Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Sterrenchef Luc Bellings proeft steak bearnaise in 5 zaken aan de kust en geeft één keer een 10/10: “Hier kom ik zelfs met plezier terug!”

30/07/2022 - 11:15
"Een goed stuk vlees klaarmaken, lijkt misschien makkelijk, maar dat is het allesbehalve. Daar weet sterrenchef Luc Bellings alles van. Hij trekt langs vijf zaken aan de Belgische kust en neemt de proef op de som: hebben ze hier wél kaas gegeten van goed gebakken steak, een versgeklopte bearnaisesaus en verse frietjes erbij? Of blijf je hier liefst ver van die steak bearnaise op de menukaart? “Deze chef faket in de keuken dat hij saus klopt: die komt overduidelijk uit een potje.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Sterrenchef Luc Bellings proeft steak bearnaise in 5 zaken aan de kust en geeft één keer een 10/10: “Hier kom ik zelfs met plezier terug!” (30/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een goed stuk vlees klaarmaken, lijkt misschien makkelijk, maar dat is het allesbehalve. Daar weet sterrenchef Luc Bellings alles van. Hij trekt langs vijf zaken aan de Belgische kust en neemt de proef op de som: hebben ze hier wél kaas gegeten van goed gebakken steak, een versgeklopte bearnaisesaus en verse frietjes erbij? Of blijf je hier liefst ver van die steak bearnaise op de menukaart? “Deze chef faket in de keuken dat hij saus klopt: die komt overduidelijk uit een potje.” [naar artikel]


2. Stijn Baert zoekt naar de lekkerste steak bearnaise in 4 brasserieën: “Ik moet Bellings ongelijk geven, maar misschien proeft het voor mij als amateur anders” (16/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Dat de ene steak-friet de andere niet is, moeten we vast niet meer vertellen. Maar waar eet je de lekkerste versie? Deze maand proeft HLN-foodie Stijn Baert de versie met bearnaisesaus. “Hier zou die bij iedereen live aan tafel vers geklopt worden", vertelt hij in zijn verwachtingen vooraf. Welk plekje kan hem bekoren? En moet de voorlopig beste steak-friet van Vlaanderen op de restokaart plaats maken voor een nieuwe? “Dit is een plek helemaal op maat voor een meatlover als ik!” [naar artikel]


3. "Wie hier een stuk helemaal van opeet, zal daar nadien weinig plezier aan beleven": sterrenchef Luc Bellings proeft 10 kerststronken uit de supermarkt (18/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Met stip op een nog altijd het favoriete dessert aan de feestdis: de kerststronk. Maar welke smaakt nu écht het lekkerst? Sterrenchef Luc Bellings proeft er tien uit de supermarkt. “Wie hier één stuk helemaal van opeet, zal daar nadien weinig plezier aan beleven, maar vooral met buikpijn in de zetel belanden.” [naar artikel]


4. Wat zijn de lekkerste én slechtste barbecuesauzen? Sterrenchef Luc Bellings proeft en oordeelt (29/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

Weinig van de barbecuesauzen kunnen Luc Bellings echt bekoren: “Natuurlijk moet zo’n saus voldoende weerwerk bieden aan een geroosterd stuk vlees.... [naar artikel]


5. Sterrenchef Luc Bellings proeft 10 worsten voor op de barbecue. Deze supermarkt haalt de beste punten (29/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

Eén van de eerste ingrediënten op het boodschappenlijstje van een BBQ-freak: braadworsten, natuurlijk. Maar in welke supermarkt vind je nu de... [naar artikel]


6. Van “smelt op de tong” tot “hiervan gaan je tanden uitvallen”: sterrenchef Luc Bellings proeft 10 kerststronken uit de supermarkt (18/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Met stip op een nog altijd het favoriete dessert aan de feestdis: de kerststronk. Maar welke smaakt nu écht het lekkerst? Sterrenchef Luc Bellings proeft er tien uit de supermarkt. “Wie hier één stuk helemaal van opeet, zal daar nadien weinig plezier aan beleven, maar vooral met buikpijn in de zetel belanden.” [naar artikel]


7. “Dit is vol-au-vent voor mensen zonder tanden”: sterrenchef Luc Bellings proeft kant-en-klare Vlaamse kost uit de supermarkt (17/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Belgen verorberen jaarlijks liefst 208.500 ton bereide maaltijden. Zeven op de tien Belgen kopen kant-en-klare maaltijden in de supermarkt omwille van het gemak. Maar zijn die ook lekker? Sterrenchef Luc Bellings proeft van kant-en-klare vol-au-vent, balletjes in tomatensaus en witloof met ham en kaas uit de supermarkt: van “erg smakelijk” tot “een platte, waterachtige brij”. [naar artikel]


8. Wat zijn de lekkerste én slechtste barbecuesauzen? Sterrenchef Luc Bellings proeft en oordeelt (20/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Morgen is het een feestdag én lekker weer. Het ideale moment om de barbecue aan te steken! Sterrenchef Luc Bellings proeft verschillende sauzen uit de supermarkt, want welke smaken nu écht het lekkerst? En welke kan je beter niet kopen? “Een saus die voldoende gekruid en zelfs wat pittig is volstaat. Terwijl heel wat fabrikanten blijkbaar - foutief - menen dat een BBQ-saus nóg doorrookter moet smaken dan het vlees zelf.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!