Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

‘Als Oekraïne de bruggen bij Cherson kan vernietigen, zitten de Russen als ratten in de val’: keren de kansen?

25/07/2022 - 12:53
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. ‘Als Oekraïne de bruggen bij Cherson kan vernietigen, zitten de Russen als ratten in de val’: keren de kansen? (25/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Oekraïne schakelt bruggen rond Cherson één voor één uit: Russen zitten stilaan als ratten in de val (08/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Dreigt er gevaar bij ons? Staan er hier bruggen zoals in Genua? Wie controleert dat? Alles wat u moet weten over bruggen in Vlaanderen (17/08/2018 - Het Nieuwsblad)

Mogen we, de ramp in Genua indachtig, met een gerust hart over de meer dan 2.000 Vlaamse bruggen rijden? “Ik heb geen enkele schrik voor eender welke brug in Vlaanderen”, zegt bevoegd ambtenaar Paul Meekels, ook niet over het dertigtal échte probleemgevallen. Toch zullen ook bij ons de bruggen sneller dan verwacht moeten worden vervangen, omdat bij de bouw te weinig rekening werd gehouden met de toename van de drukte en de zwaarte van het verkeer. [naar artikel]


4. ‘Als wij hen niet vernietigen, zullen zij ons vernietigen’: Aleksander Doegin, het ‘brein’ van Poetin (22/03/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Deze (satelliet)beelden van de slag om de bruggen van Cherson tonen de tactiek van de Oekraïners en Russen (15/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. ‘Dit is heel goed gedaan’: (satelliet)beelden van bruggen van Cherson tonen de tactiek van de Oekraïners (15/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Rusland sloopt bruggen en legt mijnen bij vertrek uit Cherson (10/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Russische troepen hebben meerdere bruggen gesloopt en waarschijnlijk ook mijnen gelegd bij hun terugtrekking uit de Oekraïense stad Cherson, om de opmars van het Oekraïense leger te vertragen. Dat schrijft het Britse ministerie van Defensie in zijn dagelijkse inlichtingenupdate. [naar artikel]


8. Rusland sloopt bruggen en legt mijnen bij vertrek uit Cherson: “Ze willen er ‘stad des doods’ van maken” (10/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Russische troepen hebben meerdere bruggen gesloopt en waarschijnlijk ook mijnen gelegd bij hun terugtrekking uit de Oekraïense stad Cherson, om de opmars van het Oekraïense leger te vertragen. Dat schrijft het Britse ministerie van Defensie in zijn dagelijkse inlichtingenupdate. Volgens een adviseur van president Volodymyr Zelensky wil Rusland van Cherson “een stad des doods” maken. [naar artikel]


9. Rusland sloopt bruggen en legt mijnen bij vertrek uit Cherson, Zelensky waarschuwt: “De vijand geeft ons geen cadeaus” (10/11/2022 - Gazet van Antwerpen)

Russische troepen hebben meerdere bruggen gesloopt en waarschijnlijk ook mijnen gelegd bij hun terugtrekking uit de Oekraïense stad Cherson, om de opmars van het Oekraïense leger te vertragen. Dat schrijft het Britse ministerie van Defensie donderdag in zijn dagelijkse inlichtingenupdate. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!