Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Een liter warm water kost ruim 70 keer zoveel energie als een liter koud water: hierop kunt u nu al besparen

29/09/2022 - 10:40
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Een liter warm water kost ruim 70 keer zoveel energie als een liter koud water: hierop kunt u nu al besparen (29/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Laura (35) wil haar verouderde woning renoveren: hierop moet ze letten als ze wil besparen op energie (en geld) (08/10/2022 - Het Nieuwsblad)

Lagere energieprijzen zijn nog niet voor morgen, dat is duidelijk. Wie nog wat reserves heeft, kan z’n huis maar beter ‘future proof’ maken. Maar je moet dan knopen doorhakken: wat kan nu al? Wat moet je snel inplannen? Wat kan later nog? Voor onze nieuwe reeks ‘Red je geld’ gingen we op huisbezoek met de renovatiecoach bij Laura (35), een alleenstaande mama die haar verouderde woning wil renoveren. [naar artikel]


3. Capaciteitstarief: hoeveel betaal jij vanaf 1 januari voor je energie? En hoe kan je hierop besparen? (13/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Vanaf 1 januari 2023 gebeurt de aanrekening van een deel van de nettarieven op basis van het capaciteitstarief. Via een nieuwe simulator van Mijnenergie.be kan je snel en eenvoudig nagaan welk effect die nieuwe berekeningswijze op jouw energiefactuur zal hebben. Eigenaars van een digitale meter kunnen hun verbruik laten inlezen, waardoor ze in detail ontdekken hoeveel ze meer of minder zullen betalen. [naar artikel]


4. 3.600 liter pils is er voorradig in ‘Philippeville’, het supportersdorp voor Philippe Gilbert op de flanken van La Redoute. Nog meer cijfers die tot de verbeelding spreken: 720 liter witbier, 96 liter Luikse likeur en onkwantificeerbare hoeveelheden wijn. (12/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


5. OVERZICHT. Zoveel energie verbruiken je elektrische toestellen. Energie-experte legt uit waar je het meest op kunt besparen (29/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Je zou er bijna niet bij stilstaan, maar ons huis staat vól met tal van elektrische toestellen die we continu of sporadisch gebruiken. Dat betekent ook dat we tal van mogelijkheid hebben om energie te besparen. Om te weten waar we de meeste winst kunnen nemen, komt het er volgens Almut Bonhage, energie-experte bij Bond Beter Leefmilieu, op aan te weten waar we het grootste energieverbruik optekenen. [naar artikel]


6. Is België het economische wonder van Europa? ‘We zijn niet meegegaan in het mantra van ‘besparen, besparen, besparen’’ (06/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. LIVE. Regering-Jambon verdedigt begroting: hierop willen de ministers meer dan 2,2 miljard besparen (07/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

De Vlaamse regering heeft het parlement vanmiddag na lang aandringen de begrotingsdocumenten bezorgd. Het gaat om de begroting voor 2020 en de... [naar artikel]


8. Hoeveel kost één draaibeurt van je wasmachine? En hoe kan je hierop heel simpel besparen? (24/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Energie besparen is één ding, maar tegelijk wil je uiteraard ook gewoon van een schone was genieten. Het ene hoeft het andere echter niet in de weg te staan, aangezien een wasbeurt op een lagere temperatuur je minder kost, terwijl het op te frissen wasgoed toch proper uit de machine komt. Maar hoeveel kan je nu besparen door op 30 °C te wassen? En hoeveel kost een draaibeurt van je wasmachine eigenlijk? Mijnenergie.be zocht het uit. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!