Sporza

Joos: "Genk speelde in de eerste helft beter dan Barcelona"

10/03/2017 - 11:46
"Genk speelde gisteren een ijzersterke wedstrijd op het veld van Gent. Commentator Filip Joos was onder de indruk. "Het was echt genieten.""

1. Op zijn zestiende speelde hij met Malinwa in eerste klasse, vandaag stopt Bram Criel met alle reeksen tot en met vierde provinciale op zijn cv: “Ik speelde Bertrand Crasson nog door de benen” (10/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Het zit erop voor Bram Criel (36). Twintig jaar lang maakte hij furore in – letterlijk – alle reeksen van het Antwerpse voetbal: van KV Mechelen in eerste klasse tot Peulis in 4de provinciale, langs Verbroedering Geel, Dessel Sport, City Pirates, SK Heist en Racing Genk. Zijn laatste club, Wavria, verloor afgelopen weekend in de eindronde van Weelde, en dat was meteen het laatste wapenfeit voor Criel. Even tijd voor een gesprek over Bertrand Crasson, zomerstages met KSK Heist en een carrière in elke reeks van Antwerpen. [naar artikel]

2. “VS-president Trump speelde centrale rol in afkopen vrouwen om te zwijgen” “VS-president Trump speelde centrale rol in afkopen vrouwen om te zwijgen” (09/11/2018 - Metro)

Hoewel de Amerikaanse president Donald Trump, zijn advocaten en adviseurs al twee jaar ontkennen, heeft hij wel degelijk een centrale rol gespeeld in het afkopen van het stilzwijgen van vrouwen met wie hij een buitenechtelijke seksuele relatie zou hebben gehad. Het openbaar ministerie heeft daar bovendien bewijzen van, zo stelt de Wall Street Journal (WSJ) […] Het bericht “VS-president Trump speelde centrale rol in afkopen vrouwen om te zwijgen” “VS-president Trump speelde centrale rol in afkopen vrouwen om te zwijgen” verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. Joos: "Genk speelde in de eerste helft beter dan Barcelona" (10/03/2017 - Sporza)

Genk speelde gisteren een ijzersterke wedstrijd op het veld van Gent. Commentator Filip Joos was onder de indruk. "Het was echt genieten." [naar artikel]

4. LIVE. Tapt Club na rust uit ander vaatje? Lokeren speelde in eerste helft aardig mee (27/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• 21ste speeldag • Daknam • Club voort op goede elan? • Lokeren helemaal onderin [naar artikel]

5. LIVE. Rusten in Gent! Club speelde zeer zwakke eerste helft, maar ontsnapte aan achterstand na misser Yaremchuk (15/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Inhaalmatch Jupiler Pro League • Ref: Bram Van Driessche • Ghelamco Arena • Aftrap: 20u45 [naar artikel]

6. “Hij speelde in de eerste helft voor keeper”: penaltyfases beroeren na Gent-Union, Geraerts en Vanhaezebrouck zijn andere mening toegedaan (09/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent pakte in de slotfase een levensbelangrijk punt tegen Union. Na de wedstrijd waren de Brusselaars niet te spreken over de wedstrijdleiding. Union-coach Karel Geraerts vond dat ook zijn ploeg een strafschop verdiende. [naar artikel]

7. ANALYSE GOOTS. “Antwerp speelde zijn zwakste eerste helft in maanden” (24/09/2023 - Gazet van Antwerpen)

Waar Patrick Goots na Barcelona al voor waarschuwde – dat RWDM geen hapklare brok zou worden – kwam zaterdagavond uit. De Great Old bleef op een frustrerende brilscore steken. “Antwerp voetbalde als wel vaker ‘geduldig’, maar thuis tegen de promovendus mogen we van de landskampioen gewoon meer verwachten”, vindt onze huisanalist. [naar artikel]

8. REACTIES. Storck:“Blij met dit punt, niet met eerste helft”, Jukleröd: “Niet op de afspraak in eerste helft” (05/03/2022 - Het Belang van Limburg)

Genk pakte in Jan Breydel nog maar het eerste uitpuntje van dit jaar. Tegen Cercle Brugge haalde het een 2-0 achterstand op na doelpunten van Bongonda en Heynen. “Dat is toch wel een opsteker”, vindt de Genkse middenvelder Aziz Ouattara. [naar artikel]

9. Standard bekoopt slappe eerste helft in Gent: “Zo een eerste helft wil ik nooit meer zien” (29/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Standard weet weer wat verliezen is. Genekt in Gent door een dramatische eerste helft en twee (!) gemiste strafschoppen van Kanga, twee keer gepakt door Davy Roef. “Onze eerste helft kon niet slechter”, fulmineerde een kwade Carl Hoefkens. [naar artikel]

10. Anderlecht speelde meer dan helft met tien: Doku ontsnapte eerst na tackle vol op enkel, maar moest later toch gaan douchen (15/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Jérémy Doku werd nog voor het rustsignaal uitgesloten Achter de Kazerne. De jongeling ontsnapte eerst nog aan rood na een ongelukkige, maar stevige... [naar artikel]