Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Russisch leger maakt doel ‘tweede fase’ oorlog bekend: volledige controle over Donbas en zuiden van Oekraïne, maar ook ‘toegang tot Transnistrië’

22/04/2022 - 13:25
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Russisch leger maakt doel ‘tweede fase’ oorlog bekend: volledige controle over Donbas en zuiden van Oekraïne, maar ook ‘toegang tot Transnistrië’ (22/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Live - Rusland wil ‘volledige controle over oosten en zuiden van Oekraïne’ en ‘toegang tot Transnistrië’ (22/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Live - Raket neergeschoten boven de Krim • Raketresten in pro-Russisch-separatistische regio Transnistrië (26/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Russische generaal over doel ‘tweede fase’ oorlog: controle over Donbas en Zuid-Oekraïne, maar ook ‘toegang tot Transnistrië’ (22/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Oorlog in Oekraïne: Russisch leger 'wil volledige controle over Donbas en zuiden van Oekraïne' (22/04/2022 - Knack)

Volg hier al onze updates over de Russische invasie in Oekraïne. [naar artikel]


6. Controle, controle, controle: niet langer vertrouwen op gezond verstand van reizigers (19/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

"In de meeste landen is de situatie slechter dan bij ons", zegt premier De Croo. Reizen is daardoor niet alleen sterk afgeraden, maar ronduit "dom", vindt minister van Volksgezondheid Vandenbroucke. Wie toch naar het buitenland reist, mag zich aan strikte regels én strengere controles verwachten. Niet-Belgen die naar ons land komen, moeten voortaan een negatieve Covid-test voorleggen. [naar artikel]


7. Iedereen Flandrien, les 9: bergaf rijden: controle, genieten, controle, kick krijgen, controle (23/04/2022 - Het Belang van Limburg)

De essentie in een afdaling met de koersfiets? Controle, genieten, controle, kick krijgen, controle. Controle wint wel de wedstrijd. De fiets rijdt niet met jou, jij rijdt met de fiets. Snelheid leer je opbouwen met training. Overmoed sluit je altijd uit. En misschien kijk je best ook niet te veel op je fietscomputer naar je snelheid. Dat kan je of verlammen of beangstigen of de foute boost geven tot nog meer speed. [naar artikel]


8. "Moldavië niet bereid tot akkoord over Transnistrië" (28/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

De besprekingen over een regeling rond de separatistische Moldavische regio Transnistrië liggen stil. Volgens de Russischgezinde regio zijn de Moldavische autoriteiten niet bereid tot een constructieve dialoog. Dat heeft Vitaly Ignatyev, minister van Buitenlandse Zaken van de niet-erkende republiek maandag gezegd in een interview met de grootste Transnistrische tv-zender, na een gesprek vorige week met de voorzitter van de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE), de Poolse minister van Buitenlandse Zaken Zbigniew Rau. [naar artikel]


9. Live - Duitsland stuurt luchtafweergeschut naar Oekraïne • Opnieuw explosies in Moldavische regio Transnistrië (26/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Raketaanval op hoofdkwartier veiligheidsdienst Transnistrië voorwendsel voor uitbreiding oorlog in Oekraïne? (26/04/2022 - Express)

Het hoofdkwartier van het ministerie van Staatsveiligheid van Transnistrië, de separatistische regio in Moldavië, is maandag getroffen door explosies. Dat bericht de lokale tv-zender TSV, die door verschillende persagentschappen wordt geciteerd. Er zouden volgens lokale media ook twee communicatietorens zijn opgeblazen en een luchthaven zou gebombardeerd zijn. Ramen en deuren van het Staatsveiligheidsgebouw in Tiraspol, […] [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!