Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Terwijl Poetin zwakte ruikt, staat het Westen (weer) voor grote besluiten

15/06/2022 - 11:06
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Terwijl Poetin zwakte ruikt, staat het Westen (weer) voor grote besluiten (15/06/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


2. ‘Door Priogzjin te vermoorden, heeft Poetin zichzelf nog meer in gevaar gebracht’: volgens Rusland-expert Mark Galeotti toont Poetin zijn zwakte (25/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. ‘Door Prigozjin te vermoorden, brengt Poetin zichzelf nog meer in gevaar’: volgens Rusland-expert Mark Galeotti toont Poetin zijn zwakte (25/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Nu Poetin westerse zwakte ruikt, dienen zich twee cruciale momenten aan (15/06/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. NAVO-baas Stoltenberg: “Dit is een teken van zwakte van Poetin” (30/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Als Rusland kernwapens zou inzetten in de huidige agressieoorlog in Oekraïne, zal Moskou te maken krijgen met de “ernstige gevolgen” daarvan. Dat is Rusland al meermaals duidelijk gemaakt, zo heeft de secretaris-generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg, vrijdag in een persconferentie gezegd. Over de Oekraïense aanvraag tot een versneld lidmaatschap bij het bondgenootschap, bleef de NAVO-baas wat op de vlakte. [naar artikel]


6. Explosie op Krimbrug zorgt voor schokgolven tot in het Kremlin: “Komt er geen vergelding? Dat is dan teken van zwakte van Poetin” (09/10/2022 - Gazet van Antwerpen)

De brug aan de Krim daverde zaterdag bij de spectaculaire aanslag op haar grondvesten. Het Kremlin ook. Onder de elite rond Poetin zijn de spanningen nog opgelopen, en voor de president zelf is de aanslag een enorme dreun. Dat hij niet onmiddellijk wraak nam, wordt hem openlijk aangerekend. Ook de strijd in het zuiden wordt na de aanslag alleen moeilijker. [naar artikel]


7. Met wanhopige uitspraak wil Poetin de zwakte van Rusland verdoezelen na droneaanvallen op Moskou (31/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Rusland zint op wraak na de droneaanvallen op Moskou. Vooral ‘Poetins bloedhond’, Ramzan Kadyrov, spreekt dreigende taal. En ook de Wagner-baas ging al compleet door het lint. Maar tegelijkertijd probeert de Russische president de droneaanvallen tegen zijn land te minimaliseren en zijn beperkte mogelijkheden tot vergelding te verdoezelen. [naar artikel]


8. Terwijl het Westen gebukt gaat onder de hoge energieprijzen, trekt Poetin naar China met een deal over gasleveringen (04/02/2022 - Express)

Terwijl de spanningen tussen het Westen en Rusland verder oplopen, is de Russische president Vladimir Poetin aangekomen in Peking om de Olympische Winterspelen bij te wonen. Bij zijn aankomst had hij ook een deal over gasleveringen op zak. De Olympische Winterspelen gaan vandaag van start. Zoals verwacht, zal deze editie er anders uitzien dan de […] [naar artikel]


9. Een kernbom zou de wereld tegen Poetin verenigen, terwijl een oliebom een breuk tussen het Westen en Oekraïne zou veroorzaken (28/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!