Filet d’Anvers is op weg naar een Europees label. Dat moet het typische ossegerookt beschermen in kwaliteit en goedkopere bereidingen onder dezelfde naam verbieden. Vleeswarenbedrijf LMJ in Schoten neemt het initiatief en het is nu aan andere producenten om al dan niet mee in het verhaal te stappen. Niet elke filet d’Anvers zal nog filet d’Anvers mogen heten. [naar artikel]
Filet d’Anvers is op weg naar een Europees label. Dat moet het typische ossegerookt van bij ons beschermen in kwaliteit en goedkopere bereidingen onder dezelfde naam verbieden. Vleeswarenbedrijf LMJ in Schoten neemt het initiatief en het is nu aan andere producenten om al dan niet mee in het verhaal te stappen. Niet elke filet d’Anvers zal nog filet d’Anvers mogen heten. [naar artikel]
In de Slachthuiswijk in Antwerpen is een brand uitgebroken in vleesrestaurant Filet d'Anvers. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar omdat er zoveel rook was, werden de woningen rondom ontruimd. Niemand raakte gewond. Het is nog onduidelijk hoe het vuur is ontstaan. [naar artikel]
Steve Vancauwenberghe van Filet d’Anvers in de Lange Lobroekstraat komt op voor zijn eigen restaurant én hij breekt tevens een lans voor de Slachthuisbuurt waar het is gevestigd. “De variatie is hier groter dan je denkt.” [naar artikel]
Supermarktketen Aldi haalt een aantal loten Filet De York van het merk Délifin uit de rekken omdat ze mogelijk besmet zijn met salmonella. [naar artikel]
Delhaize haalt zijn vleesproduct "Filet d’Anvers Supérieur" uit de rekken na het vinden van een bacterie. Klanten wordt gevraagd om het product terug te brengen naar de winkel. [naar artikel]
07:20 Beleggers die weten welke richting de economie uitgaat, kunnen daar stevig aan verdienen. Dankzij de opmars van ‘big data’ duiken nieuwe en snellere indicatoren op. Al is de prijs van filet pur soms n... [naar artikel]
Het gerookte rundvlees van Filet d’Anvers en de gevulde speculaas van het Kontichse Specfour zijn uitgeroepen tot erkende Vlaamse streekproducten. De erkenningsronde is de derde en laatste van 2017 en erkent producten uit vier van de vijf Vlaamse provincies. [naar artikel]
Slagers deden het vroeger allemaal: wat sulfiet bij de filet americain om het vlees mooi rood te houden. Sinds 1998 is het verboden. Hoe het dan... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.