Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

5 gerechten van 3 HLN-chefs voor 19 euro om de week mee door te komen: “Hartverwarmend gerechtje onder een fleecedeken van kaas”

15/10/2022 - 12:08
"Of je nu houdt van ovenschotels, seizoensgroenten of snelle snacks: Jelle Beeckman, Piet Huysentruyt en Sandra Bekkari voorzien het allemaal voor jou in het HLN Eten-weekmenu. Voor amper 19 euro stoom je deze 5 gerechten klaar en laat je iédereen met een voldaan gevoel van tafel vertrekken. Is het al etenstijd?"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Onze 3 HLN-chefs zorgen ervoor dat je voor 16 euro de hele week heerlijke gerechten hebt: “Eén van de makkelijkste gerechten ooit” (05/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nu we écht niet meer om het herfstweer kunnen, halen onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman de kookpotten boven om ons nieuwe inspiratie te serveren. Een salade om op voorhand klaar te maken, een soep om je aan op te warmen of een Griekse schotel om van te blijven eten: het zit allemaal in het HLN-weekmenu voor maar 16 euro. [naar artikel]


2. Havenarbeiders smullen van gezonde gerechten van driesterrenchef Viki Geunes: “Alleen de fricandon van ons mama is nog beter” (07/02/2023 - Gazet van Antwerpen)

In de schaftlokalen voor havenarbeiders in de Antwerpse haven worden de komende weken gerechten geserveerd van de hand van chef Viki Geunes van Zilte. De driesterrenchef stond dinsdag bij Schaft Kallo zelf mee aan het fornuis om een verfijnd gerechtje met lichtgerookte zalm, selderremoulade, kappertjes en lavas op de borden te toveren. De dokwerkers en andere havenmedewerkers waanden zich tijdens hun middagpauze dan ook even in een sterrenrestaurant. “Hij mag hier nog meer komen koken”, klonk het. [naar artikel]


3. Chefs niet blij nu fiscus grootste openluchtrestaurant duurder maakt: “Om winst te maken, hoeven we hier niet meer te komen” (21/09/2018 - Het Nieuwsblad)

Kookeet slaat zijn prijzen op. Komend weekend betaal je geen 4, 6 of 8 euro maar wel 7, 8 of 9 euro voor een gerechtje. “De schuld van de fiscus”, klinkt het bij de organisatie. Die belast Kookeet voortaan als een volwaardig restaurant. [naar artikel]


4. SMAAKTIP. Pittige smaakmakers voor even pittige gerechten: “Een snuf chilipoeder of een streepje sriracha is al voldoende” (26/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Elk gerechtje kan op tijd en stond wel wat extra pit gebruiken. Of je nu fan bent van sriracha, sambal of chilipepers: deze 3 recepten met pittige smaakmakers van Sonja Peeters doen je smaakpapillen tintelen én geven je gerechten een hartverwarmende touch. Een broodje hete kip als lunch? Yes, please. [naar artikel]


5. Fotostudio voor chefs haalt geld op (29/06/2017 - De Tijd)

11:22 Apicbase, een start-up die professionele chefs gerechten helpt fotograferen en archiveren, haalt 700.000 euro op. Het geld komt van Vlaamse business angels en van Vlaio, een agentschap van de Vlaamse ... [naar artikel]


6. WEEKMENU. Deze 5 gerechten maken Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman klaar voor 19,40 euro (10/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

De zomer is dan wel voorbij, maar heel wat heerlijke seizoensproducten zijn nog op hun best. Courgetten, zongerijpte tomaten, blauwe bessen... ze barsten van vitamines én van smaak. Dankzij deze 5 recepten van onze 3 gloednieuwe HLN-chefs tover je de komende week makkelijke en betaalbare gerechten op tafel die je helpen om het zomergevoel nog even vast te houden. [naar artikel]


7. 3 HLN-chefs en 5 recepten voor amper 17 euro: deze gerechten kunnen niet ontbreken op je weekmenu (25/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Elke week duiken HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman hun keuken in zodat jij de week erna probleemloos vijf budgetvriendelijke maaltijden tevoorschijn kan toveren. Van de fried hot chicken burger van Jelle krijgt iedereen aan tafel het gegarandeerd warm en die Japanse hartige groentepannekoek met spitskool van Sandra wordt je nieuwe favoriete klassieker. Of ga je toch liever voor rosbief à la Piet Huysentruyt? [naar artikel]


8. 1 weekmenu, 5 gerechten, 23 euro: met deze recepten van Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman wordt volgende week een smakelijk succes (17/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Elke dag een maaltijd op tafel toveren: het is niet altijd even evident. Gelukkig voorzien onze 3 HLN-chefs Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman elke week voldoende inspiratie om niet voor de zoveelste keer met de handen in het haar te zitten. Voor amper 23 euro tover je deze smakelijke gerechten op tafel. Snel klaar, betaalbaar én lekker? Dat klinkt als een succesrecept. [naar artikel]


9. “Meer dan 20 sushi’s eten is geen uitzondering voor mij”: Zita Wauters vraagt jonge chefs om haar favoriete feestgerecht klaar te maken (31/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Bij ‘Loïc Tussen Twee Vuren’ nemen twee jonge chefs het elke zaterdag tegen elkaar op om het lievelingsgerecht van een Bekende Vlaming te maken. Deze week worden Hanne en Joseph door Zita Wauters uitgedaagd om haar favoriete sharing dish te maken: sushi. HLN geeft een exclusieve kijk in de feestelijke gerechten van de kandidaten. [naar artikel]


10. 5 gerechten voor 18,60 euro: Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman geven een twist aan herfstige klassiekers (01/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nu de temperaturen weer ietsje lager zijn is het soep- en stoofpotjesweer volop aangebroken. Onze HLN-chefs Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman kozen daarom voor het weekmenu deze week herfstige klassiekers die ze voorzien van een eigen twist. Voor amper 18,60 euro kook je voor vier personen vijf gerechten. Aan tafel! [naar artikel]


11. 5 gerechten, 19 euro: met deze recepten van onze 3 HLN-chefs kom je die nazomer smakelijk door (22/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nét nu we al die stoofpotjes weer van onder het stof gehaald hadden, breekt de nazomer alweer aan. Warmere temperaturen of niet: seizoensgroenten zoals witloof zetten we graag op tafel. Ook pastagerechten kiezen we met plezier uit voor ons menu. Als er één gerecht is dat de tand der seizoenen doorstaat, dan is het deze klassieker wel. Welk van deze vijf recepten stoom jij klaar volgende week? Voor 19 euro is het natuurlijk verleidelijk om ze gewoon allemaal te proberen! [naar artikel]


12. “Het is een luie optie, maar ik word er altijd instant gelukkig van”: 5 chefs verklappen hun favoriete comfortfood en delen het exclusief recept (06/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

‘Winter is coming’ en dus keren we terug naar binnen om ons te verwarmen aan elkaar én natuurlijk aan gerechten waar je instant blij van wordt. Chefs Wim Ballieu, Dagny Ros, Hendrik Dierendonck, Sandra Bekkari en Dominique Persoone verklappen hun ultieme comfortfoodgerecht en delen het recept. “Deze ciabattaschnitzel is een echte familieklassieker!” [naar artikel]


13. Kan je zelf kaas maken? En is gekochte niet sowieso goedkoper en beter? Wij deden de test voor 3 kazen (11/06/2023 - Het Belang van Limburg)

Is maak je eigen kaas, het nieuwe bak je eigen brood? “Voeg citroen toe aan melk en je hebt kaas”. Zo simpel is het volgens YouTube om zelf (zachte) kaas te maken. Maar is kaas maken geen omslachtig procedé en heb je daarvoor niet een heleboel ingrediënten nodig die je doorsnee niet in huis hebt? We deden de test, maakten onze eigen kaas en dat ging van “best fier” tot “gortdroog”. [naar artikel]


14. Antwerpen Proeft zet succesrecept verder: “Dit jaar meer dan negentig gerechten te proeven” (25/03/2024 - Gazet van Antwerpen)

Het Hemelvaartweekend van donderdag 9 tot en met zondag 12 mei wordt ook dit jaar weer geclaimd door het culinaire festival Antwerpen Proeft. Bekende en opkomende chefs maken er in totaal meer dan negentig gerechten uit alle windstreken. Na de topeditie in 2023 wordt het succesrecept in grote lijnen behouden, al zal de Waagnatie dit jaar wel heel anders ingericht worden. [naar artikel]


15. Crowdfunding voor familie Vaes na brand al goed voor 22.000 euro: “Steun is hartverwarmend” (13/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Amper twee dagen na de zware brand in doe-het-zelfzaak Vaes in Zelem is er al meer dan 22.000 euro opgehaald voor de getroffen familie Vaes. “De vrijgevigheid en de steunbetuigingen zijn hartverwarmend”, zegt Tessa Deferme, die het initiatief nam voor de crowdfunding. [naar artikel]


16. Wat steken tv-chefs in de brooddoos van hun kinderen? “Ik maak makkelijk en snel zélf het beleg” (31/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Eentje met hesp en eentje met kaas? Of mag het dit schooljaar net iets meer zijn in die brooddoos? Een groene Shrek-omeletwrap met spinazie, bijvoorbeeld. Of waarom geen veggie préparé met mozzarella? Chefs Sandra Bekkari en Sofie Dumont delen hun beste tips voor een gezonde brooddoos én recepten om van elke (school)lunch een feest te maken: “Soms kijken de andere kinderen raar naar Graces brooddoos, maar zo inspireert ze en maakt ze nieuwsgierig.” [naar artikel]


17. “Het is een luie optie, maar ik word er altijd instant gelukkig van”: chefs verklappen hun favoriete comfortfood en geven het recept (16/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

‘Winter is coming’ en dus keren we terug naar binnen om ons te verwarmen aan elkaar en gerechten waar je instant blij van wordt. Chefs Wim Ballieu, Dagny Ros, Hendrik Dierendonck, Sandra Bekkari en Dominique Persoon verklappen je hun ultieme comfortfoodgerecht én geven het recept. [naar artikel]


18. 5x vakantie op je bord: HLN-chefs tippen heerlijk zomerse recepten voor de komende week (27/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wil je de komende week graag gerechten serveren die passen bij het zonnige weer? Scroll dan snel verder, want onze HLN-chefs hadden exact hetzelfde idee. Sandra Bekkari legt uit hoe je zomerse naanpizza maakt met ricotta en courgette, Piet Huysentruyt deelt zijn recept voor risotto met witte en groene asperges en Jelle Beeckman tovert een heerlijk Italiaanse focacciaburger met kip (of aubergine ) op je tafel. Genieten maar! [naar artikel]


19. Van gevlochten brood tot macaroni met een twist: 3 gerechten met (véél) kaas in de hoofdrol (06/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Niks heerlijker dan kaas. Dat vindt ook onze foodstyliste Sonja Peeters. Ze creëert drie originele gerechten met het godeningrediënt in de hoofdrol, van macaroni met een twist tot gevlochten brood. Om instant blij van te worden. [naar artikel]


20. 1 week, 5 gerechten, 16 euro: deze recepten van Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman wil je volgende week geproefd hebben (05/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nu we écht niet meer om het herfstweer kunnen, halen onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman de kookpotten boven om ons nieuwe inspiratie te serveren. Een salade om op voorhand klaar te maken, een soep om je aan op te warmen of een Griekse schotel om van te blijven eten: het zit allemaal in het HLN-weekmenu voor maar 16 euro. [naar artikel]


21. 3 HLN-chefs, 5 gerechten, 24 euro: met deze recepten breng je de gezellige herfst op tafel volgende week (24/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nu de herfst weer in het land is, is het tijd om volop quiche te beginnen maken. Ook andere (gezonde) comfortfood kan niet ontbreken op ons menu dit najaar. Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman kiezen alvast samen vijf recepten waar je de herfst mee uit de startblokken kookt. En dat voor minder dan 25 euro. [naar artikel]


22. Spaanse kaas gaat over de toonbank voor 30.000 euro (29/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

30.000 euro, zoveel kost een wiel van de cabrales-kaas uit Noord-Spanje. Daarmee is het record van de duurste kaas ter wereld – dat dateert uit 2019 – verbroken. Het wiel van 2,2 kilogram werd op een veiling gekocht door een Spaanse restaurantuitbater. [naar artikel]


23. “Er zijn makkelijke alternatieven voor boterhammen”: zo stellen chefs Sandra en Sofie een originele en gezonde brooddoos samen (03/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Eentje met hesp en eentje met kaas? Of mag het dit schooljaar net iets meer zijn in die brooddoos? Een groene Shrek-omeletwrap met spinazie, bijvoorbeeld. Of waarom geen veggie préparé met mozzarella? Chefs Sandra Bekkari en Sofie Dumont delen hun beste tips voor een gezonde brooddoos én recepten om van elke (school)lunch een feest te maken: “Soms kijken de andere kinderen raar naar Graces brooddoos, maar zo inspireert ze en maakt ze nieuwsgierig.” [naar artikel]


24. Week van de Smaak: deze chefs zijn weg van producten uit hun eigen streek (15/11/2019 - Gazet van Antwerpen)

Vanaf vandaag, vrijdag, tot en met 24 november loopt in heel Vlaanderen de Week van de Smaak. In onze regio zet vooral Streekvereniging Zuidrand de schouders onder het initiatief. De Antwerpse zuidrand heeft een hele waaier van streekproducten waarmee de plaatselijke chefs aan de slag gaan. Uw krant ging voor de gelegenheid een kijkje nemen bij enkele van die gepassioneerde chefs, die met veel plezier gebruikmaken van de lokale topproducten. [naar artikel]


25. Van salade met gegrilde groenten tot homemade dumplings: deze 5 gerechten van onze HLN-chefs helpen je volgende week uit de nood (20/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zomerse temperaturen vragen om even zomerse gerechten. Dek je terrastafel en serveer het verrassende gehaktbroodje met perziken van Piet Huysentruyt, de salade met gegrilde groenten, rode pesto en burrata van Sandra Bekkari of de homemade dumplings met scampi van Jelle Beeckman om het extra exotisch te maken. Ideaal om volgende week naar uit te kijken na een drukke werkdag! [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!