen schrappen. Maar niet getreurd: het kookboek ‘De Kookschool voor Potterheads’ brengt die Zweinstein-magie evengoed naar jou toe, zijnde het in buffetvorm. Wat dacht je van de Amortentia liefdesdrank of elfen-eclairs bij je thuis? [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!