01/05/2022 - 19:19
"Anderlecht-Club Brugge is begonnen met een opmerkelijke strafschopfase. Na amper vier minuten hadden de bezoekers al een penalty kunnen krijgen toen Charles De Ketelaere een stevige duw moest incasseren van Lisandro Magallan. Scheidsrechter Verboomen en de aanwezigen in het VAR-busje beslisten er anders over."

1. Al na vier minuten discussie in Anderlecht: Club Brugge claimt penalty na duwfout op De Ketelaere, maar VAR grijpt niet in (01/05/2022 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht-Club Brugge is begonnen met een opmerkelijke strafschopfase. Na amper vier minuten hadden de bezoekers al een penalty kunnen krijgen toen Charles De Ketelaere een stevige duw moest incasseren van Lisandro Magallan. Scheidsrechter Verboomen en de aanwezigen in het VAR-busje beslisten er anders over. [naar artikel]

2. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

3. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

4. Dé fase die discussie oplevert in Astridpark: penalty voor Anderlecht of niet? (10/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Minuut 35, 0-0 in Anderlecht - Standard: Saief tikt de afvallende bal na een hoekschop weer in de zestien richting Morioka, die doorkopt. Maar... [naar artikel]

5. VAR-chaos in Zulte Waregem - Anderlecht: goal paars-wit pas na 5 minuten afgekeurd en vervangen door “onterechte penalty” (20/10/2022 - Het Belang van Limburg)

De eerste helft tussen Zulte Waregem en Anderlecht eindigde met liefst elf minuten extra tijd. De reden: enkele fases waarbij de VAR moest ingrijpen. [naar artikel]

6. LIVE. Penalty voor Club! Mbokani zorgde voor 1-1 nadat Club even op voorsprong stond via De Ketelaere (16/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Vierde speeldag Champions Play-offs • Vanaken weer op de bank, Balanta start • Antwerp zonder Lamkel Zé en Batubinsika (corona), Verstraete geschorst • Club (40 punten) voelt de hete adem van Genk (38) [naar artikel]

7. LIVE. Club weer op voorsprong! Invaller Vanaken zet penalty om nadat Mbokani opener De Ketelaere uitwiste (16/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

8. Onze huisref vindt dat Club Brugge penalty moest krijgen na duw op De Ketelaere, Vanaken furieus na afloop: “Schaf die VAR maar af” (02/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge verdiende gisteren een strafschop na de duwfout van Lisandro Magallan op Charles De Ketelaere. Dat zegt onze huisref Tim Pots. Ook Hans Vanaken en Alfred Schreuder snappen niet waarom de bal niet op de stip ging. [naar artikel]

9. Een doodschop en een 100% penalty die niet gefloten wordt: AC Milan, met invaller De Ketelaere, haalt het in topper van mak Juventus (08/10/2022 - Het Belang van Limburg)

In het eigen San Siro heeft AC Milan de topper tegen Juventus gewonnen. Tomori en Diaz waren de doelpuntenmakers van dienst. Juventus was de hele partij niet bij machte om punten te sprokkelen in Milaan. De Rossoneri, waar Charles De Ketelaere, Aster Vranckx en Divock Origi in de tweede helft invielen, komen samen met Atalanta en Napoli aan de leiding. Juventus blijft achtste en [naar artikel]

10. LIVEBLOG ATALANTA-SASSUOLO. Dubbele voorsprong voor De Ketelaere tegen Sassuolo, dat twee penalty’s miste (17/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Charles De Ketelaere leeft weer helemaal op bij het Italiaanse Atalanta. Weet hij tegen Sassuolo opnieuw te scoren? Volg het via onderstaande liveblog. [naar artikel]